פר
פסור דע מדע :]

../images/Emo163.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo214.gif

יודעים הכל על רמת גן? רוצים לזכות בפרסים? פורום רמת גן מזמין אתכם לענות על חידון ואולי לזכות בפרס! כל הפרטים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1426&msgid=89476169
רוצים לזכות בסינגל החדש של עידן יניב? השתתפו בחידון בפורום ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1599&msgid=89455647

eladi88

New member
למה?../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

למה הקדימו לך? זה אותו תפקיד?? ואל תדאגי...יהיה פסדר!

הייתי אמורה להתגייס ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

באפריל.. קצת אחרי אמצע אפריל ב-17 או ב-19 אני אפילו לא זוכרת.. ואממממכן אלעד זה אותו תפקיד... וזה חרא שהקדימו לי כי היו לי כלכך הרבה תיכנונים.. רשיון (שחשבתי שעד אפריל אני אספיק לעשות, אבל עכשיו אני בחיים לא אצליח לעשות רשיון בחודש ושבוע, וזה הכי חרא בעולם להתגייס בלי רשיון), ותכננתי לרדת לעבוד באילת קצת אחרי תחילת דצמבר, יש לי כבר 5 ידידים וחברות שעובדים שם וכבר התחילו לחפש לי עבודה ודיברו עם המנהלים שלהם והכל.. בסוף שבוע הבא נאי יורדת לאילת ען המשפחה ועד כמה חברים וזה היה אמור להיות בהתחלה סתם חופשה וחיפוש עבודה, עכשיו זה נשאר סתם חופשה.. ובכללי תיכננו לטוס לאירופה בסוף ינואר (בשביל זה כולם עובדים עכשיו).. קיצר מלא תיכנונים הצבא קטע לי =\ ושלא נדבר על שחטפתי רגליים קרות רצח ופתאום אני ממש מפחדת ולא רוצה להתגייס..

eladi88

New member
צ'מעי...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

שלחי בקשה לדחות ת'גיוס...ותראי מה יצא מזה.. וגם אם בסוף הקדימו.... הכל לטובה!

אני בטוחה

שאת תמצאי זמן אחר לשלב בהם את כל התכנונים שלך, כמה שזה נשמע לא מעודד עכשיו.. לאיזה תפקיד את מתגייסת ואיפה? יכול מאוד להיות שתצאי יומית וכן תוכלי לעשות רשיון בו זמנית אז זה לא נורא. וחוץ מזה, ככה לומדים הכי טוב לא לדחות דברים
בקשר לפחדים שלך מהצבא, אני אומנם לא הגעתי לזה.. אבל אני בטוחה שכמו כל מעבר בין מסגרות שונות והתחלות חדשות ה"רגליים קרות" האלו יעברו מהר מאוד. בהצלחה בכל מקרה, את הרי יודעת שיהיה טוב..

RonliG

New member
אין לך ממה לפחד..

דבר ראשון, תאמיני לי שעדיף להתגייס מוקדם. אני התגייסתי באוגסט, סיימתי ללמוד ביוני. היה לי פלוס מינוס חודשיים חופש לפני הצבא. אבל אני שמחה שהתגייסתי מוקדם. יש לי חברות שרק במרץ אמורות להתגייס, וזה באסה לדעתי.. תחשבי על זה כמשהו חיובי שאת מתגייסת מוקדם, תסיימי עם זה מהר. אני התגייסתי באוגוסט, ועשיתי טירונות של משטרה צבאית. יותר שוק מזה אין. שם זו משמעת מטורפת, טירונות של 7 שבועות כולל שבוע שטח, פזצטא, זמנים, הקשבים...מה שאת לא רוצה.. אבל, את תעשי טירונות כנראה בניצנים או מחנה 80 וזה בכלל לא נורא. הטירונות היא לא קשה כ"כ,אין משמעת כמו במ.צ ובכלל- תהיי אופטימית. לוקח זמן ללמוד את הראש של הצבא, זה כן. ובהתחלה קשה בטירוף, מסכימה איתך. אבל מתרגלים לזה, לומדים איך המערכת עובדת, ואפילו בסוף-בסוף גם נהנים! אז אין לך ממה לפחד, כולם עוברים אתזה וגם את יכולה. ואם אני עברתי את הטירונות של מ.צ, גם את יכולה!
תאמיני לי... חחח.. בכל מקרה, אם יש לך שאלות או את רוצה עצות, משהו, בכיף. אני פה לכל דבר ואני אשמח לעזור לך! סופ"ש נפלא, רונלי

