פרשת השבוע "וזאת הברכה"

fantom

New member
פרשת השבוע "וזאת הברכה" ../images/Emo47.gif

וזאת הברכה אשר ברך ראש המדינה שבדרך את בני ישראל באהבה בהפסקת האש הבאה לישובי גוש קטיף אמר כי מאלי סיניי תפתח הרעה נמצאת היא בצפון הרצועה יש גדר אין גדר מסביב לישוב אנחנו , תהיו בטוחים עוד נחזור ויואמר לתושבי השומרון שם אנחנו הם ההמון חייכם לא יהיו קלים כי אנחנו כאן הכלים גם אם עוד יהיו אלפי חיילים ולתושבי בקעת הירדן אליכם נשלח את בן לאדן רגיל הוא להרים וחמורים יביא איתו גם את האחרים לעשות שם דברים מיותרים אמר גם לתושבי הצפון איתכם החיזבאללה חוגג המון קטיושות מכל עבר שולח אותכם הוא אוהב לטווח ואני יושב ומתרווח וימסור לתושבי גילה השכונה אתם תמשיכו לחיות במגננה ירושליים ירושליים רבתי את כל כך תמימה תמתי אפילו בית"ר לא ברמתי תל אביב ללא הפסקה אתם כבר קבלתם את המכה אניח לכם לנפשכם כי יום האהבה והגאווה אליו אני משתוקק בתאווה וירתח ראש הממשלה בכאוס וישלח להזהיר את המאוס כדאי מאד לשמור על הסטטוס הבין כי נעשה לא אמבוש ירוץ הוא עכשיו לבוש כדי להכניסו במיידי לקלבוש הפסקת האש בשביעית עם ראש רשות מבעית גם אותה שילח לעזאזל ששר החוץ ימשיך להתנצל וזוהי חברים סוף התורה כה זכה היא וטהורה ללמדך שמאד כדאי להזהר העם ההוא כל כך ממזר אהלן וסהלן , חבר חזק חזק ונתחזר

fantom

New member
יוסאריאן אני ממתין לתגובה השבועית ../images/Emo47.gif

fantom

New member
אבל......... ../images/Emo47.gif

אבל לפי היהדות זוהי הפרשה האחרונה וכמובן ביום שישי תהיה פרשת השבוע בראשית העיקר אני מקווה שאתה נהנה חג שמח

למעלה