פשוט אין לכם מושג...

• פותח הנושא TAZ!
  • פורסם בתאריך

TAZ!

New member
פשוט אין לכם מושג...

...כמה אני מת לקנות מערכת תופים! פשוט אין לכם מושג! הבעיה היא שיש שלוש בעיות (משפט קצת לא הגיוני...) 1. וזו הסיבה העיקרית - אין כסף!!! 2. אין לעזאזל איפה לשים אותם. 3. יש שכנים שירצחו אותי אם אני אעז להכניס מערכת תופים לבלוק ולדפוק להם על הראש כל היום (ככה זה כשגרים בבלוק...). אני אשמח לקבל מכם פתרונות יצירתיים... בכל אופן, שלום רב לכם, אני נורא שמח שנפתח פורום תופיסטים, אני מעוז, תופיסט מתחיל ללא תופים, מתופף בעיקר על שולחנות (ובכך מעצבן את כל הסובבים אותי), ואני שמח להצטרף לשורת הכותבים בפורום זה ולהעשיר את הידע הדל שלי בענייני תיפוף. איזה כיף...

צו

New member
גם אני...

מרגישה את בתסכול מזה שאין לי מערכת... שלושה ימים לא ניגנתי על תופים ואני לא אנגן גם מחר ואני עוד שנייה מתחרפת! והיום הייתה הופעה של המיומנה (הרכב תופים עם כל מיני כלי הקשה כמו דרבוקות וכאלה) של בי"ס ולא השתתפתי כי לא הייתי אתמול בחזרה ובסוף לא הייתה חזרה היום ואני בדיכאון! (חוץ מזה שאני עומדת עכשיו לקבל תעודה לא כל כך נחמדה...)

NesheM

New member
יש לי בדיוק את אותן הבעיות..

אבל יש לי גם פתרונות.. ככה - כסף אין לי אבל ממש! אין לי... ההורים שלי מסכימים לעזור לי עם המימון לשיעורים.. אבל הם אומרים שאם אני רוצה לקנות מערכת אז זה צריך להיות מהכסף שלי. יש דבר אחד לעשות.. ואני יודעת שזה מבעס... אבל תמצא עבודה! ותחסוך טוב טוב ! אל תבזבז על סתם דברים. ותקנה יד שניה בזול. בקשר למקום - לפחות אצלי.. אחד האחים שלי עוד מעט עוזב את הבית..
אז יהיה את כל החדר שלו! איזה יופי! ואם הוא לא עוזב את הבית בקרוב.. או שאצלך אף אחד לא עוזב את הבית... אז אצלי לפחות יש מחסן מתחת לבית.. מעיפים כמה דברים ..זורקים עוד כמה דברים.. מפנים קצת מקום.. ויש מקום! וככה זה גם פותר את בעיית השכנים.. כי במחסן בקושי שומעים.. ואם לא במחסן.. אז פשוט קובעים איתם שעות מסויימות שאפשר לנגן.. וזהו.. מאחלת לך בהצלחה! (וגם לי..)

אחי צריך לפפתוח קבוצת תמיכה!!!

לכל אלה שאין להם מערכת תופים והם מתאמנים פעם בשבוע וזה במקרה הטוב!!!

TAZ!

New member
איזה פעם בשבוע???

הלוואי! אין לי שום מקום עם תופים שאני יכול להתאמן בו. הפעם האחרונה שנגעתי במקל תיפוף היתה לפני כמה חודשים טובים וגם זה היה בקושי.

דסדס

New member
יש לי הרבה מושג...

אני פשוט מבינה אותך... אני מכורה לגמרה לתופים!!! והיתי מוכנה לעבוד בשביל כסף למערכת (בעזרת קצת עזרה במימון מסבתא שלי) וכבר היתה לי תוכנית אך לפנות מקום בחדר שלי... (הקטן והצפוף) אבל ההורים שלי פשוט לא מרשים לי להכניס תופים הביתה!!! הם לא רוצים רעש.... הבעיה שלי הוקלה זמנית בגלל שלשכנים שלי יש מערכת ואני מזמנת לתןפף אצלם מתי שאני רוצה... עצתי אליך היא שתמצא מישהו לתופף אצלו....