חחחחחחח חמודה :) ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

תודה, באמת שזה מעודד קצת התגובות שלכם אבל אני עדיין די מבואסת.. טירונות אני לא אעשה במחנה 80\ניצנים\זיקים כי אני לא מתגייסת בגיוס כל"צ, אני מתגייסת להדרכת נ"מ מה שאומר שאני הולכת לשרת בביסנ"מ, שזה אמנם סוג של קרוב לב"ש, אבל זה אחד המקומות הכי חרא בצה"ל ואת זה אמרו לי חיילי נ"מ בעצמם ועוד הרבה הרבה חיילים שאני פוגשת בעבודה כמעט כל יום חחחחח.. יצא לי לדבר בעבודה עם מלא חיילים וחיילות בנ"מ וכולם אמרו לי שזה חרא של מקום.. התפקיד חמוד, לא מאתגר משו אבל הוא חמוד.. שזה לא ממש דבר טוב חחחחח.. ואת במ"צ?! מנייאקית!!
חחחחחחחחחח סתם נו איך את נהנית?? אורררררררררר חח תהיי בטוחה שאני את הלקח שלי למדתי :) לא דוחה יותר דברים נשבעת!! ואיזה יומיות איפה אני ואיפה יומיות חחח הלוואי עליי אני אצא חמשושים במקרה הטוב ו-11\3 במקרה הרע (וועלייה) אלעד, אני אומרת שכל עכבה לטובה, אז שידחו
אבל הם לא מקשיבים לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מקווה שיהיה בסדר, לפחות מה שטוב זה שאמרו לי שהמדריכות בנ"מ רובן איכותיות אז יהיו איתי אחלה של בנות בקורס.. תודה רבה רבה לכם

RonliG

New member
אני לא מנאייייק..!!!

חחח... אני בכלל מש"קית אירגון וקבילות :) אין לי קשר לשיטור/דוחות..! תאמיני לי שמ.צ זה הכיייי חרא! הבסיס שאני עשיתי בו טירונות הוא הכי נוראי בכל צה"ל..! אבל שתדעי שמהכל אפשר לצאת. אם אני יצאתי ממעברים,שזה בלתי אפשרי לצאת[את הסיפור בפרטי אם תתענייני] אז גם את יכולה. שיהיה בהצלחה בכל מקרה, ולא לשכוח המווון נייר תואלט לטירונות
אוהבת, רונלי

talba3

New member
פר../images/Emo32.gifפסור דע מדע :]

יום חמישי חיפה נגד פרטיזן אני יושב בשער 5 עם הקופים :] חוצמזה מה קורה מה שלום כולם? הכל טוב חברייה?

eladi88

New member
הכל נחמד...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

איפה המשחק? בבלומפילד??

../images/Emo187.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo65.gif

התאומות אולסן מעניקות ראיון בלעדי לגולשי הפורום שלהן בתפוז! התאומות אולסן יעניקו ראיון כתוב לגולשים, וזה הזמן להשחיז את המקלדת. תמיד פנטזתם לתחקר את מרי קייט ואשלי? ההזדמנות שלכם הגיעה! הכנסו עכשיו לפורום התאומות אולסן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=471&msgid=89435414
תמיד רציתם שיפתחו לכם בקלפים או יגלו לכם את העתיד? אנו שמחים ונרגשים לספר לכם שבשבועות הקרובים אנחנו נעלה עם תוכנית חדשה ב-Flix בכיכובה של אחת המיסטיקניות הטובות בארץ. בתוכנית המיסטיקנית תענה על שאלותיכם, תפתח לכם בקלפים או בשמן ותהיה תמיד מוכנה לעזור לכם עם טיפים משלה. רוצים לעלות לשידור כדי שגם לכם יפתחו בקלפים ויגלו את העתיד? הכנסו ללינק המצורף: http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=2214882 ושלחו לשם משתמש זה מסר (מספיק מסר אחד) עם הפרטים הבאים: שם מלא שם משפחה שם של אבא ואמא ותאריך לידה והכי חשוב: מספר טלפון בו אפשר להשיג אתכם. צוות Flix מחכה לשמוע מכם!

eladi88

New member
יששששששששששש מרי-קייט ואשלי!!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

למעלה