פשוט בושה!!

מאיוש911

New member
פשוט בושה!!

צוות מעריב לנוער, פתחתי את גיליון השבוע וציפיתי למצוא כתבה כלשהיא העוסקת בנושא השואה והופתעתי לגלות שחוץ מבמדור הטלויזיה לא הוזכר יום השואה או מצבם הקשה של הניצולים. אני אישית דור שלישי לניצולי שואה מאוד מאוכזבת על שנתתם יד בהכחשת השואה. אם לא נזכיר ונכתוב, הנושא יישכח ובעוד 50 שנה, כבר לא יהיה מי שיזכיר לנו. ואז באמת לא יאמינו שהייתה שואה וגם אם כן היא תראה זכרון רחוק הלוא אם מעריב לנוער לא מצאו לנכון לכתוב על הנושא כתבה, אז אולי באמת יחשבו שזה סתם. בקיצור התאכזבתי בענק ואני גם שוקלת לבטל את המנוי.

amit678

New member
לפני שאת יוצאת בהצהרות כאלה אני מציעה לך...

להסתכל בכתבה בעמוד 42 "לא נשכח" על הקונגרס הבינלאומי לזכר השואה ובעמוד 44 על שני הפרקים מתוך הספר "ממעמקים" של צבי הרשל איכנולד-ניצול שואה שהספר שכתב עוסק בשואה. בנוסף, כמו שאמרת הייתה התייחסות רחבה לנושא במדור "בקופסה". אני לא מבינה איך הגעת לזה שבעיתון לא הייתה התייחסות לשואה...

מיכל163

New member
מאיה

אז את אומרת שלא היו כתבות בנושא השואה, וטעית אבל עזבי את זה. איך בדיוק הכחשנו את השואה?

שחף שלר

New member
יש התיחסות נרחבת ליום השואה

גם בקטע המרתק מהספר וגם במדור טלויזיה

danidin4444

New member
ועם כל הכבוד לעיתון

גם אם לא היתה התיחסות ברמה הברורה לשואה אין צורך לצאת בהצהרות כאלה, לא מעריב לנוער יכתיב את סדר היום של בני הנוער בעוד כמה שנים, הוא רק המסייע, אבל לומר שבאשמת מעריב לנוער השואה תישכח, הממ.. קצת מוגזם.

למעלה