פרשת פרופ´ יהודה היס מכה בשלישית

pilovich shahaf

New member
פרשת פרופ´ יהודה היס מכה בשלישית../images/Emo128.gif

עדות: קברו אברים - כדי לשבש את החקירה...
עובד בכיר לשעבר במכון באבו-כביר טוען בתצהיר בשבועה: הנהלת המכון הורתה לקבור אברים באישון לילה כדי לשבש את חקירת המשטרה על אי-סדרים במכון. לדבריו, בין האברים שנלקחו - כף יד של טייס צה"ל ועוברי אדם שלמים. מנהל המכון, פרופ´ יהודה היס: "הדברים חסרי שחר" אפרת וייס (30.06.02 , 00:01) y-net לתחקיר ידיעות אחרונות שנעשה לפני כשנה וחצי ושנחשף בחודש פבר´ השנה על ידי ד"ר משה נחום, שבעקבות חשיפה זו הוגשה בקשה להשעיתו של פרופ´ היס מתפקידו כמנהל המכון הרפואה המשפטית באבו כביר, ואני אישית אמרתי וכתבתי אז ששילטון האוליגרכיה, "שמעון פרס והשופט בדימוס מאיר שמגר לא יתנו לזה יד, ואכן פרופ´ היס ממשיך לכהן בתפקידו למרות כל העובדות וההוכחות שנחשפות, והשאלה הגדולה היא...:- מהי ולמה חסינותו של האיש..."שאלה רטורית גרידא"-שילטון האוליגרכיה

poza

New member
גם כאן אתה מכניס את שמעון פרס

ומוסיף לו את מאיר שמגר, השופט הנכבד. מה הקשר של שניהם לגונב האיברים של המדינה? גנבו להם משהו, יד, רגל? משהו אגב, נראה אם אתם יודעים מה הקשר של נשיא בית המשפט העליון בדימוס, השופט מאיר שמגר לעיר אילת. נו. טוב, זה ממש קל.

poza

New member
למה יעקובי מנצל את הכוח שלו להתנגח

בתושבים, דוגמת אהובה לוי. יעקובי. הכוח שניתן לך בתוכנית אישית ברדיו נועד לעלות נושאים כואבים לתושבים, נושאים שיסייעו לציבור ולא לך באופן אישי. יעקובי. אתה חוטא לתפקידך. אתה מכניס כעס אישי ואת דעותיך האישיים כנגד אהובה לוי ולא בצדק. למה שאהובה לוי תספר לעולם מה המשקל שלה, גובה קומתה, או כל פרט אישי אחר. אתה היית עושה זאת, אחרים לא עושים זאת, ומעולם לא יבקשו מהם. העובדה כי יש לה שבעה ילדים, ארבעה מהם בצבא, דבר שהביא אותה בין השאר לגבש דעה זו או אחרת, היא רלוונטית לדיון. היות ואני מבקשת להישאר בעילום שם ואין בכוונתי לצאת ולעלות לשידור, אני סבורה שיש מקום להביע את תגובתי. אנא ממך כתבתי פה את דעותי, וגם היא דעה אישית בדיוק כמו שלך. אז אשמח באם תקריא אותה. בברכה פוזה

poza

New member
תגובתה של פוזה לאזרח יעקובי

אם אהובה לוי היתה גבר, אב לשבעה ילדים, ארבעה מהם משרתים בצבא, ודעותיו היו מוצקות וברורות ושמאלניות, האם גם אז הייתם מתייחסים אליה כך. האם דבריכם והספקות אותם אתם מעלים לא נובעים מהיותה של אהובה לוי אישה בכל רמ"ח אבריה, עקרת בית ואימא במשרה מלאה, משהו שאולי לא רגילים אליו במדינה השובניסטית שלנו. קשה לכם לתפוס שאישה מסוגלת להיות חזקה ובעלת דעות מוצקות משלה. וכך גם ניראת הכנסת שלנו והממשלה, שרק בעשור האחרון התברכה בעוד שרים ממין נקבה. שכחתם שגולדה היתה אישה וגם ראש ממשלה, גם אם לעיתים התנהגה כגבר עם ביצים. שכחתם את גברת הברזל של בריטניה, מרגרט תאצ´ר. נכון, גם אני לא מסכימה עם דעותיה השמאלניות של אהובה לוי, אבל מעולם לא תהיתי האם ילדיה המשרתים בצבא חושבים כמוה. נכון, שעובדת היותה אמא משפיעה על דעותיה ואולי בתחילת דרכה זה מה שהיווה את הבסיס שלה. אבל יש לקחת את עובדה זו בחיוב ולא בשלילה. האם חשבתם פעם לבחור במישהו לכנסת, לממשלה, לעירייה, למועצה, בשל עובדת היותו אב גאה לשבעה ילדים. נכון שלא. אז למה שתבחרו באישה על אותו בסיס?

תשובה לפוזה בנושא שימוש בילדים

פוזה היקרה שלום, קודם כל, רק עכשיו קראתי את תגובתך ולכן לא הקראתי אותה בשידור. ולעצם העניין: לא הכנסתי כעס אישי. אני לא כועס על אהובה לוי בכלל !!! כל מה שאני שואל הוא האם העובדה שיש לה שבעה ילדים, מחזקת את טענותיה ? ובמילים אחרות, האם זה נימוק בויכוח ? אם שני אנשים מתווכחים ביניהם על החזרת הכותל המערבי לשלטון פלשתינאי, האם יש מקום שאחד מהם יקום ויגיד "צריך להחזיר. יש לי שבעה ילדים" ואז יקום השני ויגיד "אסור להחזיר, יש לי עשרה ילדים" ככה צריך להתווכח ? זה כל מה שאמרתי בתכנית ונתתי חומר למחשבה למאזינים על מנת שיחליטו בעצמם, אם צריך לאזכר את כמות הילדים כנימוק בויכוח. בברכה - יעקבי

פרפרון1

New member
בוקר עלה על העיר

בוקר עלה על העיר ריח הלחם באוויר יום נוסף מפציע משהו חדש מפתיע מתעוררת לאט לאט מסתכלת עליכם במבט בוקר עלה על העיר אני לוקחת אוויר יום חדש מפציע חיוכם אותי משביע

למעלה