הוא היה שם, אם הוא הרוצח היחידי? לא בטוח.חף מפשע
רוצח
אם הוא חף מפשע אז למה הוא סיפר למדובב שהוא שחט אותה בשירותים.חף מפשע.
כי הוא דפוק, חשב שאם יאמר את זה יעשו לו כבוד בתא.אם הוא חף מפשע אז למה הוא סיפר למדובב שהוא שחט אותה בשירותים.
האם ייתכן שאדם "חף מפשע" יספר דבר כזה ככה סתם?
הבן זונה שחט אותה כמו ששוחטים עוף בערב יום כיפור.
מאידך, אני לא אומר שהיא הייתה טלית שכולה תכלת.
היא אמרה לו : "לך תזדיין רוסי מלוכלך" וזה הטריף לו את החלמוציטים הסלאביים האוליגרכים של כושלאמשלפוטין.
ילדה טובה לא אמורה לומר "לך תזדיין"...
אבל בכל זאת לא רוצחים ילדה בשירותים אפילו אם היא אמרה "לך תזדיין רוסי מלוכלך".
ולכן הוא יישלם ויבלה את שארית חייו האומללים בכלא.
אתה טועה (גם הפעם)רוב האנשים שמחזיקים בדעה בעניין, לכאן או לכאן, לא טרחו לקרוא את חומרי המשפט אלא מסתמכים על כותרות וחצאי מידע שהאכילו אותם עיתונאים או בעלי אג'נדה. לכן אף אחד מהנ"ל לא יכול אפילו להעריך מה התשובה הנכונה לשאלה זו. גם אם כולם כמובן מחזיקים בדעה ומשוכנעים שהם צודקים .
אישית אני אכן לא יודע אם זדורוב הוא הרוצח או שמא הוא חף מפשע. אני כן יודע שחלק לא מבוטל מהטיעונים שאפשר לקרוא חדשות לבקרים לפיהם הוא זכאי, אינם מבוססים. הם אולי מסופרים יפה, אבל תכל'ס הם מחורטטים. האם זה בהכרח אומר שהוא אשם? בוודאי שלא. זה כן אומר בדיוק מה שזה אומר, שמי שפה ושם קרא איזו כותרת או דעה של מישהו, לא יכול באמת על סמך זה 'לקבוע' שהוא חף מפשע.
בשום מקום לא כתבתי משהו כזה, צר לי לאכזבך.והנה דווקא אתה טוען שהשופטים טעו ושפטו אדם חף מפשע למאסר ממושך.
הדיון פה ממש מזכיר את שלל דיוני בתי דין שדה בעניין ביבי.רוב האנשים שמחזיקים בדעה בעניין, לכאן או לכאן, לא טרחו לקרוא את חומרי המשפט אלא מסתמכים על כותרות וחצאי מידע שהאכילו אותם עיתונאים או בעלי אג'נדה. לכן אף אחד מהנ"ל לא יכול אפילו להעריך מה התשובה הנכונה לשאלה זו. גם אם כולם כמובן מחזיקים בדעה ומשוכנעים שהם צודקים .
אישית אני אכן לא יודע אם זדורוב הוא הרוצח או שמא הוא חף מפשע. אני כן יודע שחלק לא מבוטל מהטיעונים שאפשר לקרוא חדשות לבקרים לפיהם הוא זכאי, אינם מבוססים. הם אולי מסופרים יפה, אבל תכל'ס הם מחורטטים. האם זה בהכרח אומר שהוא אשם? בוודאי שלא. זה כן אומר בדיוק מה שזה אומר, שמי שפה ושם קרא איזו כותרת או דעה של מישהו, לא יכול באמת על סמך זה 'לקבוע' שהוא חף מפשע.
כיצד מזכיר?מעניין שהעניין שלו מזכיר את עניינו של ברנס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.