פרשת השבוע חיי שרה

יוליקה

Member
מנהל
פרשת השבוע חיי שרה

על מה אני חושבת?? אז הפעם אני רוצה להגיב למה ששמעתי היום בצהריים בגלי צהל.... שמעתי בדרך את תכניתם של בני הזוג מאיר סיון רהב ובעלה... שדיברו בין השאר על פרשת השבוע "חיי שרה". אח"כ שמעתי גם שחברון מפוצצת היום לרגל פרשת השבוע.... אבל מה שאמר בעלה של סיון המם אותי לחלוטין.... תראו אני מכבדת את מי שמאמין ואפילו מאלה שמנסים להטיף לי שדרכם היא הדרך היהודית אבל כשמנסים " למכור" לי נונסנס זה כבר מוביל אותי להאמין שהם בורים ולא חכמים...... אז מה המם אותי בדבריו של מר מאיר???? הוא סיפר שלפי האמונה אברהם הקריא בלוויה של שרה אמנו רעייתו, את השיר "אשת חיל מי ימצא" סליחה????? אשת חיל מי ימצא זה מספר משלי שנכתב ע"י שלמה המלך..... איפה היה שלמה המלך כששרה מתה???? האם אתם באמת חיים באמונה כזאת???? מי המציא את השטות הזאת??? ואת זה מספרים בני הזוג מאיר בתכנית בגלי צה"ל לאוזניים של החיילים?? האם זו גם דרך להדתה?? אז נכשלתם!

מינהר

New member
יוליקה, זה אופייני לדתיים. מספיק שכתובה במשנה או

בגמרא איזו מעשיה או אגדה - זו כבר אמת גמורה.

יוליקה

Member
מנהל
איך...אין???

האם יוסף חי לפני אברהם?? הוא הרי היה סבא רבא רבא שלו...
כך לא יכול להיות שדוד המלך ושלמה חיו בתקופת אברהם יצחק ויעקב...

תשמעו סיפור... למה בעלי עזב את הישיבה והתגייס לצבא...
בפרשה שמשה עולה להר סיני ומקבל את לוחות הברית... הוא יורד מההר
כשפניו קורנות... הפרוש לכך שהוא ראה את אלוהים...
אבל פרוש נוסף אומר שלמשה לא הותר לראות את אלוהים פנים מול פנים
רק מאחור... איך ידע משה שזה אלוהים?? הוא ראה את הקשר של
הטוטפות של התפילין מאחור ראשו של אלוהים...כך לפי פרוש רש"י....
האומנם???? אלוהים הניח תפילין??? למי הוא התפלל לעצמו????
כל הרבנים בישיבה של בעלי לא נתנו לו תשובות שהניחו את דעתו...
והוא עזב מייד את הישיבה!!!

כדאי לצאת כבר משטיפת המח של הפרשנים מטעם עצמם

הדתי, אם זה לא כתוב בתורה, זה לא צריך להיות קיים עבורו.
הפרשנות היא המצאת פירוש פרטי ללא שום סמכות
לספר סיפורי סבתא כל אחד יכול.
אני מכיר את התורה כמו את הברית החדשה וכמו את הקוראן, וזה לא כתוב בשום מקום, זה שקר מוחלט שהוא המצאה של פרשן מטעם עצמו כדי שיחשבו שהוא חכם.

חבר הזמין אותי פעם לשיעור בקבלה !!!
בתנאי שלא אדבר.....

משך שעתיים שמעתי כל כך הרבה שטויות ודברי הבל שזה היה מדהים.
לא דנו בתנ"ך, לא ניסו להבין את התורה,
רק עסקו בסיפורי רבנים מי אמר מה ואיך, ניתוח פרשנויות של פרשני מפרשים שפרשנו מפרשים אחרים וכו, הכל הבל ורעות רוח
קבלה אלק.

גם אמירות שיקריות של רבנים הופכות פתאום להיות "מדאורייתא" שזה שקר מוחלט.

למשל
אסור לגברים לשמוע שירת נשים וזה מדאורייתא - שקר מוחלט , זו אמירה של שמואל ירחינאי תנאי (פרשן) לפסוק משיר השירים שם הבעל מהלל את יופיה של אשתו.

אסור לאשה לגלות את שיערה וזה מדאורייתא - שקר מוחלט זו אמירה של בר ששת, תנאי (פרשן) לפסוק משיר השירים שם הבעל מהלל את יופיה של אשתו.

הבנת ? אפילו סיפור יפה של בני זוג המהללים אחד את השני בשיר השירים אשר לשלמה המלך, גם אותו מקלקלים, אבל מקדשים את הפרק בן 30 פסוקים שם מופיעה המילה "ערווה" 23 פעמים, זה כן. (ויקרא יח)

"הקם להורגך השכם להורגו" מדאורייתא - שקר מוחלט, זו המצאה של רבי מאיר בעל הנס.

להמשיך ?

למה אני לא מתפלא ?

למיתולוגיה היהודית שלא מתביישים מחד לאמר שהיא ספר קדוש אבל מאידך, לא מהססים לפרש אוטתה, וכך מליוני פרשנים בשם עצמם ממציאים מיליארדים של פרשנויות הזויות, והדתיים מתנהגים לפיהן.

לדתיים אין שום בעיה לפזר שקרים בלי סוף ובלי שום אחיזה, ואחר כך רוצים שאנשים בני תרבות גם יאמינו להבלים שלהם כמו של-וושתי גדל זנב, או ש-"וינהלם בלחם" זה ברית מילה וכו.

שקרים בלי סוף.
וכך , בשטיפת מח הם וכל יתר הדתיים הופכים סיפורים מטופשים לכביכול עובדות.

למעלה