פרשת השבוע לחילונים בלבד :)

hilape

New member
פרשת השבוע לחילונים בלבד :)

פינה חדשה לניתוח שירים של דניאל פרשת השבוע נולד עוד בוקר מצירי הליל לוקח זמן כדי להתרגל שהכאב פה מתחלף לו בלבן אני איש חושך בין טיפות של אור רוצה לרוץ רוצה גם לעצור וזה מפתיע שהרקיע לבן הכל מתעורר אחרייך וזה לא אומר שאני מוותר עלייך פשוט הבוקר לבן הבוקר לבן כשהוא בלעדייך נראה שאף פעם לא מאוחר ציפור החופש תבקר מחר והיא תצבע לי את מה שרע לי בלבן הכל מתעורר אחרייך וזה לא אומר שאני מוותר עלייך פשוט הבוקר לבן הבוקר לבן כשהוא בלעדייך הכי חופשי לי להיות לבד הכי חופשי לי להיות לבד הכל מתעורר אחרייך וזה לא אומר שאני מוותר עלייך פשוט הבוקר לבן הבוקר לבן כשהוא בלעדייך מוזמנים לנתח כל אחד ודרכו

MooKuSh

New member
כך הם מדברים איתנו......

נולד עוד בוקר מצירי הליל לוקח זמן כדי להתרגל שהכאב פה מתחלף לו בלבן ניתוח: לבן לדעתי מסמל ריק -שלוה מדומה ההפך מכאב שהוא רגש חזק אמיתי בסוף לילה מלא בסערת רגשות מגיע הבוקר שהכל כלפי חוץ נרגע, הבוקר הגיע, סוג של השלמה עם כאב ["לוקח זמן כדי להתרגל"] אני איש חושך בין טיפות של אור רוצה לרוץ רוצה גם לעצור וזה מפתיע שהרקיע לבן ניתוח: "איש חושך בין טיפות של אור" ההרגשה של חוסר שייכות, איש עצוב בין כל השמחים האלה השורה השניה מדברת באופן ברור על רצונות מנוגדים רצון לעשות דברים שהם הפכים, רצון לצאת מזה להתגבר וגם רצון לשקוע לחזור לאותה נקודה "וזה מפתיע שהרקיע לבן" לעניות דעתי לפי מה שאני מבינה מהשיר תמיד בסוף הלילה פתאום רואים זריחה בחוץ ולא מבינים איך זה כבר עבר מפתיע לראות איך שעם הזמן הכל [כמעט] חולף אם זה הלילה ואם זה דברים שפעם כאבו והיום אפשר רק להזכר הכל מתעורר אחרייך וזה לא אומר שאני מוותר עלייך פשוט הבוקר לבן הבוקר לבן כשהוא בלעדייך ניתוח: כשהוא יוצא מהמחשבות, כשהיום מתחיל הוא חוזר לחיים נורמלים לובש את השפיות כמו של "כל השאר" הוא מסביר שזה לא שהוא מוותר עליה פשוט כשהיא לא שם [אם זה במחשבות אם זה פיזית] אז הבוקר לבן, כמו שאמרתי על הבית הראשון: אין בו כאב [ועם זה אין בו גם שמחה אמיתית, זו רגיעה חיצונית זמנית] נראה שאף פעם לא מאוחר ציפור החופש תבקר מחר והיא תצבע לי את מה שרע לי בלבן ניתוח: בית יותר אופטימי, שוב הלבן שאני מבינה אותו ככאב שמפסיקים להרגיש לכמה זמן, מדי פעם הוא מנסה לשכוח, מגיעה "ציפור חופש" ועוזרת קצת להשכיח את מה שרע להחליף את ה"שחור" הכל מתעורר אחרייך וזה לא אומר שאני מוותר עלייך פשוט הבוקר לבן הבוקר לבן כשהוא בלעדייך הכי חופשי לי להיות לבד הכי חופשי לי להיות לבד הכל מתעורר אחרייך וזה לא אומר שאני מוותר עלייך פשוט הבוקר לבן הבוקר לבן כשהוא בלעדייך מממ ישמצב שנסחפתי קצת כל אופן ככה אני מבינה את השיר...

hilape

New member
../images/Emo24.gif

דבריי נאמרו בהומור וזאת מאחר שבחרתי את הפינה פרשת השבוע שמיועדת ליום שישי ולהיפך אינני גזענית אני מאוד אוהבת נושאים שקשורים לדת והלכתי בדרכה רק שכעת החלטתי לקחת את הפינה הזאת אל הדעת החילונית ולדבר על נושאים לחילונים לגמרי אחד מהם הוא דניאל אתם ואנוכי

למעלה