פרשת עמדי חוזרת לכותרות ובגדול

פרשת עמדי חוזרת לכותרות ובגדול

אם חשבתם שנתניהו לא מושחת בגלל שהוא לא הועמד לדין על פרשת עמדי והמתנות, מתברר היום בעקבות הבקשה של עמדי לפיצויים בגובה של 330000 שקל מהמדינה בעבור ההובלות שלו למשפחת נתניהו כשזה האחרון כיהן כראש ממשלה, שאדון נתניהו הגיע עם עמדי להסכם שעל פיו עמדי יוותר על תביעתו כלפיו, ובתמורה נתניהו ישלם לו 70000 שקל. היום תובע עמדי את המדינה בסכום של 330000 שקל תמורת ההובלות שביצע עבור ראש הממשלה לשעבר נתניהו ומשפחתו. בעקבות זאת שוקל היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, לחייב את נתניהו לשלם את הסכום כולו, 330000 שקלים מכיסו למר עמדי, שכן הוא ומשפחתו השתמשו בשירותיו לצורכיהם הפרטיים, ללא שום קשר למדינה. הפרשה נחשפה היום בקול ישראל.

הנה פרסום ראשון בהארץ של הפרשה:

פרשת עמדי חוזרת לכותרות הנה ציטוט קצר מהכתבה המתפרסמת: "אפריל 2000 תביעה אזרחית של עמדי נגד הזוג נתניהו מסתיימת בהסכם פשרה, במסגרתו שילם נתניהו לעמדי בסתר כ-70 אלף שקל תמורת שירותים פרטיים" אגב רק באקספלורר ניתן לקרוא ת'כתבה בהארץ.

מה נעשה אך נשרוד את זה../images/Emo6.gif

מה נעשה זה לא שוחד זה לא כשלון כמו במלחמת לבנון זה לא הטיה של מכירה של בנק זה לא כמו שאיזה מיליונר יקנה לך בית זה לא כמו לשלוח שליחים לאיים על מבקר המדינה כי הוא חוקר שחיתויות שנוגעות לך זה כולה הובלות של תכולת בית , זאת פרשה שיהיה קשה לעבור וגם כל מה שיפה ב"פרשה הקשה" שעמדי קבלן ההובלות הואשם בבית המשפט כלא אומר את האמת כלומר- שקרן זאת אומרת שנפתרה הפרשה הא טיפשים זה לא ברור שאתם מתלהבים כדי להגיד שנתניהו מושחת כמו אולמרט, אבל זה לא יעזור לכם ילדים נתניהו ענק בין גמדים ונקי כמו צמר גפן לבן לעומת הפיח שנודף מאולמרט עושק הזקנים והחלשים

מה הקשר אליכם? זה קשור לנתניהו

הוא זה שככל הנראה במידה ועמדי יזכה, יצטרך להומיא את הכסף הזה מכיסו הפרטי ולשלמו לעמדי במקום המדינה. לא כל דבר סובב סביבכם אתה יודע....

trigotrigo

New member
מילת המפתח "מתחת" לשולחן

ואם אדם שרואה עצמו כמועמד לראשות הממשלה צריך קודם כל לדאוג לנקיון כפיו במקום לחפש את הלכלוך אצל אחרים. זה נכון לגבי כל אדם, אגב.

Fasz

New member
יש לציין כמה דברים..

ראשית, המשפט לא נקבע, ההליך לא החל, ואף הסכום יפחת לאורך הדיונים. שנית, במסגרת עסקת פשרה, נתניהו שילם לעמדי את סכומי הכסף המדוברים. שלישית, כמה פעמים מצאו השופטים את עמדי משקר? או, ציטוט מפסק הדין:"עמדי נמצא אינו דובר אמת; משקר וקורע את המציאות לגזרים דקים של יצירי דמיונו". ועל הדרעק הזה פותחים שרשורים חדשים?

trigotrigo

New member
לצערי, רוב השרשורים פה הם דרעק

ואת זה אנחנו הולכים לשנות, בתקווה שבעזרתכם.

Haemek

New member
ממתיק - לזה אני מתכוון

אתה קול קורא בחשכה, מגוחך, מפנים את הגיחוך של האנשים, מקווה שאולי משהו ישים לב. תפנים את המציאות. או שתרד לחפש את גורלך בביבים של העולם, שם מקומך.

הייתי אומר לך בדיוק מה אני חושב...

עליך... אלא שהתבקשתי מהנהלת הפורום שלא להשתמש במילה מסויימת, ועל כן אני לא יכול להגיד לך מה אני חושב עליך.

Haemek

New member
אבל זה לא מה שחשוב

כי למרות שדעתך עלי חשובה לי מאוד מאוד, אני לא רואה מה תשיג בזה. כי להשפיע אתה לא, ואם אתה צריך לחפור כל כך עמוק ולהעלות מהאוב פרשה שגם כשהיא היתה רלוונטית, היא עלתה רק כספין לפגוע בביבי וגם זה לא הצליח. כמו שאמרתי, זה מראה עליך הכותב יותר מאשר על נושא הכתיבה. אבל אל תפריע לעצמך. תמשיך להראות כמו שזה נראה. אני אשתדל להראות את זה איך שאני רואה את זה. ושוב, אם בחרת לפתוח בפרופגנדה שיקרית וחשוכה על נבחר מסוים, ביקשתי ממך שם של משהו אחר שעשה משהו ואתה תוכל לבחור בו. כמובן שהתעלמת, כי אין. אתה מעדיף לפגוע במשהו שיש לו סיכוי, אבל אין לך תחליף. אתה שלילי ללא צל של למצוא משהו חיובי. כאמור, זה מעיד עליך.

Haemek

New member
אני מסכים

אבל שם לב לראש השרשור, איך השרשור הזה רלוונטי למטרת הפורום הספציפי של מפלגת קדימה? והאם הוא לא נועד לצרכי פרופגנדה טהורה בלבד? והאם אין צורך להוריד את כל השרשור או לפחות להפנות אותו לשרשור OFF?

Haemek

New member
אתה רואה, שזה לא תופס

אתה לא משפיע, למרות כל הנסיונות. אני שוב ושוב נגעל מהתמונה שכפות ידיך שעירות.

למעלה