פשוט בא לי למות

קודם כל-חיבוק

ודבר חשוב-יש אנשים נפלאים,שלא מוצלחים במכירות. ואתה יודע מה?-הרבה אנשי מכירות מוצלחים,הם אנשים נודניקים,לא עדינים... קולניים... גם אני לא הייתי אשת מכירות מי יודע מה.אבל יש לי כשרונות אחרים.ובוודאי גם לך. עצוב שהאבא לא מבין-אנשים שלא בדיכאון,קשה להם להבין 'מה כל כך קשה בלעשות איקס/וואי/ זד.. אני רוצה לעודד אותך בדבר אחד-אחרי החג יהיה יותר טוב.. זה ידוע,שכל המשברים שלנו מחריפים בחג.גם אני מרגישה גרוע כרגע... בבקשה תחזיק מעמד את הכמה ימים האלה.תנסה לזכור שאחרי החג כבר יהיה יותר טוב. אגב-רובינו מתעלמים מאנשי מכירות ברחוב...זה וודאי לא משהו אישי נגדך. ובערב פסח-אז על אחת כמה וכמה,שאנשים נורא עסוקים בסידורים שלהם. מאחלת לך שיהיה קצת יותר קל... ושיהיה חג שליו כמה שאפשר.

אמא של שירה

יקרה אני מאחל לך גם להרגיש טוב לך ולבני משפחתך ולשירה (ביתך??) כן בחגים הדכאון מחריף זה נכון שכולם שמחים ולך קשה לשמוח אז זה יותר קשה

fabella

New member
מצטרפת לחיבוק.. ../images/Emo201.gif

אני יודעת שזה ממש קשה כשאין תחושת מטרה.. כי אצלי זה כך כרגע.. אבל לפעמים טוב פשוט לתת לראש להתנקות ולנצל את התקופות האלה שאתה מרגיש בהן שלא עשית כלום למציאת מטרות ומציאת משו שיביא לך סיפוק מהחיים.. יש תקופות טובות ולצערנו יש גם הרבה רעות.. הסוד הוא להנות מהטובות ולהיזכר בהן כשהרעות מגיעות.. תחזיק מעמד מותק

פאבלה

תודה על הודעת הניחום והעידוד הזו כן תקפות קשות זה נורא זה יכול להרוג מבפנים עד רצון להתאבד ממש ממש נורא כל טוב חג שמח

למעלה