פרשת כלבוטק - טיב טעם

Amalthea

New member
פרשת כלבוטק - טיב טעם

קודם כל אני מופתעת מאוד שלא עלה דיון בנושא
אמנם הבשר שם, איך נאמר, לא מדהים באיכותו, אבל מבחינתי זה תמיד היה פתרון סביר זול והכי חשוב - פתוח בשעות שהייתי רוצה ששאר הסופרמרקטים והחנויות יהיו פתוחים בהן (כלומר, שעות הלילה המאוחרות, שעות שיא הפעילות שלי...) והאמון שירד אחרי פרשת העופות בחומץ, ממשיך לצנוח לכיוון ה-0. בכל אופן בתור מישהי שיודעת שאין שום סתירה בין אהבת בשר לאהבת בעלי חיים, אני רוצה לפנות לאוהבי בעלי החיים ביניכם - נחרדתי לראות איך הכתבה טיפלה בנושא החתולים, כאילו הם-הם הבעיה החמורה בנושא הנדון, ולא התנאים שבהם הוחזק הבשר. פשוט הפחדה סרת טעם ומתקפה מיותרת של שנאת חתולים. אם יותר לי, אני מקווה שיש בפורום עוד אנשים שהנושא הזה הפריע להם ולהם אני רוצה לקרוא לפעולה - אני מתנדבת כבר מספר שנים בעמותה שפנתה להתלונן על הנושא בפני הרשות השניה לטלוויזיה - עמותת אהב"ה, התנדבתי באופן אינטנסיבי לפני שנתיים בתקופת ההתנתקות וראיתי איזה דברים ענקיים עושים בעמותה בלי שאף אחד ישמע על זה, כי מרוב עבודה למען בעלי החיים לא נותר זמן לפרסום הפעילות ואפילו לא לחפש מתנדבים ותרומות, שהעמותה זקוקה להן כמו לחמצן. אני יודעת שהעמותה מחפשת מתנדבים למניעת הרעלות - שאין ספק שיקרו בגין ההסתה המזעזעת בתוכנית שמעתי גם שמחפשים עורכ/ת דין מתנדב שיעזור עם נושא כלבוטק, וגם מתנדבים להפעלת המוקד הטלפוני. אם אתם אוהבי בעלי חיים והנושא צרם לכם כמו לי - אנא פנו למוקד והצטרפו למלחמה בהכפשה המיותרת הזו. (הטלפונים - בכתבה, ואני מזמינה לפנות אליי במסרים בנושא שמאוד יקר לליבי)

טליה80

New member
לעניין החתולים וטיב טעם

כאוהבת חתולים אני דורשת במפגיע למנוע התעללות בבעלי חיים ובחתולים בפרט. יש להתקין פינות האכלה לחתולים ולאחסן את הבשר כך שלא תהיה גישה אליו-קרי,בקירור! בכל מקרה,עדיפים חתולים על עכברים ועכברושים! קצת פרופורציות,רבותי. אני אמשיך לקנות בטיב טעם מאחר ותמיד קניתי שם תוצרת מעולה. בכל סופר תמצאו את אותם הממצאים,אם לא חמורים מכך.

ללא שום קשר ל ../images/Emo54.gif או ל ../images/Emo107.gifאו ל ../images/Emo197.gif

אני קונה בשר אך ורק אצל קצבים פרטיים [חינאווי ביפו ולא אצל הפלצן בצפון ת"א] או במרכולים המוכרים בשר כשר. לקצב פרטי יש אינטרס לשמור על המוניטין של הקצביה שלו ואילו במרכולים לבשר כשר "מסתובבים" משגיחי כשרות, ותגידו מה שתגידו - כאשר יש משגיח כשרות בשטח, הבשר לא רק כשר יותר אלא גם נקי יותר וכמו שכבר הבנתם, אני לא ממש שומר כשרות ואין לי מניות ברבנות. אז נכון שתמיד יש איזשהו יוצא מן הכלל, אבל זה הוא הכלל: בשר כשר - נקי יותר ! אפשר להפוך את זה לסטיקר או לג'ינגל

Amalthea

New member
לא חושבת שאתה בהכרח צודק...

לא מכירה את התחום על בוריו, אבל שמעתי סיפורי אימה על שני הצדדים, וחותמות גומי לא חסרות. אם כבר כמובן שבשר איכותי מטופל היטב (ויקר) = בשר נקי יותר. וכשתמצא לי קצב זול שפתוח ב2 בלילה באיזור תל אביב, הוא מיד הופך לגורו שלי...

Amalthea

New member
הנה חזרתי שוב ../images/Emo8.gif

אם אתה לא רוצה שאגיב, פעם הבאה קרא את הודעתי ותענה לי חזק חזק... בראש. סביר להניח שלא אשמע

bigjack

New member
צר לי לחלוק על דעתך

בתור אחד שעובד כטכנאי בתעשיית המזון אני נמצא בהמון מפעלים גדולים וקטנים וחייב לציין שאין שום קשר בין כשרות לנקיון. ראיתי מקומות עם ההכשרים הכי מחמירים ורמת הנקיון שם היתה על הפנים. לא יודע אם צודקים או לא לגבי טיב טעם, מפוברק או לא............אותי מרגיז שלא בדקו רשתות גדולות אחרות במקביל כדי לעשות השוואה ...........גם בפעם הקודמת עם טיב טעם לא בדקו אף אחד אחר וזו לא עיתונות הוגנת. שמח שלפחות לחתולים היה מה לאכול

למעלה