פשוט בושה איך שאינה הפרחה מדברת מגעיל

cookies10

New member
פשוט בושה איך שאינה הפרחה מדברת מגעיל

יש לה פה מלוכלך מספרת על מין אנאלי ויש ילדים ששומעים מגעילה היא מביישת תנשים מגעילה זנותית, מין מצא את מינו היא וונסה מתאימות לשתיהם יש פה מלוכלך... מקלקלת את הבחורות הצעירות..את מי הביאו לנו לתוכנית עוד אחת פרחה זנזונת שמוכרת את הגוף שלה לזקנים תמורת כסף.... איך מרשים לה ככה לדבר לעיני המצלמות ולא קוראים לה לאח הגדול שתסתום את הפה שלה ולמה לא משתיקים תפה המלוכלך שלה יש גבול מה משמיעים לנו ..לאיזה רמה היגענו... לתגובתכם....

JasPoint

New member
12 בלילה אפשר לדבר על הכל

לא צריך להיות כאלה שמרנים. מי שלא רוצה לשמוע יכול להעביר ערוץ

cookies10

New member
סליחה יש דיבור ויש דיבור

אולי זה הרמה שלך ומתאים לך לשמוע אבל התוכנית ירדה ברמות מאז שהחדשים נכנסו, ממש מגעיל ולא משנה השעה משנה האישיות... חבל לי להשקיע ולהסביר לך למה כוונתי אז תשאר עם הרמה של זינה הזנותית שככה צריך לקרוא לה, מתאים לך....

דודויו

New member
התוכנית בעצמה נמוכה

אז לא תצפה בא ? התוכנית עצמה מציצנית ודי נמוכה, ואתה צופה בה. אני לא מתפלא למה בחרו אנשים כמו אינס וונסטה שם, אני מניח ההפקה גם יודעת שאם יהיה סקס בוילה זה יביא רייטנג. לי לא מפריע הדיבור שלה בכלל, להפך. ומה אתה דואג שהיא מביישת את המין הנשי ? ואם גבר היה מדבר על מין בצורה כזאת גם היית חושב שהוא מבייש את המין גברי ?

morann7

New member
זה באמת מגעיל

מעניין שאלה שהתרבות שלהן זרה (רוסיה וצרפתיה) מתנהגות בצורה זנותית

rap girl 15

New member
אינה..

פשוט מכוערת שחשה לוליטה.. לא מספיק זה גם כשהוא עשה לה מסאג' טוב שלא גמרה לו במקום.. ילדה מטומטמת ומכוערת... שתדבר על מה שבא לה..היא בכל מקרה זונה קטנה. וזה לא משנה המוצא שלה

למעלה