פשוט טיפשי כל מה שקורה פה...

JAMES GIRL

New member
פשוט טיפשי כל מה שקורה פה...

יס וויקנד יצאו בפירסומים של וואואו עכשיו הערוץ (עם הסדרות המדהימות והן באמת מדהימות אני לא אומרת שלא...)יהיה כל השבוע!...וכמובן מה אנחנו היינו אמורים להבין, את זה שהערוץ מתחיל להיות פעיל כל יום או יומיים כי צריך להתחשב יש הרבה סדרות ואז כל יומיים נראה פרק חדש...אבל איך העזנו לחשוב ככה?!...הרי הכוונה לכל הטראאררם שעשו שבסה"כ יהיה כל יום שידורים וכשאני אומרת כל יום הכוונה מ-22:00 ...ככה שבשעה הזאת לא נראה לי שלמישהו יש כוח להסתכל...ובנוסף זה לא כל הסדרות...זה רק 5-6 סדרות שבדוגרי הצפייה בהם לאא ממש מעניינת... אז אני אומרת לכם יס נכון הערוץ מושקע עם סדרות טובות אבל תצאו מהעניין של סוף שבוע ...ותהפכו לערוץ 3 של יס ...יהיה לכם הרבה יותר צופים... פשוט חבל על הפירסום שעשיתם...אכזבה...

yasminale

New member
נכון מאוד

כ"כ חיכיתי לזה שישודרו מחדש כל העונות, כי אני גיליתי את הערוץ די הרבה זמן אחרי שעלה, והחלתי לראות את כל הסדרות המעולות מהאמצע! אנשים, הבטחתם שידורים חוזרים, תקיימו! ותורידו כבר את הישרדות 9! זה בשעה הכי סבירה, ובתור אחת שראתה כמעט את הכל העונות, זו העונה הגרועה ביותר! מספיק!

kalay

New member
מצטער להגיד לכם.....

יס וויקנד זה עדיין לא ערוץ 3. הסדרות שאתם צופים בהם בערוץ עולות הרבה כסף. לרכוש סדרות חדשות בכמות שתספיק לכל השבוע זה מלא כסף. גם הערוץ של הוט (XTRA הוט) משדר כל יום אבל רק מ- 22:00 בלילה אז אל תחשבו שרק ביס זה ככה. הסדרות הכי מובילות בעולם עולות הרבה כסף. אם היו משדרים כל היום שידורים חוזרים זה היה הופך לערוץ ממוחזר שגם השידורים החוזרים היו נגמרים בו והערוץ היה נמאס מהר מאוד. אל תתלוננו.

hagayx

New member
הכי טוב

שהסדרות ביס וויקאנד רק בסוף השבוע! למי יש זמן לראות כל יום את כל הסדרות???

Aviad1987

New member
אני באמת אוהב את זה במרוכז

אבל אם להיות מציאותיים סביר להניח שעוד כמה חודשים הערוץ יעבור למתכונת שידור של 5 ימים בשבוע. בקשר לשידורים החוזרים - כל פעם זה מתרענן. כל הסדרות ישודרו.

תשמעי...

לא היה צריך לצפות להרבה כשהם יצאו בהודעה שהם יביאו שידורים חוזרים במהלך השבוע - אחרי הכל, השם של הערוץ זה Yes Weekend... אבל בנוגע לעניין שמדובר באותה סדרה כל ערב אני בערך מסכים - אני חושב היה עדיף אם היו עושים שידורים חוזרים של תוכניות שונות בימי השבוע... קצת גיוון... (למשל בימים ראשון ורביעי תוכניות א' וב', שני וחמישי ב' וג' וכד'...). אבל כמו שאמרו - כל התוכניות ישודרו במוקדם או במאוחר, וזה דווקא נחמד לזפזפ לערוץ בלילה ולקפוץ על איזושהי תוכנית..

JAMES GIRL

New member
זה נחמד לזפזפ לערוץ בלילה ולקפוץ

על איזושהי תוכנית...כשהתוכנית אשכרה מעניינת!...את מי זה מעניין הישרדות 9?!...מזל שלא שמו גם את הרווק כי אז בכלל היה נמאס...ואני אומרת שאוקיי אתם כבר עושים כל השבוע לפחות תעשו שידורים חוזרים של כל התוכניות...

kalay

New member
אותי לדוגמא....

מאוד מעניין הישרדות 9 (עכשיו אני לא צופה כי כבר ראיתי אותה אבל זאת אחלה תוכנית) אבל לא מעניין אותי לראות מחדש את כל או.סי וסמולוויל ואת כל העונה של פגישת מחזור ועוד מלא תוכניות שאני לא אוהב. כל פעם משדרים משהו אחר. יש לך בעיה תעברי לה*ט.

אני לא מסכים

אז אותך הישרדות לא מעניינת... אני כבר ראיתי אותה... אבל אני למשל אוהב לראות את סדרות הלייף סטייל שמשודרות ב 00:20 כי הן תמיד בשבת בבוקר ומי יקום בשבילן... אז זה בא לי טוב... ולפעמים גם נחמד לראות "פחות ממשלמת" פרקים שהפסדתי... לא צריך כל הזמן לשדר שידורים חוזרים של כ ל הסדרות הכי טובות... את גם לא תראי את "אוסי" ו"מגרש ביתי" משודרות במקביל... הן בטח יעלו ברצועה של "פשע מן העבר" כל אחת בתורה... סבלנות... בכל זאת אין להם כמות כ"כ ענקית של סדרות בשביל לשדר את כל הסדרות במכה... זה יגמר בסוף... הם פורסים את זה... אז עכשיו את לא רואה לא נורא אבל בעוד כמה שבועות את כן תראי כי תהיה סידרה שתרצי להשלים או סתם לראות וזו בעצם המטרה של הפתיחה של הערוץ כל השבוע...

JTיXל

New member
אני לא מסכים!

לדעתי זה טוב שיש שידורים חדשים רק בסופשבוע ככה יש למה לחכות!

JAMES GIRL

New member
אין לי בעיה עם הקטע שזה בסוף שבוע

רק יש לי בעיה שעושים פרסומות וטוחנים כל היום על שיס וויקנד כל השבוע...ובעצם שמים רק 5 סדרות כל יום וכולם אותו דבר אפשר לגוון!

hagayx

New member
זה לא אותו דבר

הם שמים תוכנית אחת מכל קטגוריה: נגיד ריאליטי- הישרדות דרמה - מגרש ביתי קומדיה - הופ ופיית דרמה קומית סקסית- חשיפה לייף סטייל..- המתכון להצלחה זה סתם דוגמא כל פעם שנגמרת תוכנית הם שמים באותו משבצת סדרה אחרת מאותו קטגוריה..

JTיXל

New member
בואי אני אגיד לך משהו...

אם ישימו אתשידורים חוזרים של כל הסדרות שיש בסוף שבוע... מהר מאוד השידורים החוזרים היו נגמרים ולא היה מה לשדר!

למעלה