פרשת לחייאני הומצאה כדי לטשטש עובדות ב"עובדה"

חכו חכו

New member
פרשת לחייאני הומצאה כדי לטשטש עובדות ב"עובדה"

בכותרות העיתונים של היום שאלו את השאלה כיצד יכול ראש עיר שחיי ממשכורת של 40.000 שקלים לכסות חובות של 28 מיליון שקלים? באמת שאלה גדולה עם תשובה אחת ברורה כמסתבר יש לו ללחיאני נכסים והוא עשיר בפני עצמו, כמו כן פירסמו שהוא שותף בבעלות על מגרש ריווחי במיוחד בצפון הארץ, אז כנראה יש לו כסף להחזיר, כי כדי להיכנס לחובות של סכומים אדירים כאלו יש לו לאיש העסקים גם את הבטחונות לסכומים אלו אחרת אף אחד לא היה נותן לו אשראי, אבל אף אחד לא שם לב לטיימינג של המשטרה והטררם שעשו סביב מעצרו של לחיאני, לי אין ספק שהטררם הזה בא כדי להסיח את תשומת לב הציבור והתקשורת מפרשה אחרת פרשת מחדלים חמורים של המשטרה והמשטרה ידעה שתפורסם בדיוק אתמול בתוכנית של אילנה דיין עובדה. עובדה היא שקברניטי המשטרה הוזמנו מבעוד מועד כדי להגיב על המימצאים של אילנה דיין והם במשטרה ידעו על זה מראש, אז מה הפלא שכל הסיפור הזה של לחיאני הוא סיפור של עלה תאנה שבמשטרה החלטו להשתמש בה דווקא אתמול?

יופיטרה

New member
אם היה לו כסף - למה היה לו חוב??

מילא חוב - אבל ריבית על חוב כזה - זה עוד ועוד חוב - מדוע לא החזיר את חובו קודם אם היו לו נכסים מכניסים ? - אני אישית מאמינה שהוא קומבינטור - אחרת איך נסביר שלאישתו שילמו 400000 - עבור איזה ג'וב בבחירות - וזאת בנוסף שבכלל אין לה נסיון קודם בנושא

חכו חכו

New member
אני לא נכנס לעינייני החשבונות אלא רק לשימוש ש

שעושה המשטרה כדי לטשטש את עיני הציבור ולהסיח את דעתו, אני מדבר על כך שהמשטרה עשתה הכל כדי לתזמן את ההתנפלות והמעצר והפשיטה על שלומי לחייאני ובאופן ראוותני בדיוק ביום שבו שודרה בטלוויזיה התכנית של אילנה דיין "עובדה" שדן וחושף פרשת מחדלים בעיקר במישור של הפקרת חיי אדם אני עצמי רואה במה שעשו ללחיאני המשך למה שהתגלה בעובדה של אילנה דיין קודם הפקירו את חייהם של סוכני משטרה וחצי שעה אחר כך הפגינו בראוותנות הפקרת כבודו של אדם אם קראת חדשות אז גם השר לבטחון פנים התרעם על התנהגותה של המשטרה ועובדה שהעיר למפכ"ל המשטרה ברמה של נזיפה. משטרת ישראל צריכה להתגאות ביכולתה למנוע הונאות ועבירות על החוק ולא רק בחשיפתם ועל זה ורק על זה הגבתי בפורום

מר "חכו חכו" מה הקשר בין מחט לת..ת ?

הפעם אילנה דיין "אכלה" אותה ובגדול.מולה ניצב ניצב יהודה סגלוביץ', שהסביר בצורה הכי פשוטה למה אילנה טועה ומטעה. אילנה דיין ניסתה להשתיק אותו ולהעביר הדיון לשאלות אחרות,סגלוביץ לא היה פרייר והמשיך להשיב . הוא אמר בצורה הכי פשוטה כי העביר לאילנה את כל התשובות לפני פרסום הכתבה אבל זה לא הפריע לה להמשיך . היה שלב שאילנה החלה לגמגם דבר שהצביע על מצוקה - ראה הכתבה שנית.

חכו חכו

New member
אכן ניצב יהודה סגלוביץ ייצג את שולחיו

אין לי ויכוח על מהות תפקידו הוא מילא את תפקידו ותפקידו הוא מסוג הדברים של ייחצון נושא מבלי שיש למישהו אינטרס לבדוק את נכונותם. הוא פלט משפטים לעברה של אילנה כי השיב לכל שאלותיה מראש ובכתב, לי זה נראה תמוה כיצד השיב ונתן תשובות מבלי שידע מה השאלות, כך על כל פנים הצטייר לי מהשידור, הדובר השיב ואמר דברים שנועדו להגיע לאוזני הצופים ולא השיב קונקרטית לשאלות שנשאל, ואני חוזר לעיניין הראשוני שלשמו הגבתי, וזה הטיימינג של שידור מעצרו של לחייאני, כל המעצר המתוקשר נועד לטשטש את מימצאיה של אילנה דיין כנראה שבשבילך מלכישוע או מפיבושת, החשד לתשלום רפורט על חשבון העירייה חמור יותר מהפקרת סוכני משטרה ורציחתם. ושיהיה לך ברור, אם לחייאני מעל בכספי ציבור או וניצל את מעמדו כדי להעשיר את קופתו ואת קופת משפחתו אז מגיע לו העונש החמור ביותר, ואם משטרת ישראל החליטה לבצע מעצרים מתוקשרים בטלוויזיה בשיא הפריים טיים אז שיעשו זאת בכל מעצר, לא להפלות לא לקפח ולא ליצור העדפות על בסיס שאיפות אישיות של קצין משטרה כזה או אחר. שוב יצויין שמי שעמד מאחורי הפרוייקט של טישטוש העובדות של עובדה של אילנה דיין אז הוא עשה עבודה מיקצועית של הסחת דעת הקהל, וזה נכון שאילנה דיין אכלה אותה בגדול על זה בדיוק דיברתי בתגובתי הראשונה, בינינו לבין עצמנו מגיע לה איזה עונש קטן ויחצני על מחדליה ומגמותיה בעיניין התחקיר שפירסמה אודות קצין צהל מסביב לפרשת וידוא ההריגה של ילדה מעזה, מלכתחילה זה נראה לי לא אמין ממש ברגעים הראשונים של תחילת השידור כבר אז הבנתי שהיא מתומרנת ע"י בעל אינטרסים מוגדרים, ואם ההגדרה ארץ אוכלת יושביה מקובלת עליך אז מבחינתי אילנה דיין היא גם האוכלת וגם הנאכלת. וזה לא בריא שהיא אילנה דיין מתוקף תפקידה היא מרשה לעצמה מעמד של הטעיית הציבור והסתת הציבור כנגד קציני צהל בכלל. (תראה לאן הגענו, שפוליטיקאים וקצינים לא יכולים לטייל חופשי בעולם ואפילו לא לנסוע לבקר חברים בלונדון, עיניינים כאלו מתרחשים רק בגלל תחקירים מהסוג הזה של אילנה דיין) זה טוב מאוד שמשטרת ישראל עוצרת חשודים בפשע אבל היה יותר טוב למדינה אם משטרת ישראל הייתה מונעת את הפשע, אם הבנת אותי

למעלה