פשוט זה לא זה

or1986

New member
פשוט זה לא זה

השתחררתי לפני חודש וקצת מן הצבא.שירתתי בבסיס השלישות בר"ג כעובד כללי והיה לי פרופיל 45 נפשי.כתוצאה מכך קיבלתי פטור ממילואים וקיצרו לי את השירות ב-45 יום.אני כבר חודש וקצת בבית,בין חיפוש עבודה-עדיין לא הצלחתי למצוא לצערי לבין מחשבות של אולי לחזור לצבא כמילואימניק.אהבתי את הצבא,נתן לי כל כך הרבה ושם הרגשתי הכי טוב שבעולם.פשוט אני לא מוצא את עצמי באזרחות בנתיים ואני מרגיש ממש ממש מתוסכל וגעגועים לצבא ולאנשים ולמסגרת ולמדים.האם יש מצב לחזור לשרת כמילואימניק-למרות הפטור ממילואים?

Haunted

New member
אין לך מה לדאוג

ההרגשה שאתה מרגיש טבעית. כל אחד שמשתחרר מתגעגע לחבר'ה ולכל הזמנים הטובים. אבל אתה משוחרר סה"כ חודש, שזה כלום. לחפש עבודה חודש ולהתייאש זאת לא דרך. אני יכול לומר לך באופן אישי שאני גרבצתי בבית 8 חודשים עד שהתחלתי לעשות משהו עם עצמי. לכולם בהתחלה יש את הגעגועים לצבא, אבל אתה תראה שזה יעלם לך בקרוב. תעסיק את עצמך יותר בדברים אזרחיים, כגון להמשיך לחפש עבודה, לחשוב על לימודים עתידיים, טיול וכו'. אם אתה בכל זאת מתעקש, יש באפשרותך להתנדב לצבא למרות הפטור והפרופיל שלך כאזרח עובד צה"ל, או חייל במילואים תנאי קבע, אבל הצבא הוא כמו כל גוף שמעסיק אנשים - לא בטוח שיקבלו אותך.

למעלה