פשוט אין לי מילם וכולי דומעת

פשוט אין לי מילם וכולי דומעת

מהתרגשות. כל הודעות התמיכה ממשתתפות פורומי המשפחה הקשורים להודעה של נועה של ים. כל כך חיממו את ליבי. והיא זכתה בהן בזכות גדולה. בנות יקרות , אין לכן מושג מה שזה עשה לי. ואני בטוחה שגם לנועה ולכל אחת ואחד מהכותבים כאן. חברות וחברים. אני מרימה את הכובע. ושולחת לכולכן חיבוק ענק ומליוני טריליוני (ועוד פי כמה שאפשר) איחולים שתגיעו ותגשימו במהירה את כל המאוויים . כל כך מגיע לכן. אתן פשוט אנשים ! אנשים עם לב חם ואוהב. ואני עם לב ובטן מחוממים מאוד עכשיו. לכזו הפתעה , כשנכנסתי לפרום לאחר יום מייגע ומתיש , ממש לא ציפיתי. כל אהבתי , אליכן. פשוט , תודה.

../images/Emo7.gif

חברים שלי.. נכנסתי לכאן לפני כ-3 שעות ולא האמנתי. נכנסתי שוב עכשיו עם החלטה נחושה להפרד מכם, לומר שוב תודה ולא לחזור. הרגשתי ועודני מרגישה מלוכלכת. קצת מצטערת שכתבתי כאן, כי בגללי אישה אחת נפגעה וככל הנראה זה מה שגרם לה לעשות את מה שעשתה. רציתי לומר שלום, אך ראיתי את הודעתה של אביגיל המופלאה, והתחרטתי. דיברתי עם אחת מבנות הפורום, שהיה לה את רוחב הלב להקשיב לי בחצות הלילה, והתעודדתי. מרגישה קצת שלא מגיעה לי כל האהבה שזכיתי לה כאן, כי סך הכל לא עשיתי שום דבר טוב לאף אחת כאן. ובכל זאת, כל כך הרבה אהבה איכפתיות ורצון לעזור. לא יודעת במה זכיתי להן, וודאי לא בזכות, אביגיל, אלא בחסד.אז לא, לא אלך, כי אתם אנשים מדהימים. רק אומר, שאני מצטערת אם השרשור הזה פגע במישהו, כן גם בך, לא משתמשת, לא התכוונתי לזלזל במוסד ההורות כלל, רק שלעיתים זה מאוד לא קל. מודה שוב לכל אחת ואחד מכם ורק תשארו כך. נועה וים

מגיעה לך האהבה לא בגלל מה שעשית לנו

אלא בזכות מה שאת עושה, כל יום. להיות בת 21 ולגדל ילדה. לאהוב אותה ולהרגיש כמה זה עצוב לומר לה "לא" לצעצועים. לא בגלל שאת רעה, חלילה, אלא בגלל שאינך יכולה פשוט- בגלל זה מגיעה לך האהבה. את לא צריכה להרגיש אי נוחות כלשהי בגלל דברים של מישהי פה. האמת, היא לא באמת מפה (נשמור על שמנו הטוב
) אבל זה פרט שולי. האישה כנראה חשה מרמור נוראי ולא הבינה עד כמה את אוהבת את הילדה שלך. אין לה כל זכות לייעץ לך ו/או לפנות אליך במילים בוטות כאלה. תתאשרי מְים שלך, אל תרגישי לא בנוח להגיד את הרגשות שלך ותביני שלפעמים יש כאלה שחסר להם ומוציאים את זה בצורה די לא יפה, גם איתם לומדים לחיות
וכמובן- ברוכה הבאה
-פורג´, עם כאבים בחזה

ועכשיו הסתכלתי שוב בשרשור

והוא התפתח... המון! עכשיו זה מסביר לי למה אביגלגליג כתבה הודעה סתם ככה. -פורג´, זה מדהים איך נהיים עיוורים בלי הודעות קופצות

