פרשת המורה והתלמידה

פרשת המורה והתלמידה

מה דעתכם בנושא?

נהיה לי דה ז'ה וו קל למקרים קודמים, אבל באמת קל כי זה מקרה דיי שונה - בעיקר בשל התגובות של הסביבה בבית הספר. מסתבר שהתלמידים מאוד מגבים גם אותו וגם את התלמידה, מה שמעורר המון תהיות.

מי שאני באמת מרחמת עליה זו אשתו של המורה, וגם הילדים שלו. הבנתי שהוא במעצר בית - נשמע דיי לא נעים כל העסק.

ebi83

New member
לדעתי, בומרנג שקיבלנו לפנים.

ככה זה שמנסים להידמות לארה"ב ושמקדשים את העצמי והמיניות הבולטת.

מבחינת שניהם מן הסתם מדובר בסיפור אהבה יוצא דופן וכו' וכו', אבל יש סיבה למה זה לא חוקי...

אבל מסכים עם המשפט האחרון- מסכנים אשתו והילדים.

לא תקין מטעמי אתיקה מקצועית וזהו

חוץ מהעובדה שהוא נשוי כן??? אני מדברת על הקטע של מורה מבוגר מול תלמידה צעירה, לא על זה שהוא נשוי.. בקיצור צריך להפריד בין 3 דברים -

לא מטריד אותי הגילאים שלהם.. לא חושבת שזה צריך לעניין אותנו. זה לא חוקי זה נכון, וזה עניין אחר, אבל אני עם המצפון שלי שקטה כשילדה בת 15 הולכת עם בן 40 באותה מידה שבה אני שקטה כשילדה בת 18 הולכת עם בן 40. שזה לא שקטה לגמרי, אבל זה לא כמו ילדה בת 10 שזה מרגיש לי מחריד ולא הולם. הרבה ילדות בנות 15 בימינו הן בחורות צעירות לכל דבר. כלומר לבת 15 או 18 או 20 אין מה לחפש עם בן 40 אבל זה לא ימנע ממני שינה בלילה או משהו - שוב להבדיל מילדות צעירות בנות 10-12 שהן *ילדות* בעיניי ולא בחורות צעירות. יש בנות 15 שיודעות מה הן עושות וזו המציאות.

מאידך....... מורה-תלמידה זה לא תקין מבחינה אתית. וזה פשוט נורא בעיניי ולא צריך להתקיים בשום שכבת גיל זה פשוט לא לעניין שמורה ותלמידה יהיו בקשר מהסוג הזה גם אם התלמידה הייתה בוגרת יותר בגילה וגם אם המורה לא היה נשוי.

וכמובן.. שזה שהוא נשוי זו בעיה אחרת לגמרי שהיא לדיון אחר לגמרי.

למעלה