פשוט חייב לכתוב לו ...

King of pain

New member
פשוט חייב לכתוב לו ...

לגידי שפרוט ( אני חושב שזה אתה ) - אני יודע שלא התכוונת , ומן הסתם זה יצא לך לגמרי במקרה , ובטח שזה לא נשמע לך , או לכל אחד אחר , עניין שמן הראוי להעמיק או להרהר בו אפילו פעם נוספת ... סתם פרט עריכה קטן ושולי , אני מניח , ששורבט לו בפלייליסט באופן שגרתי ... אבל Whiter shade of pale של Procol Harum הלילה היה פשוט כל כך במקום ... התחבר בצורה כל כך מושלמת לתחילתו של סופו של היום ההפכפך שעבר לי ... רגע לפני השינה , עשה מין מודולציה שכזו ממינור למז´ור ... העלה אותי ברגע מתהומות הבלוז לפסגות הרית´ם ... בלי להתכוון , גידי , הענקת לי באווחת כפתור כוח לעוד שנה לפחות , וציירת חיוך על פני , שלא יימחק בנקל , גם אם תמשיך להשמיע כל הלילה חוה אלברשטיין ... תודה , איש טוב ... הנה חסכת לך כמה דקות של צום בשבוע הבא ... ( הגזמתי , לא ?... מה לעשות ... השירים הנכונים בסיטואציה המתאימה משנים לי את עולמי מקצה לקצה ... זהו ... סליחה ... חוזר לישון ... לילה טוב ... )
 

צחי24

New member
גם אני מאזין לתוכניות שלו...

כל יום כמעט. הבחירה של השירים מדהימה אותי כל פעם מחדש מה גם שיש לי את אותו טעם מוסיקלי. דרך אגב...אם אתה רוצה לכתוב לגידי אז תעשה זאת...פשוט שלח לו אי מייל.. אני שלחתי לו אי מייל והודיתי לו על כל המוסיקה ועל התוכניות המדהימות שאין לילה שאני מעביר בלעדיהן. בכל מקרה[email protected] זה האי מייל. ובהחלט שיר מצויין....אל תשכח גם את הביצוע החדש יותר של אנני לנוקס.
 

ה מוזה

New member
פשוט חייבת לכתוב לך קינג ידידי ..

A Whiter Shade of Pale Procol Harem (Keith Reid/Gary Brooker) We skipped the light Fandango Turned cartwheels ´cross the floor I was feeling kind of seasick But the crowd called out for more The room was humming harder As the ceiling flew away When we called out for another drink The waiter brought a tray And so it was that later As the Miller told his tale That her face, at first just ghostly Turned a whiter shade of pale ------ organ solo ------ She said there is no reason And the truth is plain to see But I wandered through my playing cards And would not let her be One of sixteen vestal virgins Who were leaving for the coast And although my eyes were open They might just as well´ve been closed And so it was that later As the Miller told his tale That her face, at first just ghostly Turned a whiter shade of pale And so it was.... (fade) חלומות של קסם איש עם לב גדול ורחב שכמותך.. חלומות של כל צבעי הקשת ... חלומות של כל הנמגינות .. חלומות של צלילי רוגע ושלווה
 

King of pain

New member
תודה ... ../images/Emo13.gif ...

תודה צחי , תודה מוזי ... שיהיו לכם גמר חתימה טובה , ורק שירים יפים ... K.O.P <------- ( חתימה טובה ... )
 

צחי24

New member
../images/Emo45.gif גם לך !

אני מפורום זיהוי שירים בכלל אבל ראיתי את ההודעה שלך ב"שעה האחרונה"ובדיוק שמעתי את גידי אז כתבתי... עכשיו אני גם שומע אותו ויש שיר מדהים...like a hurricane של ניל יאנג.
 

King of pain

New member
צחי צחי , אתה איש כלבבי ...

מי ששומע ניל יאנג באמצע הלילה , ומוצא את החוויה הזו מדהימה , חייב להיות בן אדם טוב ... Hey hey , my my Rock n` roll can never die There`s more to the picture Than meets the eye Hey hey , my my
 

צחי24

New member
../images/Emo8.gif תודה תודה

גם אתה נשמע איש טוב...ואם בניל יאנג עסקינן...המלצה חמה........ After the gold rush אחד הדיסקים הטובים ביותר שלו אם לא הטוב מכולם... שתהיה לכולנו שנה מתוקה כדבש ! ובמיוחד לך איש מסתורי
 
למעלה