פשוט הייתי חייבת להעלות לפה !

thegymnast

New member
לגמרייי !

ומסתבר שזאת אחותה הקטנה של אליה מוסטפינה !

שיואו! מדהימה

היא חזקה בצורה יוצאת מן הכלל ויש לה אלמנטים מצויינים. לדעתי מה שצריך עכשיו זה לתת לה המון שיעורי בלט, תנועתיות, ניקיון וחן והיא תהיה אלופת העולם הבאה. באמת ילדה מיוחדת. אבל את שלון אולסון אני אוהבת יותר.

אני חוזרת בי מדבריי

צפיתי שוב בסרטונים של שלון אולסן, ובמחשבה שנייה הילדה הזאת, מוספינה הקטנה יותר טובה משלון אולסן

נעממהה

New member
צר לי להיות משביתת השמחות

אבל ניליה מוסטפינה היא אחת הדוגמאות הטובות ביותר למתעמלות שהגיעו לשיאן בגיל צעיר ולא הצליחו לשמר את היכולת. ניליה נחשבה אז לאחות היותר מוכשרת מבין השתיים!! אבל היא בשלב מסויים היא נפצעה (הסרטון כבר די ישן במושגים של התעמלות) ומאז לא הצליחה לשחזר את היכולת המדהימה שהייתה לה בגיל 10. כך היא נראית היום: http://www.youtube.com/watch?v=TMpC09setiQ מתוך בלוג המוקדש למתעמלות צעירות: To me, a tragic example is Nailya Mustafina, the most impressive 10 year old I have ever seen on all 4 pieces. She is Natalia’s little sister and many suggested she was the more talented of the two. She broke her femur and has had an uphill struggle to stay at an elite level but is a shadow of her former self. I loved this kid when I first saw her on You Tube and was really taken aback when after a break some videos were posted and she was virtually unrecognisable. בכל אופן, תודו שהמנגינה של תרגיל הקרקע שהיה לה בגיל 10 אדירה!! חידה: מישהי מזהה? עוד מעט שבת כך שאין לי זמן לפרט את דעתי בנושא הבעייתי שמתעמלות כל כך מוכשרות מעוררות... בע"ה במוצ"ש. שבת שלום!

Tammie

New member
באמת חבל...

יש הבדל של שמיים וארץ, אבל עדיין לא הייתי פוסלת אותה לחלוטין... יש לה עוד קצת זמן, צריך לראות לאן היא מתקדמת. ובקשר למוזיקה- זה one jump ahead מתוך הסרך אלדין, המנגינה מאת אלן מקנקן, והמילים (שמן הסתם לא מופיעות כאן) של טים רייס. וכן- למדתם עלי עובדה חדשה- אני מאוד אוהבת דיסני, ואת טים רייס במיוחד :)

Tammie

New member
אצלי בהחלט :)

כמו שאמרתי- אני קצת משוגעת על דיסני חחחחחח

את לא ממש משביתת שמחות

כבר דיברנו על כך בעבר שילדות מוכשרות אינן גדלות בהכרח להיות נערות מוכשרות או בחורות מוכשרות. הדבר נכון גם בהרבה כשרונות אחרים כמו שירה, ציור, משחק, מתמטיקה וכמובן הרבה ענפי ספורט אחרים. ככה זה. ילדים תמיד גונבים את ההצגה. לראות ילדה מוכשרת זה לפעמים יותר מרגש מאשר לראות בחורה מוכשרת. ומכאן באה ההתלהבות. באמת מצער היה לראות את הסרטון האחרון שהבאת עליה, אשר די היה מעורר רחמים. דרך אגב, בקטע באנגלית שהבאת, כתוב כביכול שהיא אחות של נטליה. אבל מי זאת נטליה? ולמה לא כתוב כלום על אלייה?

נעממהה

New member
אליה זה הקיצור של נטליה, אם אינני טועה.

וזה כן קצת מבאס. בכל זאת, את חייבת להודות שלא כל ילדה בת עשר עושה פליק פלאק וסלטה עם סיבוב שלם על הקורה בגיל עשר, לא? שבוע טוב!

PRIHADAR

New member
אה... סליחה...

לא הבנתי.. -לא ראיתי באף מקום שבעת הביצועים האלו היא בת 10...! (שזה אכן פנומנאלי ומרשים מאוד). -אם היא בת 12 פה זה הרבה יותר הגיוני..... אבל לא כתוב גיל או מתי זה צולם באף מקום (אני מדברת על הסרטון הראשון)....

למעלה