פשוט חוצפה!

rocket

New member
פשוט חוצפה!

בפרק שהיה לפני כמה ימים (על מיסטי בת הים) היה קטע שהרגיז אותי נורא: כשצוות רוקט היו מתחת למים וג`סי שיחרה את ארבוק להילחם תשימו לב בכמה פוקמונים הוא נלחם בבת אחת! בחורסי בסקוירטל בעוד מישהו שאני לא זוכרת ורק בסוף נוצח ע``י סיל שהתפתח. מה שאני מנסה להגיד זה איפה ההגינות של אש ???? כל אלה שטוענים שהוא כזה קדוש וטוב, איך תסבירו את העובדה שארבוק (המסכן) נלחם עם 4 פוקמנים בבת אחת! אתם קוראים לזה פייר??? ועוד דבר בסוף כשצוות רוקט היו קפואים אש שלח את פיקצ`ו לתת להם עוד מכת ברק! למה? הם כבר נולצחו וקיבלו את שלהם למה לפגוע בהם עוד??? אש הוא לא קדוש!! תזכרו את זה!

Pkachuit

New member
תזכורת ..

להזכירך גם צוות רוקט הם לא קדושים .. הם חוטפי פוקימונים (pokemon gangsters) ואש רק מנסה להציל את הקורבנות שצוות רוקט תוקפים. זה נכון שהוא לא היה צריך את המכת ברק הזאת בסוף ... אבל בכל זאת צוות רוקט הם רעים ואש הוא טוב וזאת עובדה שאין כל כך הרבה מה להתווכח עלייה.

pokegirl

New member
ומי מינה את אש ל``מציל העולם``

איך אמא שלו בכלל מרשה לו להשתתף בעניינים בטחוניים של המדינה?!??!?!?! זה מסוכן וזה גם מנפח את האגו העומלל שלו! ילד אדיוט עם נטיות התאבדות... אם הייתי מצוות רוקט והייתי שמה את הידיים שלי עליו, אני לא יודעת מה היה קורה...

טל16

New member
נכון *מאד*!!!

ואם למישהו אכפת מהשוואות ל-all my sons תעצרו פה... בכל מקרה יש שם מישהו שקוראים לו כריס וכל המחזה חושבים שהוא אידיאליסט מושלם אבל היום הגענו לחלק שהוא אומר משהו בסגנון ``הפכתם אותי לפרקטי... עכשיו אני כמו כל האנשים``- הוא חושב שהוא אליל או משהו כזה??? מה זאת אומרת כמו כל האנשים? (וגם הוא ידע כל הזמן שאבא שלו אשם במשהו ולא עשה כלום אבל לא חשוב זה מסובך) אז בכל מקרה ישר נזכרתי באש... חחח... נכון שזה אותו דבר? או בכל מקרה ככה אני חושבת! טל

למעלה