פרשת כלבוטק - טיב טעם
קודם כל אני מופתעת מאוד שלא עלה דיון בנושא
אמנם הבשר שם, איך נאמר, לא מדהים באיכותו, אבל מבחינתי זה תמיד היה פתרון סביר זול והכי חשוב - פתוח בשעות שהייתי רוצה ששאר הסופרמרקטים והחנויות יהיו פתוחים בהן (כלומר, שעות הלילה המאוחרות, שעות שיא הפעילות שלי...) והאמון שירד אחרי פרשת העופות בחומץ, ממשיך לצנוח לכיוון ה-0. בכל אופן בתור מישהי שיודעת שאין שום סתירה בין אהבת בשר לאהבת בעלי חיים, אני רוצה לפנות לאוהבי בעלי החיים ביניכם - נחרדתי לראות איך הכתבה טיפלה בנושא החתולים, כאילו הם-הם הבעיה החמורה בנושא הנדון, ולא התנאים שבהם הוחזק הבשר. פשוט הפחדה סרת טעם ומתקפה מיותרת של שנאת חתולים. אם יותר לי, אני מקווה שיש בפורום עוד אנשים שהנושא הזה הפריע להם ולהם אני רוצה לקרוא לפעולה - אני מתנדבת כבר מספר שנים בעמותה שפנתה להתלונן על הנושא בפני הרשות השניה לטלוויזיה - עמותת אהב"ה, התנדבתי באופן אינטנסיבי לפני שנתיים בתקופת ההתנתקות וראיתי איזה דברים ענקיים עושים בעמותה בלי שאף אחד ישמע על זה, כי מרוב עבודה למען בעלי החיים לא נותר זמן לפרסום הפעילות ואפילו לא לחפש מתנדבים ותרומות, שהעמותה זקוקה להן כמו לחמצן. אני יודעת שהעמותה מחפשת מתנדבים למניעת הרעלות - שאין ספק שיקרו בגין ההסתה המזעזעת בתוכנית שמעתי גם שמחפשים עורכ/ת דין מתנדב שיעזור עם נושא כלבוטק, וגם מתנדבים להפעלת המוקד הטלפוני. אם אתם אוהבי בעלי חיים והנושא צרם לכם כמו לי - אנא פנו למוקד והצטרפו למלחמה בהכפשה המיותרת הזו. (הטלפונים - בכתבה, ואני מזמינה לפנות אליי במסרים בנושא שמאוד יקר לליבי)
קודם כל אני מופתעת מאוד שלא עלה דיון בנושא