פשוט בזיון.. בנדו נגד אדגר 2 מתוכנן להמשך

BeniTaz

New member
פשוט בזיון.. בנדו נגד אדגר 2 מתוכנן להמשך

קרב אליפות חוזר שלישי רצוף במחלקת ה-LW. נראה לי אחת ההחלטות היותר מבזות שראיתי.. לא כל קרב שמסתיים בהחלטה צריך ללכת לקרב נוסף! במיוחד שבקרב כזה בנדו ניצח בלי ספק ואני לא יודע מה אפשר לקבל מקרב חוזר. אדגר צריך ללכת ל-145 ולאתגר את אלדו. הוא קטן בהפרש משמעותי מבנדו. תקעו את המחלקה לחלוטין.. הרבה לוחמים איבדו את המומנטום שלהם. חוץ מזה, נניח שאדגר מנצח.. נניח, הרי נקבל קרב שלישי בין השניים כי לא ייתכן שאדגר מפסיד יש קרב חוזר ושבנדו מפסיד אין קרב חוזר. התנהלות מביכה של ה-UFC.. ממש הורסים מחלקה שלמה, וזה לא מחלקת ה-HW עם לוחם וחצי. זו המחלקה הכי גדולה שיש - 60 לוחמים. שלאף אחד אין סיכוי להילחם על התואר באמת כי כל הזמן ממחזרים קרבות אליפות.

http://mmajunkie.com/news/27746/ufc...-frankie-edgar-ii-in-the-works-for-summer.mma

כן אבל זה מה נהוג

לאלוף תמיד נהוג לתת קרב חוזר אם הוא החזיק בתואר הרבה זמן אני דיי בעד נשמע מעניין
למרות שיש צדק בטענה שלך הקרב היה מאוד ברור מי ניצח אבל בכל זאת שהתואר אצל אדגר כל כך הרבה זמן זה גם לא פייר מצידו לא לקבל רימצ' כמו שפן קיבל הזדמנות
אדגר למרות הכל עם סיכויים מאוד גבוהים לנצח הוא נלחם רק בטופ בשנים האחרונות יש לו ניסיון עשיר בקרב 5 סיבובים

bret24

New member
צודק, פשוט בושה

זה לא שחסר קונטנדרים ב155, אדגר צריך לנצח איזה 2 או 3 קרבות לפני שהוא מקבל הזדמנות נוספת, מצחיק שדווקא ב155 הם עושים את זה, למילר היה קרב הרבה יותר צמוד עם בנדו מאשר אדגר.

welterweight

New member
מכיר את הקטע הזה ששופט דופק

קבוצה עם שתי החלטות גרועות במשחק אז הוא מחליט לאזן את זה קצת עם החלטה גרועה שלישית,הפעם לטובתם?

אז נראה לי שזה מה שקרה פה.

מצד אחד זה נראה לי לא הוגן עבור אדגר שכשהוא ניצח ישר נתנו לו שוב את אותו יריב.מצד שני - שביזות לו.בתור אלוף הוא אמור להילחם במתמודד הכי חזק שיש ואם מדובר בזה שהוא כרגע ניצח אז ההחלטה על קרב חוזר היא לא כזאת רעה.היו צריכים לתת לו שתי אפשרויות - או לרדת מחלקה ולקבל קרב על התואר ישר או להישאר במחלקה ולפלס את הדרך שלו בחזרה למעלה.

החלטה גרועה,אבל אני יכול לראות מאיפה היא באה.

מרקו בי

New member
מאכזב אם כל זה שאני מחבב את אדגר

כל קרב שלו על התואר זה 10 סיבובים, באמת הזוי אם אדגר ינצח בהחלטה צמודה יהיה קרב נוסף.
מסכנים שאר הלוחמים במחלקה.

BT24

New member
אני לא חריף כמוך, אבל גם אני בעד קרב אחר

סך-הכל, אני מאמין שאם אדגר באמת רוצה, הוא יכול להשיג עוד רצף נצחונות גם ב-LW שיביא אותו חזרה לקרב על התואר.

ובאמת נמאס כבר לראות רימצ'ים, והם אמת תוקעים את המחלקה (במיוחד אם יש פציעות, כמו שהיה עם מיינארד-אדגר 3).

udi102

New member
הUFC מדרדר מרגע לדודלי

איזה חרא של ארגון ,הכל שכונתי ,לוחמים נלחמים פעם בשנה , אז איך הוא לוחם אם הוא נלחם פעם בשנה ??? חחח איזה מעפנים מושכים קרב כמו סונן לסילבה שנתיים ,קרב שיוליד עכבר מסריח וברזילאי .

העיקר לוחמים מתאמנים חודשים לקרב ובסוף הם נפצעים ,לדעתי לוחם צריך להלחם כל חודשיים אלא אם כן הוא פצוע ,צריך לעשות ליגה ,הפורמט העכשווי משעמם רצח .

BeniTaz

New member
שמע..

כמו שאמר אחד הלוחמים ב-UFC לא מזמן.. לא זוכר מי. אם לוחמים ב-UFC היו נלחמים יותר זה היה פותר הרבה בעיות. העובדה שיש יותר לוחמים שנפצעים באימונים לקרבות מאשר בקרבות עצמם מראה עד כמה העניין אבסורדי.

