פשוט חוצפה!

פשוט חוצפה!

אני מדברת בשם חברי, שקיבל צו גיוס למילואים. הוא ניסה ליצור קשר עם הקצינה שלו, על מנת להגיע ליום ראיונות, והמספר שרשום על הצו שגוי!!! ניסה להתקשר למספר פלאפון של הקצינה שלו היא לא עונה!! החבר שלי התקשר לכל העולם, לחטמ"רים, לקציני עיר, לפיקוד העורף, ואף אחד לא יכול לענות לו או להדריך אותו עם מי לדבר!! זה פשוט נורא!~ אני בעצמי התרתחתי על אופן הניהול הצהלי. המש"קיות קישור שלא לדבר על הקצינות כאלה לא מקצועיות וכאלה ...... אוף! עד שהוא הצליח להשיג את המספר של הקצינה, וואו הלך לו כל הכרטיס של הטוקמן של הפלאפון ובגלל הדבר הזה הוא ביקש יום חופש מהעבודה!! אוקי, זימנו אותו ליום ראיונות בשעה 17:00 היום (ככה אמרו לו) אני התקשרתי, ולי אמרו שהמ"פ שמבצע את הראיון לא יגיע היום, לכן גם הוא לא צריך לבוא ושייצור קשר עם הממ"פ. מה זה הטירטורים האלו. הצבא הזה רק בלאגן יודע לעשות!!! חוצפה!

ניר נגר

New member
היי יקירה, גם בצה"ל כמו בכל ארגון

גדול יש בעיות תקשורת, את צריכה להגיע למקום העבודה שלי ולראות כמה פגישות מתבטלות בגלל שמישהו לא יכל להגיע. עכשיו, למען הסדר הטוב אני לא בא להצדיק בלאגן באף ארגון שהוא, במיוחד לא בצה"ל. לחבר שלך אין את הטלפונים של המג"ד? מ"פ? סמ"פ? רס"פ? ועוד אנשים מהיחידה שלו? אם הטלפון השתנה...במשרד הקישור היו אמורים להודיע לכם על כך...אני רוצה להאמין שמדובר במקרה יחידי במינו וזו סתם אי הבנה גדולה בין קצינות הקישור לידיד שלך... במילואים הבאים שיקח את כל הטלפונים הרלוונטים (אצלינו בכלל מדפיסים רשימת טלפונים מחלקתית וח=מחלקים לחיילים...שיציע כהצעת ייעול לרס"פ שלו)

משהו להוסיף

כשאני דיברתי עם המש"קית, הסברתי לה על בעיית הטלפונים אצלהם, ומה היא עונה לי - "הפעלנו חייגן"... איזה מן תשובה זאת, לא ברור לי.

ניר נגר

New member
היא התכוונה שהופעל חייגן, עכשיו אני

אסביר לך מה זה, ולמה היא התכוונה. מדובר על מערכת אוטומטית שלה מוזנים כל פרטי ההתקשרות של החיילים (נייד, טלפון בבית, בעבודה, ביפר וכו') כשרוצים להוגדיע משהו, כגון" קריאת חירום, צו 8, הודעות אחרות מפעילים את החייגן, התוכנה עוברת על כל פרטי החיילים ומצלצלת אליהם אחרי שהם מזדהים, הם שומעים את פרטי ההודעה... נ.ב - המערכת לא אמורה להפסיק לשלוח הודעות עד שהחייל לא הזדהה וקיבל את ההודעה.

זו בהחלט בעיה חמורה

שחיילות וחיילים צעירים שאינם מבינים דבר וחצי דבר במשמעויות היציאה למילואים. שאינם יכולים אפילו לדמיין במה כרוכה היציאה לשירות מבחינת עזיבת המשפחה, האישה, הילדים, עזיבת הלימודים, העבודה - השיגרה - הם אלה שמטפלים בחיילי המילואים. הגיע הזמן להקים מערך מקצועי לטיפול בחיילי מילואים ולשנות את הגישה ב-180 מעלות.

למעלה