ומה תוכן הפרשה?
מה האסון הגדול לכתוב בשבת? אתה חושב שלאלוהים הרם והנישא ששולט בכל היקומים מאות מיליארדי שנות אור אין מה לעשות חוץ מלבדוק אם אתה כתבת בשבת?אתה מצפה שאני יכתוב בשבת כן
בשבילך בקצרה .פינחס הכהן היה מזרעו של אהרון הכהן והוא ראה שזמרי בן סלו שהיה נשיא משפט שמעון לוקח את כוסבי בתצור שהייתה גויה ורוצה לקיים איתה יחסים לעייני עם ישראל דבר שהוא איסור גמור מהתורה .ואז הוא דוקר את שניהם ובמעשה הזה שהוא עשה הוא בעצם עצר את ההידרדרות שהייתה בעם .ומעצם המעשה הקב"ה אומר לו שהוא השיב את הכעס שהיה לו על עם ישראל שהוא קינא לה' במעשה הזה והשם נתן לפינחס את בריתו שלום .אם תרצה אוכל להרחיב יותר.זה נכתב בתשובה לגרשון
אתה מטורף! אף אחד לא ציווה אותך וזה שבן אדם כתב את השטויות של התורה לא מחייב כלוםאחי הקב"ה ציווה אותנו על לט(39)מלאכות שאסור לעשות אותם בשבת כדי שתתענג ביום זה תאכל תשמח תהנה ולא כל השבוע לעבוד כמו חמור ויום אחד בשבוע לעבוד יותר קשה במקום לנוח לצבור כוחות לשבוע הבא .
האם מותר לקנות מזגן ולהתקינו בימי בין המצרים
תשובה: מותר לקנות מזגן ולהתקינו בימים אלו, ימי בין המצרים שחם מאוד ואף בתשעת הימים מותר, כי אין פה ענין של שמחה (ספר ישועות דניאל עמ' יז ב...www.simsonim123.com
מה אתה מבלבל את המוחאחי אורי זוהר לא היה חסר לו כסף קריירה מפורסם ובכל זאת עזב הכל למה .אחי תשאל איזה שאלה שאתה רוצה .כסף כסף כסף זה מה שמראים לכם בטמבליזיה
בוא תעשה שבת אצל חילוניגוטרמן תעשה תשובה
אתה מחזק את המשתמטים ומפיץ את ההשתמטות והפרזיטיות שלכם לכן אתה גרוע מהםאחי הייתי שם מכיר את שתי העולמות כמו שאתה יודע עשיתי צבא .אין כמו הדת שלנו בעולם .שאלה אליך פעם בקרת בבית כנסת פתחתה סידור קראת שמע ישראל הנחת תפילין .אם התשובה היא לא אז איך אתה יכול לשנוא דבר שאתה לא מכיר?
ומהי דעתך על משכבי הזכר בישיבות שלכם? איך אצלכם "מרגיעים" את התלמידים הצעירים? הרי הם בני אדם כמו כולם והם חרמנים...אחי הייתי שם מכיר את שתי העולמות כמו שאתה יודע עשיתי צבא .אין כמו הדת שלנו בעולם .שאלה אליך פעם בקרת בבית כנסת פתחתה סידור קראת שמע ישראל הנחת תפילין .אם התשובה היא לא אז איך אתה יכול לשנוא דבר שאתה לא מכיר?
שקרןא הייתי בים בשבת והייתי ועוד הרבה דברים הכל בולשיט אחד גדול הנאה של רגע ים ארטיק תפסיק לעבוד על עצמך אתה שותה מים מלוחים .תמיד רוצה עוד איפה הסוף אין תמיד לחפש ריגוש חדש בלי סוף
איסור אכילת בשר וחלב על שלחן אחד
טעמי וגדרי ההלכה האוכל מאכלי חלב, אסור לו להעלות (לשים) על אותו שולחן מאכלי בשר. ולמשל, מי שאוכל לחם עם גבינה, אסור לו להניח על אותו שלחן ...www.simsonim123.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.