פרשת זדורוב עולה לכותרות מה דעתכם

אפרת10512

Well-known member
😯
חף מפשע
😢
רוצח

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אם הוא חף מפשע אז למה הוא סיפר למדובב שהוא שחט אותה בשירותים.
האם ייתכן שאדם "חף מפשע" יספר דבר כזה ככה סתם?
הבן זונה שחט אותה כמו ששוחטים עוף בערב יום כיפור.
מאידך, אני לא אומר שהיא הייתה טלית שכולה תכלת.
היא אמרה לו : "לך תזדיין רוסי מלוכלך" וזה הטריף לו את החלמוציטים הסלאביים האוליגרכים של כושלאמשלפוטין.
ילדה טובה לא אמורה לומר "לך תזדיין"...
אבל בכל זאת לא רוצחים ילדה בשירותים אפילו אם היא אמרה "לך תזדיין רוסי מלוכלך".
ולכן הוא יישלם ויבלה את שארית חייו האומללים בכלא.

SupermanZW

Well-known member
אם הוא חף מפשע אז למה הוא סיפר למדובב שהוא שחט אותה בשירותים.
האם ייתכן שאדם "חף מפשע" יספר דבר כזה ככה סתם?
הבן זונה שחט אותה כמו ששוחטים עוף בערב יום כיפור.
מאידך, אני לא אומר שהיא הייתה טלית שכולה תכלת.
היא אמרה לו : "לך תזדיין רוסי מלוכלך" וזה הטריף לו את החלמוציטים הסלאביים האוליגרכים של כושלאמשלפוטין.
ילדה טובה לא אמורה לומר "לך תזדיין"...
אבל בכל זאת לא רוצחים ילדה בשירותים אפילו אם היא אמרה "לך תזדיין רוסי מלוכלך".
ולכן הוא יישלם ויבלה את שארית חייו האומללים בכלא.
כי הוא דפוק, חשב שאם יאמר את זה יעשו לו כבוד בתא.

Harrington

Well-known member
מנהל
רוב האנשים שמחזיקים בדעה בעניין, לכאן או לכאן, לא טרחו לקרוא את חומרי המשפט אלא מסתמכים על כותרות וחצאי מידע שהאכילו אותם עיתונאים או בעלי אג'נדה. לכן אף אחד מהנ"ל לא יכול אפילו להעריך מה התשובה הנכונה לשאלה זו. גם אם כולם כמובן מחזיקים בדעה ומשוכנעים שהם צודקים :).

אישית אני אכן לא יודע אם זדורוב הוא הרוצח או שמא הוא חף מפשע. אני כן יודע שחלק לא מבוטל מהטיעונים שאפשר לקרוא חדשות לבקרים לפיהם הוא זכאי, אינם מבוססים. הם אולי מסופרים יפה, אבל תכל'ס הם מחורטטים. האם זה בהכרח אומר שהוא אשם? בוודאי שלא. זה כן אומר בדיוק מה שזה אומר, שמי שפה ושם קרא איזו כותרת או דעה של מישהו, לא יכול באמת על סמך זה 'לקבוע' שהוא חף מפשע.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
רוב האנשים שמחזיקים בדעה בעניין, לכאן או לכאן, לא טרחו לקרוא את חומרי המשפט אלא מסתמכים על כותרות וחצאי מידע שהאכילו אותם עיתונאים או בעלי אג'נדה. לכן אף אחד מהנ"ל לא יכול אפילו להעריך מה התשובה הנכונה לשאלה זו. גם אם כולם כמובן מחזיקים בדעה ומשוכנעים שהם צודקים :).

אישית אני אכן לא יודע אם זדורוב הוא הרוצח או שמא הוא חף מפשע. אני כן יודע שחלק לא מבוטל מהטיעונים שאפשר לקרוא חדשות לבקרים לפיהם הוא זכאי, אינם מבוססים. הם אולי מסופרים יפה, אבל תכל'ס הם מחורטטים. האם זה בהכרח אומר שהוא אשם? בוודאי שלא. זה כן אומר בדיוק מה שזה אומר, שמי שפה ושם קרא איזו כותרת או דעה של מישהו, לא יכול באמת על סמך זה 'לקבוע' שהוא חף מפשע.
אתה טועה (גם הפעם)
רוב האנשים שמחזיקים בדעה, סומכים על חוות דעתם ושיפוטם של שופטי ישראל ומאמינים שאם כבוד השופטים החליטו שהבן זונה רוצח
אז הוא רוצח.
ואני ממש מתפלא דווקא עליך שאתה הרי ידוע כאחד העושה ימים כלילות על בריקדות כשדגל החוק והמשפט הוא נר לרגליו
והנה דווקא אתה טוען שהשופטים טעו ושפטו אדם חף מפשע למאסר ממושך.
זאת אומרת שאתה לא מאמין בבתי המשפט שלנו.

נערך לאחרונה ב:

אבי בן 1231

Well-known member

הדיון פה ממש מזכיר את שלל דיוני בתי דין שדה בעניין ביבי.
מעניין שהעניין שלו מזכיר את עניינו של ברנס.

למעלה