תודה וויזלי שהפנית את תשומת ליבי

להתפתחות המופלאה בשרשור הנ"ל נועה, אני שמחה שבחרת להישאר קצת עצוב לי ש´לא משתמשת´ האפילה על כל שאר ההודעות שכתבנו לפני ואחרי התוספת המרעילה שלה... תודה אביגיל על תגובתך הרגשהית!! נועה, את לא יכולה לפגוע באיש לא בגלל שאת קדושה, אני בטוחה שאת לא
אלא מכיון ש... אין לנו, לאף אחד מאיתנו כוח ממשי על אחרים. הכוח שלנו על האחר נובע מחולשתו הכוח שלנו על האחר נובע מפרצות שיש לו בפנימיותו. ´לא משתמשת´ כואבת כאב שאינו קשור אליך הוא מעולם לא היה קשור ולמרות דבריה, הוא גם לא קשור היום. הכאב שלה נובע ממחדל של גופה, הכאב שלה נובע אולי מחינוך ש´אם את לא יולדת את לא שווה כאישה ´ ועוד כאלו דברים. אם לא קראת (אם כמוני חשבת שהשרשור נגמר) חזרי אליו וקיראי את המילים המופלאות שכתבו לך נשים נהדרות מאותם פורומים ש´לא משתמשת´ דיברה עליהם. כתבת שאת מרגישה מלוכלכת - חבל!!! אין לך על מה!!! אם לאורך חייך את הולכת עם צו ליבך אם לאורך חייך את עושה את מה שאת מבינה שהוא הטוב ביותר, לכי עם ראש מורם ובהרגשה נקייה תוך התעלמות מוחלטת מאחרים שנותנים או לא נותנים אישור לדבר!! כשאת מסתכלת בראי, וודאי שאת יכולה להיישיר לעצמך מבט לעיניים אם כך הוא - היי שקטה, את שלמה עם עצמך, וזו מתנה שלא רבים מתהדרים בה...
לכולם

העקשנית

New member
אכן התפתחות מרגשת../images/Emo45.gif

וגם אני טרם הספקתי לעיין בכל התגובות. אך הספקתי לשוחח בטלפון עם נועה. וגם נכנסתי לפורום אימוץ וכתבתי שם בתגובה לשאלה-האם הוריה של נועה סגרו בפניה את הדלת. ובכן- ההורים לא סגרו את הדלת. לפי מה שהבנתי-נועה הייתה זאת שבחרה לעזוב. גם אני מקווה שלנועה יהיה הכוח לחזור ולחדש את הקשר עם הוריה. קצת קשה לי לחשוב על סבא וסבתא שלא מכירים את נכדתם בת ה-4. אני כן יכולה להבין את הפחד והחששות שנועה חווה, בגלל גורמים כמו הרווחה, אשר נמצאים כמו ענן אפור מעל ראשה של נועה. אני מקווה שהקשר יתחדש, ושמשפחתה של נועה תוכל לעזור לה ולתמוך בשתיהן. מעבר לכך-נועה באמת צעירה מאד וזקוקה להמון תמיכה וחיזוקים. נועה-אל תתעקשי, לא הגאוה היא שחשובה-אלא האהבה!
יש תמיד אפשרות לגשר בין אנשים. את יכולה למצוא מישהו שידבר עם הוריך ויעשה איתם שיחת גישוש, ויברר אם הם רוצים לקבל אותך ואת הילדה כפי שאת היית רוצה-בידיים פתוחות ובמלוא האהבה.
אין סיבה שזה לא יהיה כך. אם התשובה תהיה חיובית-כולכם תרויחו מכך. מה עם לעשות זאת דרך תכנית רדיו- כמו תכניתה של איריס קול, או תכנית בטלויזיה שמקשרת בין אנשים שניתק ביניהם הקשר? חבל שתהיו לבד בלי משפחה. ומעבר לכך-יש כאן המון אנשים שמלאים באהבה וביכולת לתת ולעזור. אז קחי את העזרה שמוצעת לך, אל תתביישי, כי כולנו עוזרות ונעזרות באחרות, אין אחד שמסתדר לגמרי לבד. אני מציעה שאנשים ישלחו לך מספרי טלפון במסרים, ושאת תוכלי להתקשר למי שבא לך, כדי לפרוק, כדי לשתף, כדי לא להיות לבד, ברגעי משבר.
וגם ברגעי שמחה-להפגש. למה לא? אני דווקא הייתי שמחה לשמוע ממך איך את מעבירה את חיי היוםיום עם ים. מה אתן עושות ביחד, איך מבלות, מתי הכי קשה לך, איך ניתן למצוא פתרונות, ומה הכי כייף לך איתה, ממה את הכי נהנית.

