אחרי שהייתי בחזרה שלהם לפני ההופעה בברבי..הבנתי כמה..טובים,מקצועיים הם,והם עוד יעמדו ברשימה של להקות בינלאומיות וטובות באותה במה.. הופעה בברבי היתה מעולה..ומי ששמע אותם בטח הבין כמה באמת צפוי להם עתיד רחוק...
אין כלום בין לוסי לנובה היא מופיעה בקליפ של דודי לוי ואני רוצה לפגוש אותה בכל מקרה עייפת אותי אז בואי נעבור הלאה מה איתך את באה ביום רביעי או רואה מהבית?
עייפתי אותך?? חצוף! תגיד שאתה רוצה לראות את לוסי וזהו....פשוט לא הבנתי מה הקשר... בקשר ליום רביעי.... אם אני אקבל הזמנה לבוא ללופט בזמן הבלוג אני אשמח... אבל לא קיבלתי אז אני מניחה שזה יהיה מהבית... בכל מקרה חומד... אני חייבת לעוף... אני שמחה שהראת נוכחות... ו... אם נתראה ביום רביעי אז נתראה ואם לא אז... לא... תמסור ד"ש לכולם....
ניר אני הייתי יחד עם שיר ומיטל עוד חברה בחזרה שלכם עם עברי לידר לפני ההופעה,(עם השיער הקצר) וקוראים לי אורית, ואחרי ששמעתי אתכם כל כך אהבתי שחלק מהשירים שלכם כבר זכרתי כמעט בע"פ,בהופעה א ד י ר י ם, ותודה שליוות אותי בשירים שלי,היה לי כיף אני אשמח לשמוע אתכם שוב בחזרות שלכם מדי פעם היה לי כיף מאד בפעם האחרונה... ואתה מתופף ענק...תמשיכו ככה...
פשוט לא זכרתי את השם אז בבקשה לא לכעוס ולא להיכנס לפאניקה.מה קורה?מתי אתן מתחילות חזרות??יאללה תפסיקו להתעצל ותתחילו ליצור!-(נתחיל מזה שמיטל תחליט מה תפקידה בהרכב???) שלומות אה,יש לנו הופעה בפאב ה-
אתה התחלת בלהקה צעירה ועשית את הניסיונות שלך בלהקת "סטימפי"??(הגיעה שמועה כזאת
אנחנו ממש בהתחלה כפי שראית יש רק סקיצות ולא עיבודים מוגמרים ולא ממש קל לנו ואנחנו מאד משתדלות לעבוד כמה שיותר אבל זה לא קל לבד בכלל...יש המון פרמטרים שצריך לקחת בחשבון,אז לאט לאט אנחנו עובדות על זה...נראה איך זה יסתדר..אני מקווה שאני אוכל לבוא להופעה:איפה זה בדיוק יוצא?? בכל אופן אני אשתדל... ואם יש לכם עוד חזרות לא הומי אדם אני,ומיטל יותר מנשמח להגיע...