פשוט אפסים!!! רצוי שגם זרה 38 תקרא:

• פותח הנושא d195
  • פורסם בתאריך

d195

New member
פשוט אפסים!!! רצוי שגם זרה 38 תקרא:

בתקנון היה רשום שההצבעות הם רק חלק קטן! פתאום ההחלטה היא על פי מספר ההצבעות בלבד?!?!!?! פשוט בזיון- אני חושב שיש להפציץ את הנהלת תפוז במיילים זועמים על הזלזול המופגן בפרויקט, חוסר האפשרות לקבל מידע אלא רק להתלות ברסיסי מידע המשוחררים מדי פעם. ולזרה 38: אל תיתממי- אם את לא תלמידת תיכון שכל החברה בשכבה הצביעו עבורך- אין לך(או לי) כל סיכוי!!!

זרה 38

New member
סיימתי תיכון לפני למעלה מ-20 שנה

אי לכך, אני לא תלמידת תיכון. ובכל זאת, נדמה לי שאתם מזלזלים בתבונתם של האנשים שיכריעו לבסוף. תודו שהייתם רוצים שאצדק? ושהטובים שבסיפורים ילוקטו לקובץ? מקווה שלא אצטרך להודות בסוף "או קיי, טעיתי. וזה באמת בבחינת כל הצועק- צודק". נראה לי אבל, שמישהו בכל זאת יחפש כאן איכויות...

d195

New member
חבל שלא קראת את הודעת ה"מקלדת"

שמופיעה בעמוד זה....עצוב אבל נכון- עוד רעיון יפה שהפך לכוכב נולד פופוליסטי- שלחתי לך מסר- הלוואי ואתבדה אך לא נראה לי, ובכלל את מוכרחה להסכים שישנה אווירה של זלזול מצד תפוז-אין למי לפנות בשאלות? גם אם לא אזכה זה לא משנה אם אדע שהסיפורים הטובים נבחרו, ולא הפופולריים...

סליחה, אבל הזלזול פה בולט לעין ../images/Emo11.gif

זה מתחיל בכך שאין מנהל בפורום הזה, המנהל המתיימר להקרא "המקלדת" מגיח פה פעם בחודשיים, משאיר הודעה והולך. למה היינו צריכים לחכות עד עכשיו כדי לגלות שהתוצאות יתקבלו רק בספטמבר? למה בכל הפרויקט עצמו אין אפשרות לבצע חיפוש לסיפורים שאנחנו לא זוכרים את שמם? למה השופטים לא הביעו את דעתם על הסיפורים המתחרים? ולמה הם לא מקבלים חלק בהכרעה הראשונית על מנת שזה באמת לא יהפוך לכוכב נולד שכולו בעצם תחרות פופולריות, תחרות שבה כל מי שמפרסם את עצמו בכמה שיותר מקומות ופותח לעצמו כמה שיותר יוזרים זוכה בהצבעות היותר רבות? השאלות הן רבות, ולצערנו לא נקבל עליהן תשובות. זה התחיל טוב, והתדרדר מרגע לרגע. אני אישית בטוחה שהסיפורים שלי לא יגיעו לספר, ולא בגלל שהם לא היו טובים.

זרה 38

New member
אם באמת מה שיקרה בסוף, הוא התסריט

של הסקפטיים שבינינו, אהיה אפילו גאה בכך, שהסיפורים שלי ישארו ביציע, לצד סיפורייך ועוד הרבה מאוד סיפורים טובים, לא של ה"חבר'ה". ואז, באמת, נשאיר את הבמה ל"כוכבים". אבל בכל מקרה, יותר מאשמח לדעת שהאיכות קובעת, גם אם סיפוריי ישארו בחוץ.

אני איתך...

בעיקר כי צריך עוד כמה אופטימיים כאן... תתעודדו, זו רק תחרות...

מאמאסאן

New member
zרה, את לא יכולה להשקיט את רעש

כסיסת הציפניים שלך. זה מחריש אזניים!

למעלה