neta2

New member
אני אמנם מהפורום שליד אבל....

אני שמחה שהחלטת להשאר עם חברותייך לפורום זה. יש כאן אנשים מדהימים ואין שום סיבה שבגלל מתוסכלת ומסכנה אחת - את תפגעי ותרגישי שעלייך להתנצל בפני הבנות כאן ולפני בנות הפורוןם שממנו הגעתי - פוריות. זכותך להשמיע ולהתבטא, ואני כבר כתבתי לך בפורום פוריות את שחשתי, אבל הייתי חייבת שגם פה יישמעו. נכון אני מאד רוצה להיות אם, ואני עובדת די קשה בשביל זה, אבל זה לא אומר שלכן לא מגיע או מגיע פחות!!! אני מקוה שתחזיקי מעמד גם כשקשה ואם תרצי לדבר, תרגישי חופשיה תמיד!!! שלך נטע מהפורם השכן

נעה של ים....

ממרומי גילי המופלג למדתי ששום דבר לא קורה סתם וים תהיה לתפארת אני גדלתי ילדה לבד מגיל 26 והיום קוצרת הצלחות תקראי מה כתבתי בפורום גרושים גרושות היום..על ההפתעה שלה את צעירה זה נכון אבל שהיא תגדל תביני כמה חשוב לגדל על הרבה אהבה תשומת לב נכון שקשה ויש ימים שוכים מתחת לכר שאף אחד לא ישמע... מי שלא עבר את לא יודע... היום כשאני מסתכלת לאחור..בתי בת 13.5 אני רואה כמה אהבה היא קבלה ואיזו ילדה מדהימה היא שרק יהיה לך כוח... ואם את צריכה עידוד..אני פה לשרותך... וכמו שתמיד אני אומרת רק אהבה מביאה אהבה וזה אומר אהבה עצמית למה שאת ..ומה שאת מרגישה.. שולחת אהבה מתוכך לאנשים אחרים....ולאוהבים אותך ולסובבים אותך חזקי ואמצי אשה...שהיום בת 39

העקשנית

New member
../images/Emo49.gifמהזתומרת היום בת 39? יומולדת?

ולא סיפרת לנו? אם כן-שרשורי מזל טובים בבקשה.

גם אני דומעת

קראתי את התגובות בפורום פוריות ואימוץ. מדהים כמה גלים של אהבה זכתה ים מול גלי כעס להודעה מלאת כעס, ארס ורוע (של "לא משתמשת" כמובן). רק אהבה מביאה אהבה כותבת מישהיא מפורום אחר... לתשומת ליבך לא משתמשת...

../images/Emo140.gif ../images/Emo7.gif

לא הייתי כאן כמה ימים,ו..... ואוו ככה מרגשים אותי? תודה לכולכן נשים נפלאות שהגבתן כפי שהגבתן. ונועה? הרי כבר אמרתי לך שאת אם נפלאה ואמיצה. שמחה שאת כאן איתנו.

../images/Emo140.gif ושוב טודה

גם למצטרפות החדשות בחיזוקים ובעידוד לנועה וחלקן גם בהצטרפות לפורום שלנו , שזה כבר אחלה (הנה נועה , כבר גמלת לנו , בהיכרות עם עוד אנשים מופלאים).

למעלה