הנה ציטוט של שון מקורקל

Part of the solution to the entire issue would be fighters fighting more often. I realize that time is needed between fights for a lot of the headlining guys in order to market and promote the fight, but under card and lower level guys could fight 5-6 times a year easily barring major injury. The beatings you take in the gym on a weekly basis are often times as bad or worse than what you endure during a fight. NFL players play once a week every week for 4-6 months straight. NBA players play 3x a week for 6 months straight.

מה שקורה עכשיו... יש רוסטר ענק של לוחמי UFC (במילים אחרות 'עודף לוחמים') וכל זה על מעט אירועים שניתן להכניס את כולם. ה-UFC לא ימצאו אירוע עד יולי כדי לשים את הקרב חוזר בין דמטריוס ג'ונסון ומק'ול כי כל הקארדים כבר מלאים. ואז צריך לחלק את העוגה בצורה מאוזנת אז יוצא שלוחם UFC נלחם בממוצע קרב וחצי בשנה. ממש טיפשות.. לא יודע מי אחראי על זה אבל שכל אין הרבה. חבל שה-UFC לא מקצועיים כמו בלטור..

udi102

New member
זאת מילה טובה שמגיעה לבלטור

לוחמים נלחמים שם יותר ,הרבה יותר כמו שצריך . במרבית המקרים קרב אחד בין שני לוחמים לא באמת מוכיח מי הלוחם ,הMMA הטוב ביותר מבינהם או בעולם בגלל זה יש חשיבות גדולה ללוחם שנמצא ברצף נצחונות , זה מוכיח משהו . בכל מקרה אני בהחלט מסכים עם מקורקל ,והUFC צריכים לעשות בנוסף יותר אירועים ויהיו יותר מאורגנים ,לא כמו עכשיו שיש פער של יותר מחודש בין אירוע לאירוע ,זה מבאס אבל בטוח שהם מסתכלים על השיקול הכלכלי והUFC עדין לא במצב שהוא משודר כמו כל ספורט אחר בTV ובאותה תדירות , הוא עדיין חי על PPV ,רק לא מזמן הם עשות את הצעד בפוקס ,מצד שני אני לא מבין למה לא לתת ללוחמיםלהלחם יותר גם המנצח בין JDS לאוברים הוא לא בוודאות הטוב ביותר ,לפי דעתי בטופ 5 של כל מחלקה כולל הMW והWW אם הלוחמים ילחמו כל חודשיים הם לא יזיקו יותר מחמש הגנות רצוף על התואר ואני בטוח בזה .
כמה זמן יש לסילבה וGSP מנוחה בין קרב לקרב בלי סוף וזה לא קשור גם לפציעות ,הם רוצים להיות הכי מוכנים שאפשר ומתי זה קיים בכלל ? בשום ספורט אחר לא מחכים חצי שנה או שנה זה כמו שקבוצות כדורגל או כדורסל ישחקו פעם בחודש זה לא ריאלי .

דבר נוסף שאני לא מבין בלוחמי MMA זה שהם צריכים להיות תמיד באימונים ולא כאשר אין להם קרב הם משמינים כמו סילבה ,ראמפייג וכו' אז איזה מן ספורטאים אתם ? ,אני מבין שכל ספורטאי צריך פגרה אבל חצי שנה פגרה זה מוגזם ...

חוץ מזה זה שהשיפוט בקרבות MMA הוא נתון לויכוח רק משפיע על הספורט לרעה החוקים צריכים להיות ברורים יותר ,אוקטגון קונטרול לדוגמא לא צריך להביא ניקוד , TD מביא ניקוד כי זה שינוי מצב לחימה וכפיה על היריב את המצב ש"אתה " רוצה ויש עוד דברים אבל עד שלא יהיו חוקים אחידים ברורים ומוחלטים מבחינתי MMA לא יהיה מקצועני לחלוטין .

fatnoam

Active member
קיבינימט עם העכברים הברזילאים המסריחים האלה!

גישגוש

New member
פעם בחודשיים במידה והוא יצא ללא פגע

מהקרב האחרון..
בכל זאת נראה לי טיפה מוגזם..
אבל חוץ מזה מסכים אתך בכל מילה..
ממש מעצבן לחכות כלכך הרבה!
לא זוכר אי פעם תקופה כזו ארוכה בין שני אירועי UFC.

BeniTaz

New member

מה רע בבנדו-פטיס 2..? ההיפך, האחרון שניצח את בנדו היה פטיס. וגם פטיס הוא קורבן לכל הרימאצ'ים האלו.. למי שזוכר הובטח למנצח בקרב הראשון בין פטיס לבנדו טייטל שוט שכמובן לא התקיים בכלל כל הרימאצ'ים. גם סוטירופולוס וג'ים מילר היו ראויים ונמרחו.

fatnoam

Active member
עדיף, ובמילא נמאס מאדגר

האוברייטד הזה

טוב מבלי לצאת טרול, גם אם הייתי אוהב את אדגר, חלאס נמאס, ראינו אותו בקרבות תואר כבר איזה 30 סיבובים שבאו עם פחות מדי יריבים ויותר מדי שופטים

למעלה