פר"ח

• פותח הנושא eimad
  • פורסם בתאריך

eimad

New member
פר"ח

היי .. נפתחה ההרשמה באתר פר"ח ...יש הגבלת מקומות ... תירשמו - במיוחד תלמידי שנה א' .... ( יהיה לכם הרבה זמן בשנה ראשונה - לא יזיק עוד 4500 ש"ח) .. ולסטודנטי רפואה בטכניון : אני ממליץ לכם לעשות פר"ח בבית חולים רמב"ם .. מאוד מומלץ ... בהצלחה www.perach.org.il

greys

New member
מועדוניות

יש מועדוניות לילדים בבית חולים רמב"ם. אפשר לעשות שם פרח יש גם משהו שנקרא תמס"ח שזה לאנשים שמגיע להם מלגן דיקן (על פי מצב סוציו אקונומי) - זה חלק מפר"ח. במסגרת הפרוייקט עוזרים במחלקות, בדברים שונים (ניירת וכו'). מחברה שלי - אני יכולה להמליץ על חל"ב. זה שיעורים לבתי ספר בימי שישי בנושא בריאות, חינוך מיני וכו'. בשנה הראשונה זה יותר קשה כי צריך להכין את מערכי השיעור מחדש לכל שבוע. אבל בשנה שאחרי זה - משתמשים באותם שיעורים מוכנים מהשנה הראשונה, וכך גם בכל השנים הבאות. אותה חברה עושה את זה כבר 5 שנים, ומתכוונת לעשות את זה גם בשנה הבאה. בחל"ב אגב, עושים פחות שעות סה"כ לעומת חונכות רגילה, כי לוקחים בחשבון את הזמן שיושבים בבית ומכינים את השעורים. אני ממליצה לעשות פר"ח - זה יופי של כסף. אני אישית עשיתי שנה אחת של פר"ח במועדונית. אני אישית לא נהנתי, ולא חזרתי על זה. אבל הרבה אחרים עושים את זה שנה אחר שנה.... בהצלחה

kontsy

New member
למה לא נהנת אם אפשר לשאול?

איפה עשית אותו (באיזה עיר)? ומה מומלץ בת"א?

greys

New member
אני עשיתי בחיפה

ולא נהנתי כי מנהל המועדונית היה איש כל כך לא נעים, שהערים (אני מקווה שכך כותבים) עלי כל כך הרבה קשיים, שבסוף - בשביל השעתיים X 2 בשבוע שזה אמור להיות, השקעתי כל כך הרבה זמן ומאמץ, שמבחינתי זה לא היה שווה את זה

למעלה