פר' קופרמניץ

קדט1

New member
פר' קופרמניץ

אחרי שקיבלתי היום שוב תשובה שלילת לגבי הבטא קבעתי תור לפרופ' רציתי רק לברר איך זה בדיוק הולך אני מגיע אליו עם כל הניירת שלי ואז.....? הוא מכין לי תוכנית???או מה בדיוק קורה שם? ואם הוא אכן מכין תוכנית אני אמורה לבוא איתה לבית החולים שבו אני מטופלת והם עובדים לפי התוכנית? נראה לי שהם בטח יעשו פרצופים או לא יסכימו או בטוח יניה משהו שאני לא מצליחה לעלות על הדעת עכשיו אז רציתי קצת מידע מבנות שעברו וחוו את זה שיספרו קצת שאני אדע לקראת מה אני עומדת

נתנאלה2

New member
פרופסור קופרמינץ אינו רופא פוריות

הוא רופא להריון בסיכון ומסייע בנושא ההפלות, חוששתני שאת מתבלבלת, ואם לא, ואת פונה אליו בנושאים אלו ,רצוי להגיע אליו עם בדיקות קרישיות, tsh נוגדני בלוטה, וכמובן עם הבדיקות הקודמות שלך וסיכומי פרוטוקולים, ( לטעמי אם אין לך, כדאי קודם להבדק ) .הכי הרבה הוא יכול להמליץ לך על קלקסן וסטרואידים ,יש רופאים שאינם מקבלים את המלצותיו, זה תלוי באגו שלהם ......נסי להסביר שזה חשוב לך ואת מעוניינת ליישם את ההמלצות, אם לא אולי תעברי לרופא פרטי או ליחידה בה יקבלו את רצונך ודעתך. בהצלחה !!!

קדט1

New member
יש מצב אז שאני באמת הולכת לחינם?

יש לי קרישיות גנטית שהובחנה אחרי הלידה הראשונה ועכשיו אחרי טיפול רביעי התשובה של הבטא שלילית חוץ מהפעם הראשונה שהיסתיימה בהפלה בשבוע 4 אני חשבתי שאולי הוא בונה פשוט תוכנית אחרת אז לדעתך אני סתם הולכת לבזבז את הזמן? יש רופא אחר שהוא מומלץ?

נתנאלה2

New member
האם את מטופלת בקלקסן?

מה בעצם הסיבה שרצית להגיע אליו?
האם עברת היסטרוסקופיה?
לאזה מטה את מחפשת רופא? רשמי ונמליץ לך .

gezers

New member
נתנאלה, זה לא מדויק מה שכתבת

פרופ קופרמינץ הוא אכן מומחה להריון בסיכון (מנהל המחלקה בליס) אבל הוא בהחלט כן גם מומחה בפוריות, בעיקר לגילאים מבוגרים ולחיבור בין הפלות חוזרות וקרישיות יתר ותיקון המצב.

נתנאלה2

New member
עד כמה שידוע לי הוא אינו רושם פרוטוקולים

או עושה שאיבות והפריות , אלא רק נותן המלצות לטיפול בקרישה ונוגדנים .מה שלא הופך אותו למומחה לפוריות, אולי להפלות, לפוריות, לא ממש . אם אני טועה, אקח את דבריי חזרה, .

קדט1

New member
אני אנסח את השאלה שוב

מקווה שתוכלו לעזור לי העניין הוא כזה אני סובלת מקרישיות יתר גנטית מהפעם השניה שחזרתי לטיפולים לא קיבלתי קלקסן כי איפה שאני מטופלת נותנים רק כשרואים בטא הם טוענים דאין הוכחות בשטח של קלקסן בזמן בטיפול.. בילד הראשון לא ידעתי שיש לי קרישיות יתר וזה הצליח לי בטיפולivf ראשון בסיבוב השני אני אחרי טיפול רביעי ללא הצלחה שקלתי ללכת לפרופ' קופרמינץ כי חשבתי שאולי הוא התשובה אבל כנראה לא הבנתי נכון אני פשוט רוצה לדעת למה הטיפולים לא מצליחים שאלת מיליון הדולר אני יודעת ..... פשוט מה שהרופא שלי ענה לי לא ממש סיפקה אותי אמר שזה הגיל ....אני יודעת אני כבר בת 38 אבל ציפיתי אולי לתשובה קצת יותר רצינית.... זהו מקווה שהבהרתי את עצמי עכשיו ועכשיו האם אתן עדיין ממליצות על קופרמניץ או שיש לכן רעיון טוב יותר? אשמח לקבל חוות דעת מכולכן

נתנאלה2

New member
פרופסור קופרמינץ אכן יכול להמליץ לך על מינון ותזמון

קלקסן המתאים לבעיות הספציפיות שלך . אבל כמו שאמרתי הוא אינו נותן פרוטוקולים או מבצע הפריות,עד כמה שידוע לי.מה שאומר שתצטרכי גם רופא פוריות שיקבל את המלצותיו. יש רופאים ומחלקות שזורמים עימם, לפעמים זו גם שאלה של התעקשות שלך .סך הכל זה הגוף שלך והכישלון או ההצלחה שלך .......

קדט1

New member
אז אני עכשיו ממש מתלבטת אני ממש בספק

אם הסיבה שסה לא מצליח זאת בעיית הקרישיות נראה נחשו על זה ביחד עם הבן זוג בכל מקאה תודה על ההכונה כי אני באמת חשבתי על משהו אחר..... אבל במקרה שאני כן אלך אליו הבדיקות שאני צריכה להביא זה רק קרישיות לא צריך את כל הטיפולים גם?

נתנאלה2

New member
אני הבאתי את כל תיק הטיפולים

לפעמים הוא מעיין לעיתים רק מקשיב זה ודאי לא מזיק יש את כל התמונה. אם אין לך בדיקות נוגדנים Tpoבדיקת Tsh השלימ י אותן להשלמת התמונה . בהצלחה רבה!!!!

למעלה