פרשת שבוע פקודי פינת שבת שבת שלום מבורךווו

פרשת שבוע פקודי פינת שבת שבת שלום מבורךווו

בס"ד כתובות אינטרנט נלוות: פינת שבת פרשת שבוע פקודי המשכן משכן המשכן נעשה בקדושה גדולה כל כך שאפילו בחרבנו יגן על ישראל , ולכן כתוב פעמים משכן , וכן הצדיקי אמת עוסקים בכל דור ודור בבנית המשכן בזה שמלקטים את הטוב מכל יהודי , וכל אחד מישראל שיקשר עצמו לצדיקים האלו על ידי זה יוכל לעבור בשלום כל מיני חושך שבעולם ואפילו נכשל במה שנכשל ... ויקים בו " כי אתה תאיר נרי ה' אלהי יניה חשכי ", הוקם המשכן - ישראל השתדלו מצדם אבל המלאכה היתה נעשית מאליה ,} לכן כתוב "הוקם המשכן " , וכן כתוב בעשית המנורה "תעשה המנורה"" וללמדנו שהאדם בהתקרבותו להשם צריך רק להשתדל מצדו מה שיוכל שלב שלב , ואז הקב"ה יעשה את שלום ויקרבהו אליו באמת ספר רבנו " מלך אחד יצא לצוד חיות וההי לבוש כמו איש פשוט שיהיה לו נוח יותר לצוד , באמצע הציד ירד פתאום גשם חזק ,ממש מבול מים , כל השרי מלוכה נתפזרו לכל כוון כדי למצוא מחסה מפני המטר , והמלך היה בסכנה גדולה וחפש מקום להסתתר שם עד שמצא בית של כפרי אחד, הכניסו הכפרי בכבוד , הלבישו מלבושים חמים ונתן לו אוכל כפרי פשוט ונתן לו לישון במיטה חמה ... המלך נהנה מאוד מהאוכל והשינה כי היה עייף ויגיע מאוד עד שחשב לעצמו שמעולם לא טעם אוכל בזה ושינה ערבה כל כך , ושרי המלוכה חפשו את המלך עד שהגיעו לבית של הכפרי ,וראו שהמלך ישן והמתינו לו שיתעורר, כשנעור באו אליו ורצו שיחזור המלך עמהם , לביתו , אמר להם המלך :" כיון שאתם לא הצלתם אותו וכל אחד התפזר כדי להציל את עצמו, ורק זה הכפרי הציל אותי ואצלו טעמתי טעם המתוק הזה , על כן הוא יביא אותי לביתי בעגלה שלו , ובאלו המלבושים שנתן לי אשב על כסא המלוכה !" וסיים רבנו :" לפני שיבוא משיח יהיה כפירה הרבה מאוד עד שיטפטף אפילו בלכות הכשרים .... ועם חכמות לא יוכלו לתן שום עצה טובה , והמלכות של הקדושה לא תעמוד על עמדה, אלא רק על ידי פשוטי עם ישראל שאומרים תהילים בפשיטות ועל כן כשיבוא משיח, הם יתנו את כתר המלוכה על ראשו ,,," בס"ד |בס"ד אמר רבי יוחנן משום רבי שמעון בר יוחאי : בס"ד אמר רבי יוחנן משום רבי שמעון בר יוחאי : אלמלי משמרין ישראל שתי שבתות כהלכתן מיד נגאלין .....{מסכת שבת ע"ח} משיח יתגלה דחוף אנא אחים ואחיות יקרים !!!השפיעו על מכריהם ידידיכם, להתחזק השמירת השבת כי בידינו להחיש את הגאולה השלימה ,ולזכות לגילוי משיח צדקנו ולראות בבנין בית מקדשנו ותפארתנו ולתחיית המתים , אמן. | כתובות אינטרנט נלוות: פינת שבת פרשת שבוע פקודי כתובות אינטרנט נלוות: פרשת שבוע פקודי

*^* חיפשת ולא מצאת? - זה כאן *^*, הפצת ספרי ר

בס"ד ** האש שלי תוקד עד ביאת המשיח ** ~*^~ רות וידאל ~^*~ מרצה בנושאים : שמחה, אהבה, התבודדות,עונג שבת , תמימות ,סבלנות, אמונה , ובטחון , על פי תורת רבי נחמן מברסלב זיע"א !!!! להזמנות וברורים : כל ספרי מוהר"ן מברסלב עלות בלבד, כולל משלוח, ספרים ,כיפות , קמיעות, מדבקות, דסקים , זמירות שבת, : ספרים של הרב הרוש :" גן האמונה ", "גן האושר" ," גן געגועים" , "ספר ילדים- נ נח נחמן מאומן" ",גן השלום" לגברים בלבד , "חוברת על זווג הגון" להזמנות וברורים : מספר פלאפון 0547395033 הודעות sms בלבד אני לא שומעת בטלפון טלפון 03-9620631 0545862001 להתקשר להזמנות וברורים מסנג`ר [email protected] *** אין לנו על מי להשיען אלא על אבינו בשמיים *** - - - - - - - - - - מי שלא שומע בעצת הלא טובים...... מן הרע בורח הוא נקי כפיים......... מי שכאן סולח ודרכו בנעימים.......... טוב הוא יקבל כאן ולמעלה בשמיים http://www.hashem1.tipo.co.il הקב"ה אנחנו אוהבים אותך "אין עוד מלבדו"

בבקשה כולם לקרוא:

בבקשה כולם לקרוא: לפני כמה דקות ממש אירע פיגוע בישיבת "מרכז הרב" בירושלים, ישנם 8 הרוגים ועשרות פצועים , כל מי שיכול , ואכפת לו באמת,קבלו על עצמכם קבלות , קחו על עצמכם דברים, תתחחחחחזזזזקקקוווו! אנחנו לא יכולים לדעת מה תהיה הגזירה הבאה, מי שלא רוצה לפחות שיגיד את הפס' תהילים הזה, תודה לכולכם! שִׁיר, לַמַּעֲלוֹת: אֶשָּׂא עֵינַי, אֶל-הֶהָרִים-- מֵאַיִן, יָבֹא עֶזְרִי. עֶזְרִי, מֵעִם יְהוָה-- עֹשֵׂה, שָׁמַיִם וָאָרֶץ. אַל-יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ; אַל-יָנוּם, שֹׁמְרֶךָ. הִנֵּה לֹא-יָנוּם, וְלֹא יִישָׁן-- שׁוֹמֵר, יִשְׂרָאֵל. יְהוָה שֹׁמְרֶךָ; יְהוָה צִלְּךָ, עַל-יַד יְמִינֶךָ. יוֹמָם, הַשֶּׁמֶשׁ לֹא-יַכֶּכָּה; וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה. יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ. יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ-- מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם אשריכם שזכיתם!

למעלה