פשוט וווואוווו
פורום מדהים

תיפלץ

New member
פשוט וווואוווו../images/Emo41.gif פורום מדהים../images/Emo70.gif

באמת תקבלו את המחמאות האלה מקרב לב, אני נדהם לדעת איזה יחס ואיזה רצון טוב לעזור ולתרום.. ח"ח
אני עדי ועכשיו שאני יודע על קיום הפורום הזה אני מאמין שאני יהיה חבר כאן
אני עדיין לא עברתי את גיל החסימה אני אוטוטו בן 18 אבל עד אז אני קטין..
בכל אופן נכנסתי קצת לשבח אותכם באמת על פורום נפלא ואנשים נפלאים ורציתי אולי גם לקבל כמה המלצות משלי..
אז ככה, יש לי חדר מרובע רגיל ומשעמם לא גדול מידי, סטנדרטי
אני גר בפנטהואס ככה שהנוף שמשקיף לים סוף עוצר נשימה וחבל להסתיר אותו עם וילונות אבל זו גם אופצייה
החדר שלי צבוע 3 קירות כחול וקיר אחד תכלת וזה מזעזע אני לא אוהב ממש את הצבע אני אוהב יותר צבעים חמים כמו אדום כתוב צהוב ואפרסק על גווניהם. האהבה האמיתית שלי היא פרווה , כסאות ופופים מפרווה זה מאגניב ... אני אוהב תא כל הקטע הזה של הזברות והפרות זה יפה בעיני אבל בטעם.. אביזרים שיש לי בחדר שאני רוצה להשאיר: כסא מאוד יפה נמוך שאני ישתדל לצלם אותו ואת החדר כמובן ולהעלות , שעון קיר ירוק בהיר בצורה של שפריץ כזה , ובערך זהו אני לא סובל את החדר שלי.. יש לי ארון מגעיל מאוד גדול ותופס מקום והצבע שלו זה ג'ינס כזה מזעזע ואני חושב שהגיע הזמן לשים לו טפט אבל איזה? אני אוהב גם נרות ואני אוהב ראש משוגע ודברים לא שגרתיים.. כמו אקווריומים קטנים תלויים מהקיר וכל מיני שגעונות..אבל שוב הכל בטעם.. אם יש לכם רעיונות לחדר כזה אתרים בכיוון הצעות בכיוון אני יודה לכם מאוד מאוד.. ואם תוכלו להמליץ לי על מס' מקומות שניתן לקנות את הדברים האלה אני יודה לכם עוד יותר חח..
שוב תודה רבה .. מחכה לתשובה עדי

אז ככה...

בקשר לצביעת הקיר גם אני יותר בקטע של צבעים חמים ובשבוע שעבר ראית משהו ממש ממש יפה: משקוף שצבוע בכתום פסטלי כזה ודלת בצבע אפרסק זה אולי לא נשמע ממש טוב אבל זה משלים אחד את השני בטרוף חוץ מזה שאפשר לעשות את זה בכל מיני צבעים ולשחק על כמה גוונים של אותו צבע לגבי הארון לא הבנתי מה הגודל של החדר שלך אבל אם הוא גדול אז תשאיר את הארון פשוט כמו שאמרת לשים עליו טפט, עוד רעיון(שבעיניי הוא מיוחד) במידה והארון הוא מעץ מלא אפשר לקלף את הטפט הקיים לשייף טוב טוב ולצבוע בצבע עץ בגוון מים באחד מהצבעים שיהיו בחדר נניח בורדו או כתום ובכול מקרה זה לא יהיה כהה מידי כי כי זה צבע מים בבקשה בבקשה תמונה ואז אני מבטיחה לצרף עוד רעיונות חני

hanny6

New member
בטעות

כתבתי את ההודעה על השם משתמש של אחותי אני חני

matan sh

New member
עדי יקירי..

חחחחח מה נשמע?? יפה לנו בסיבובי פורומים, אה? עדי, היה חשוב להזכיר שאנחנו גרים באילת אז אני משער שמשתמשי הפורום לא יוכלו להמליץ לנו על חנויות לרהיטים או אביזרים לחדר. שכחת להזכיר שיש לך בחדר כבשה מתה שעשתה פן (שטיח בצורה לא מוגדרת עם מלא פרווה..). ואגב, השעון ההוא שהוא דיבר עליו פשוט מהמם! השעון הכי יפה שראיתי!!
אני חושב שאתה חייב להשתמש קצת בצבע כתום בחדר שלך (ולא בגלל שיש לי כזה בחדר), כי אתה פשוט מזוהה עם הצבע הזה
ובאמת יש פה אחלה אנשים. מאוד הפתיע אותי שנשארו עוד אנשים כמוכם! כן ירבו!!

tslil sabag

New member
עדי ומתן יקיריי!!!

דבר ראשון גם אני חדשה פה.. וגם אני אילתית..
דבר שניגם אני רוצה לשנות את החדר שלי בטירוף כבר הרבה זמן.. אבא שלי צבע לי קיר אחד בכחול ובטעות הוא קנה צבע פוליאור שזה צבע שמן וזה יצא מזעזע ואני כבר כמה שנים עם זה ואני לא יודעת איך להיפטר מהצבע הזה. אז עצות יתקבלו בברכה..
דבר שלישי אני אומרת בחנוכה כשהורים שלי נוסעים שלושתינו עושים מהפך לחדדרים שלנו!! ודבר אחרון, אני מתה עליכם!!!

melodynoa

New member
אני לא יודעת עד כמה אני יכולה לעזור

לך.... אני טיפוס מאוד מרובע, דכאוני וסולידי... אבל בקשר לפופים, יש מה שנקרא "יוגי". ניסיתי את זה זה חבל"Z!!!! מעבר לזה, אתה כבר יודע מה אתה אוהב. אז לך תחפש את זה. מקומות לקנות בדרום? אין לי מושג!

למעלה