רוב האנשים שרשמו כמתים מקורונה מתו מסיבות אחרות, כולל סיבות שלא קשורות, כמו למשל תאונות דרכים.גם אחרי שהחלימו והוא בשפעת שלו,, ומגלה ממש חמלה לגבי הזקנים ולא רואה את עצמו ממש ינוקא
הוא צדק לאורך כל הדרך ועדיין צודק. רוב המקרים צוינו כמוות מקורונה היו מסיבות אחרות.פרופסר לס, מדבר שטויות, שכח את כישלונו בזמן תפקידו.
כן, מדובר בשקר בקנה מידה בינלאומי בחסות ארגון הבריאות העולמי.האם משרד הבריאות משקר??
האם בכל העולם כל המתים שיקריים??
האפ פר לסק ספר אחד אחד?? ראה אותם במו עיניו??
אני חושבת שלהכניס חולי תאונות דרכים לדווח על מתי קורונה מי שעושה זאת חיב לתת את הדין ואפילו גזר דין ישיבה בכלאהאם משרד הבריאות משקר??
האם בכל העולם כל המתים שיקריים??
האפ פר לסק ספר אחד אחד?? ראה אותם במו עיניו??
אם כך חיבים אינני יודעת איזה גוף,,להטיל על ארגון הבינלאומי שיביא הוכחות על דבריהםכן, מדובר בשקר בקנה מידה בינלאומי בחסות ארגון הבריאות העולמי.
צפי:אני חושבת שלהכניס חולי תאונות דרכים לדווח על מתי קורונה מי שעושה זאת חיב לתת את הדין ואפילו גזר דין ישיבה בכלא
כי זאת הונאה,,וחובת
הוכחה עליו , אי אפשר לשלוף מהמותן כאשר אומרים דבר כל כך משמעותי חיבים לציין את המקור,איפא זה כתוב ומי מפיץ את המהלומה הנל
זאת אמירה מאד מסוכנת,,,שחיבת הוכחה ולא ככה מילים באויר,
איך הגבת ל-2 אנשים בו-זמנית באותה תגובה?רוב האנשים שרשמו כמתים מקורונה מתו מסיבות אחרות, כולל סיבות שלא קשורות, כמו למשל תאונות דרכים.
הוא צדק לאורך כל הדרך ועדיין צודק. רוב המקרים צוינו כמוות מקורונה היו מסיבות אחרות.
יש מחקר שהראה שיש פחות מיקרי דלקת ריאות כך שמן הסתם, המירו את חולי דלקת הריאות לקורונה.אני חושבת שלהכניס חולי תאונות דרכים לדווח על מתי קורונה מי שעושה זאת חיב לתת את הדין ואפילו גזר דין ישיבה בכלא
כי זאת הונאה,,וחובת
הוכחה עליו , אי אפשר לשלוף מהמותן כאשר אומרים דבר כל כך משמעותי חיבים לציין את המקור,איפא זה כתוב ומי מפיץ את המהלומה הנל
זאת אמירה מאד מסוכנת,,,שחיבת הוכחה ולא ככה מילים באויר,
טארפ נגד עטיית מסכות, שאר הדברים באמת העם השתולל
טארפ נגד עטיית מסכות, שאר הדברים באמת העם השתולל
מבלבלים את העם
https://www.who.int/classifications/icd/COVID-19-coding-icd10.pdf?ua=1וכי למה אני או אחרים חיבים להאמין לדני וידי סלבסקי??
חצה את הקו האדום - 254 חולים קשיםפרופסר לס, מדבר שטויות, שכח את כישלונו בזמן תפקידו.
מה דעתך, האם ההגבלות החדשות (ביחוד צמצום מספר האנשים שיכולים להיות ביחד) יועילו בהפחתת ההדבקות?
בחייאת בן אדם. אתה לוקח עניין שהייתה עליו איזושהי כתבה חצי מבוססת והופך אותה לתורה מסיני. לא קצת מוגזם?רוב האנשים שרשמו כמתים מקורונה מתו מסיבות אחרות, כולל סיבות שלא קשורות, כמו למשל תאונות דרכים.
הוא צדק לאורך כל הדרך ועדיין צודק. רוב המקרים צוינו כמוות מקורונה היו מסיבות אחרות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.