danezeq

Member
מערכת תופים- זה לא בשמיים! ../images/Emo112.gif

לכל חברי "קבוצת התמיכה לחסרי סט תופים"
1. אין כסף זאת תמיד הבעיה הכי קשה
אתם בטוחים שאתם יודעים כמה עולה מערכת שתתאים לכם? - מערכת בשביל ההתחלה (5 חלקים הייהט רייד וקראש אפשר למצוא מינימום ב 1500 ש"ח - בד"כ זאת תיהיה מערכת של MAPEX כשאתם קונים את המערכת רק תבדקו שהיא לא ישנה וחלודה מידיי- תשאלו כמה שנים היא בשימוש ואם היא בשימוש יותר מ5 תתווכחו על המחיר, זה קרה לי, חזרתי הביתה שמח עם מערכת MAPEX V ונשברו 3 (!!!) חלקים בהרכבה- החלפתי את כל מה שנשבר וזה עלה בערך 600 ש"ח - בכל מקרה זה השלתם
אם אתם רואים עור קרוע -זה לא משנה, זה באמת זול, תשאלו אם המצילות סדוקות- וגם תבדקו לבד, תנסו לסובב ברגים ופרפרים ותבדקו שהם לא "מסתובבים לנצח" (הברגה שבורה) ואם הכל בסדר, תתחדשו!
2. כמעט תמיד אפשר למצוא מקום לשים את המערכת, אם יש לכם חדר באמת קטן - תוותרו על כמה רהיטים ושימו את המערכת כשהיא "מסתכלת" על הקיר וכמעט נוגעת בו (ז"א כשאתם יושבים פנכם לכיוון הקיר") למרות שיותר כיף לתופף כשהגב מופנה לקיר. (כדי לפנות מקום אחרי התיפוף אפשר להזיז כמה חלקים, כמו הכיסא והסנר, "לכווץ" את התופים) 3. בקשר לרעש- פה דווקא יש המון פתרונות יצירתיים, דבר ראשון להיות נחמדים לשכנים שלכם, תיידעו אותם - ותבקשו מהם דף עם השעות שהם רוצים שקט, בכל מקרה אל תתופפו בין 2 ל 4 וחצי... תקנו פאדים לתופים (290 ש"ח ל5 חלקים כולל הבאס" לפאדים זולים ודי טובים, כשההורים בבית תתופפו עם הפאדים - לא ישמעו אותכם כמעט -כשהם לא בבית תורידו אותם, אפשר גם לשים צמר-גפן על דופן העורות של התופים, וזה מחליש את התופים בצורה קבועה, את המצילות תעטפו בציפיות של כריות,לההיהט - ציפית עם חור בשביל העמוד, לרייד תלבישו חולצה -וכל המערכת שלכם שקטה. עשיתי בדיוק כך וזה שקט מאוד! לפעמים ההורים שלי בכלל לא יודעים שאני מתופף - ויש לנו בית דיי קטן! מי שיש לו עוד פתרונות שיכתוב! (יש עוד כמה לדעתי)

TAZ!

New member
פתרונות לעצמי (ולמי שרוצה...)

חשבתי על כך המון ויש לי כמה פתרונות פוטנציאלים שאני מקווה שיעזרו לי להגשים את החלום הזה (מקסימום נשלח מכתב לעוזי חיטמן מחלום עליכם...). בקשר לכסף, אני מתגייס ממש בקרוב (עוד כחודשיים) ואני מתכנן לחסוך את המשכורת הצבאית שלי ואיתה לקנות את כל מה שתמיד רציתי ולא יכלתי להרשות לעצמי - מצלמת רפלקס מקצועית, כמה ספרים וכמובן, תופים! וברור לי שאני אקנה מיד שניה ולשם כך אני כנראה איעזר בפורום זה ובלוח שלו. בעניין הרעש והמקום, יש לנו בבלוק שני מחסנים אז אני צריך לבדוק אם יש אפשרות לשים את כל מה שיש בהם בתוך מחסן אחד ולפנות את השני בשביל התופים. אם זה אפשרי אז סבבה. אם לא... אז לא סבבה. בקיצור, אני מקווה לטוב.

NesheM

New member
אתה באמת חושב

שמשכורת צבאית זה מה שיעזור לך?? אתה טועה ובגדול , אתה כל כך תצטרך את הכסף הזה ולא יהיה לך ממה לחסוך...
סורי.. אבל נראה לי שתצטרך פתרון אחר.

למעלה