פרשת השבוע "וילך"

fantom

New member
פרשת השבוע "וילך" ../images/Emo47.gif

"וילך בושקה המכונה בוש אל הגויים ויבקש את עצתם האם להכות במחבלים מכה חזקה או סתם לרוצץ גוגולותם האים להכנס באבי אביהם או סתם להכניס לאמותיהם ויענו לו הגויים אוכלי השרצים תשמע.....תראה......תבין..... כואב לנו פה כואב לנו שם ויבן בושקה כי פה הוא אשם ולכן ינסה אצל העם האשמי ויומר בושקה למיצרים שלחו את החיילים ויעבדוני כי אם ממאנים אתם לשלחם אז אני אהיה נורא עצוב ולא אוכל לבדי להלחם ויענו לו המיצרים הפרעונים למה מי אתה קוף בן קופים יבחוש בן שלולית לך חפש לך פריארים מטומטמים מה חשבת לחפש אצל הערבים וילך בושקה בוש ונכלם ראשו חפויי מכל העולם אפילו קדאפי צחק ונעלם אמר דברים חכמים על כולם באפגניסטן יש אנשים קטנים הרבה חמורים והמון הרים ויגש בושקה לאירנים ויצע להם אורניום ויענו לו אתה כזה יורם וידבר עם הסורים ויזרקו עליו פיסטוקים וירם טלפון לשרון ויבקש אותו הלום ענה לו אותו שרון יש לי צרות מפה ועד חולון ואל תפריע לי עכשיו לישון הלך בוש לקונגרס הראשון דבר על דא ועל הא בעיקר על המילחמה במחיאות כפיים קיבל אותו ההמון הלך הביתה בושקה בגאון וכך נגוז כל החלום בן לאדן ישאר לדראון והטרור ימשיך להיות גיהנום ואמריקה...אוהוו אמריקה תמשיך ותמשיך לחלום " מתוך פרשת השבוע " וילך "

fantom

New member
נכון צודק ../images/Emo47.gif

באמת פרשת וילך היא הפרשה הכי קצרה בתורה אבל שים לב שלי יותר עדכנית בזמנו העסקים היו חלשים היום .............

למעלה