פרשת השבוע שלי....

פרשת השבוע שלי....

יותר נכון מין חשבון נפש סופשבועי. כשאני דוחה דברים.. הם עוצרים אותי מלהמשיך הלאה.. כשאני מוותרת לעצמי..אני שוקעת ושוקעת.. משתדלת בין קושי לקושי לקוות לטוב.. בלילות הלבנים כשעצוב.. וריק.. מתנחמת בחבריי הטובים ביותר כשהם כאן לידי, האור והתקווה עימם. והשבוע שוב הוכחתי לעצמי, העשייה נותנת עוד כח להמשיך הרצון לשחרר ממני כמה שאני יכולה נותן לי עוד נשימה. הפחד תמיד ישנו, ויש בו מין ההגנה עליי... איך היה השבוע שלכם?

יונית38

New member
פרשת השבוע שלי

הבנתי השבוע במיוחד - שהכוח שבי בזכות הדילמות, השאלות וההתלבטויות שפוקדות אותי חדשות לבקרים, אחרת בלעדיהם החיים יכולים להיות לי משעממים. למדתי שחלומות ואשליות יכולים להסתיים בנבואה המגשימה את עצמה. ולמדתי את מה שידעתי תמיד - שככל שאהיה סובלנית, אוהבת, מבינה ומתחשבת - אני מעלה לי עוד אחוזי בריאות נפשיים ופיזיים - וזה הכי חשוב לי בעולם!!! מברכת את כולם בשבת שלום שקטה, רגועה ונעימה!!

Mוניk

New member
פרשת השבוע שלי...

השבוע הזה לא היה קל עבורי מכל מני סיבות שלא בשליטתי אבל אני נילחמת כמו לביאה יש רגעים שבא לי להרים ידיים שאני מרגישה שזה פשוט גדול עלי ואין לי כח אבל ברגעים האלה אני עושה חשבון נפש אני ועצמי ואומרת לי נו תרמי ידיים זה ישנה? לא? נכון? אז למרות הכל נירשמתי לשני חוגים בשעות הבוקר לאחד הלכתי, לשני לא. פשוט היה שוב פקשוש אני החלטתי לא לוותר לעצמי וכך הספקתי גם לעשות כמה עבודות יפות רק משיעור אחד שקיבלתי. פשוט שקעתי ביצירה ואהבתי את התוצאה והכל רק ממפיות נייר עם הדפסים יפים. תמיד מוצאת את הנחמה בדברים הקטנים והיפים בחיים ואוהבת פה את החברים
שבת שלום לכולכם
מוניק מביטה קדימה

פרשת השבוע שלי..../images/Emo24.gif

אז השבוע למדתי שכדאי להתפלל לניסים כדאי להאמין חזק ולקוות, ולא לראות רק שחורות למדתי דבר מאוד חשוב על החיים, שחייב תמיד להתכונן נפשית לפרידה ממשהו קרוב אף על פי שמגיעים לרגע זה קשה נורא, והכי חשוב למדתי, שחיים פעם אחת וחייבים למצות כל רגע נתון באהבה סובלנות והנאה... שבת שלום לכם חברים, וסוף שבוע שקט ורגוע

tairon

New member
פרשת השבוע שלי..

השבוע נזכרתי בחברה יקרה שכבר איננה איתי.. איתנו.. בחוכמת החיים ובנתינה האדירה שלה לכל אדם ולא חשוב בכלל מי הוא... ביקשתי לעצמי דווקא היום תוך כדי שזכרתי אותה.. ומי היא היתה להיות רבע אדם ממה שהיא היתה לכל דבר.... וריקי... דווקא השבוע חסרת לי הכי משמעותית... במילה אחת שלך תמיד ידעת להשיב לי את הגיון

danistar

New member
פרשת השבוע שלי ..

פרשת השבוע שלי .. היא העובדה שזהו השבוע הראשון שלי בלי עבודה . מאז שאני זוכר את עצמי עסוק במשהו , במסגרת . השבוע לאחר שבע שנים של עבודה בתחום התוכנה אני מוצא את עצמי קם ביום ראשון בבוקר ואין לאן ללכת . השבוע אני תחיל לעכל שבתחילת חודש הבא לא תיכנס משכורת לבנק . מה שכן תישאר זו המשכנתא ואחזקת הבית , התסכול מהעובדה שאקמאי עם שבע שנים ניסיון לא שווה כלום בארץ הזו . אותי לא מעניין היום אריק שרון ולא ביבי , לא מעניין אותי מצנע ולא אף אחד מהפוליטיקאים חסרי האכפתיות הללו , אפילו החרדים לא . אותי מעניין למצוא עבודה כי בלי העבודה אני מרגיש שאני אשתגע ( גם אהבה אין כבר הרבה זמן והעיסוק בעבודה לפחות הקל טיפה , אבל עכשיו .. ) שבוע טוב לכולם

פרשת השבועיים שלי....../images/Emo3.gif../images/Emo48.gif

התשוקה גוזרת אותנו אנחנו מזוכיסטים נהנים מהכאב יש לנו דרכים משונות לומר כמה תאווה בתוכנו חולמים לגעת לדעת אוהבת אותך שונאת אותך מתה עליך לו יכולתי להיות חתולת פח לזחול אליו למיטה ולחגוג לו ממתק רק לזלול לך, תן לי..יאמייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחח אחלה פרשה אני מתה מצחוק.. סה אני סובבה עוסה ביות חדסות חחחחח יו סה חמוד..
אמה´להההההה אני בורחת סה לא תסימי לי מיסחית חחחחחחחח שבת שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה