פרשת "מאבי"

אבא גאה

New member
פרשת "מאבי" ../images/Emo10.gif

אני לא יודע אם שמעתמן על פרשת "מאבי" בפורום "מנסים להרות" שבYNET היתה כותבת אחת בשם "מאבי" שכותבת שם המון זמן (שנה?) היא סיפרה לכולם על ההריון הקודם שלה שהסתיים במוות העובר, והנה שוב נכנסה להריון.... במשך תשעה חודשים תיארה את ההריון שלה, סיפרה על בדיקות, תוצאות, יש לה תאומים.... בכל התקופה הארוכה הזו היא חיבקה והתחבקה, ניחמה ועודדה והיתה משתתפת אמיתית לכל דבר. הודיעה שהיא הולכת ללדת..... אחרי כמה ימים הגיעה הודעה מ "מאבן" שבה תיאר את הסיפור העצוב : ------------------------------------ "נושא : למה זה מגיע לנו תאריך : 14/01/04 01:02 מחבר/ת : מאבן דואר אלקטרוני : [email protected] כנראה שעשינו משהו מאוד רע למישהו... הגענו לבית החולים עם צירים יפים אבל עם ירידה בתנועות. חיברו את מאבי למוניטור כדי לבדוק מה קורה... ולא קרה כלום לשתי הבנות לא היה דופק מיד החל מרוץ של רופאים לחדר לבדוק, אולי המוניטור לא בסדר, אולי עם מוניטור יותר רגיש ימצאו דופק... אבל כלום. בינתיים מאבי התחילה לדמם והיה חשד להפרדות שיליה ולכן היא הוכנסה לניתוח חרום. ובינתיים כל מה שאני חושב זה.. אלוהים אדירים לא שוב הבנות נולדו כמה דקות אחר כך וניסיונות ההחיאה לא הצליחו. המלאכיות הקטנות שלנו, שנחנקו בטרם נשמו את נשימתן הראשונה, עכשיו הן בשמיים ביחד עם אודליה שלנו ואיך אני אמור לעזור למאבי לעבור את זה, כשלי בעצמי כל כך כואב שממש קשה לי לנשום אנא חברות יקרות, שאו תפילה. תפילה למענן ולמענינו שנצליח לעבור את הגיהנום הזה בפעם השנייה. קטנות שלי, אנחנו אוהבים אתכן על כך תשמרו עלינו מלמעלה, בבקשה אבא ואמא שלכן" -------------------------------- הפורום שם סער לחלוטין ומיד נפתחו שירשורי תמיכה כל הפורום שם היה באבל היסטרי..... המנהלת הפורום ניסתה למצוא פרטים על מאבי ולא הצליחה למצוא דבר באחד הפורומים הסמוכים פורסמה הודעה ע"י מישהו בשם שי שאמר הכל המצאה.... עד שפורסמה הודעה שנחתמה כ"אמא של מאבי" ------------------------------------- "נושא : לכל מי שמחפש את מאבי... תאריך : 14/01/04 15:30 מחבר/ת : מאבי אני אמא של מאבי ואני מצטערת לספר לכם שכתוצאה ממשבר שנקלעה אליו, בדתה מאבי את הסיפור מליבה. (נודע לי על כך לאחר שראיתי שהיא בסערת נפש נוראית וביקשתי לדעת מדוע). מאבי נמצאת עכשיו בהליך טיפולי, ובהמלצת הפסיכיאטר, עליה להתנתק לחלוטין מהפורום. אני מתנצלת בשמה של מאבי על עוגמת הנפש שנגרמה לכם, ומבקשת בכל לשון של בקשה, למען בריאותה הנפשית, לא לנסות וליצור עמה כל קשר. ושוב סליחה, לדברי בתי זה מאוד לא מגיע לכן, ותודה על האיכפתיות אמא של מאבי " --------------------------------------- הפורום סוער לחלוטין הביאו פסיכולוגית ויש שם המון באלגן. מה דעתכן?

אבא גאה

New member
וכמה שאני קורא יותר הודעות שם

מתגברת אצלי התחושה שאני מכיר את הכותבת "מאבי"..... היא מזכירה לי מישהי די נואשת מתקופת תפוז שלפני BSH, שהיתה כותבת בהמון פורומים שונים ומנסה לעורר את הפורום להגיב אליה בכל דרך... היא גם היתה מעורת בסקנדל מסוג זה בפורום אחר בתפוז לפני כמה שנים. (ערבה, את בטח יודעת על מי אני מדבר....??)

פרח7

New member
מזכיר קצת את תופעת מינכאוזן...

אלא שבמינכאוזן אנשים מתעללים פיזית בעצמם (או בעצמם ובשרם) בשביל תשומת לב ופה יוצרים דרמות ורטואליות...

נורא עצוב...

בין אם מאבי היא מי שאנחנו מנחשים שהיא- ובין אם לא - מה שמביא מישהי/הוא להתפצל עד כדי יצירת דמות אינטרנטית פיקטיבית- בעלת חיים משלה - שלעיתים הופכים להיות מענינים וחשובים יותר מחייו של יוצר הפיקציה - ומצליחים לקבל אהדה וחום - החסרים לכותבת בחייה שלה... הוא תהליך נפשי קשה וכואב. זו מחלה... לא פחות. וליבי כואב על החולה. גם על אלו שחשים מרומים, אני חשה צער.. אבל - מצבם טוב בהרבה.

mad sheep

New member
אוי.. שוב דברים כאלו קורים ../images/Emo4.gif

ואני כמעט בטוחה שאני יודעת על מי אתה מדבר. והיא הייתה ועדיין בכל פורטל שיש [לפחות אלו שקצת מוכרים]

אופטימיות ילדותית.

אולי... אולי עדיף כך. במציאות לא מתו שלושה תינוקות, הנעלבים ינסו להחליף את עלבונם ברחמים, אין בן זוג שבור והאדם השבור היחידי בטיפול. תכן שהטיפול יואיל. לא פעם אני מקבל ביקורת על הפשטות הטכנית שבה אני רואה את המציאות וגם על עודף האופטימיות שלי. אני לא מצליח להתאפק. אני חייב לומר שיש סיכוי שיהיה בסדר עם האישה שכתבה.

אבא גאה

New member
../images/Emo6.gif רק עכשיו הבנתי......

ואת האתר אבטיח כבר הכרת? http://www.avatiach.com/ אני כמו שאנימכיר אותך תישפכי שמה על הריצפה...... עד שהשכן יבוא לאסוף אותך עם מגבוני נייר (פיקר אפר).

../images/Emo6.gif תודה. מתה על האתר הזה

הטעות שלי כבר שם... ונדמה לי שגם כל הטעויות של אימי. לא היה שיר שהיא לא הרסה... ואת השכן כבר המון זמן לא ראיתי. אולי הכשפים שלי עזרו?...

למעלה