פשוט לא היה לי מקום אחר לשאול

noa****

New member
פשוט לא היה לי מקום אחר לשאול

מכיון שפה יש נשים אז אני מקווה שמישהי תוכל לעזור לי. איזה מכונת כביסה פתח עליון כדאי לקנות ? אני לא צוחקת מתה לי המכונה הקודמת ונמאס לי לכבס בידיים , התחלתי לחפש באינטרנט ובחנויות , ראיתי כל מיני דגמים ואין לי מושג מה נחשב היום יצרן ודגם טוב. אני אודה מאד למי שתוכל לתת המלצות (עדיף מי שקנתה מכונה בשנים האחרונות ,כי יש כל מיני דגמים חדשים בשוק). ושוב סליחה אם זה לא בדיוק הפורום המתאים לשאלה , אבל בצרכנות אף אחד לא מתיחס לשאלה שלי וכל מי ששאלתי יש לו מכונה כבר 10 שנים וזה לא רלבנטי. תודה מראש , נועה

noa****

New member
טל יקירתי שיניתי שם אבל אני

חתולונת...פשוט השם לא הולם את הפורום הזה , אז שיניתי. ובסה"כ ביקשתי עזרה בקניית מכונה , לא חייבים להתנפל עלי ,ואין לי מה לעשות בפורום מתכונים אני לא מבשלת , מעדיפה שיבשלו לי ...
דרך אגב למה את לא מגיעה לפורום חתולים?

טל קר

New member
אהלן חתולונת! אם את כבר כאן,

אולי את יודעת למה טייגר וחמדה מסרבים לשתות מהצלחות שלהם, מתים מצמא ומתנפלים על כל ברז? אני לא כותבת בפורום חתולים בוואלה כי יש לי בעיה מנטלית עם וואלה. אבל אולי אבוא להציץ בקרוב. למה שלא תעברו לכאן? זה מאוד יעזור לי... הצעתי לשאול בפורום מתכונים כי שם יש אנשים שאולי משקיעים בציוד לבית כמו תנור אפיה וכאלה, ואולי הם גם יודעים משהו על מכונות, כי כביסה אנדרי עושה, ומכונת הכביסה היא יד שלישית, כך שממני לא תבוא ישועתך...

noa****

New member
היי טל

אני יודעת שחתולים מעדיפים מים טריים ממיים עומדים , לכן הם כניראה אוהבים לשתות אצלך מהברזים. טושי ומיקי מעדיפים את המים מהמזגן על המים בקעריות שלהם , אבל איך שאני שמה להם מים טריים הם מתנפלים על הקעריות ושותים. אני מניחה שחמדה וטייגר אוכלים אוכל עשיר בחלבון ולכן הם חייבים לשתות הרבה (כי החלבון גורם ליצור גדול של אוריאה ונחוצים מים כדי לשטוף את האוריאה דרך הכליות אחרת יהיו להם בעיות בכליות ודרכי השתן) ,כדי לאלץ אותם לשתות הרבה תשימי להם קצת מלח באוכל כדי שיהיו צמאים. ועוד דבר מאז הסיפור עם המיים המזוהמים הם ואני שותים רק מיים מסוננים שעברו הרתחה או מים מינרלים.

מאיפה החיבור בין פורום נשים להמלצות

על מכונת כביסה ? אני רוצה להסב את תשומת ליבך לכך שהקישור שעשית הוא דוקא כזה שמצריך לשאול בפורום גברים מתוך גישה שהם בעליי המאה והדיעה שעושים את החלטות הרכישה היותר מורכבות בבית....

noa****

New member
למה אתן נפגעות מהשאלה שלי? ../images/Emo8.gif

בסך הכל ביקשתי עזרה. חשבתי שפורום צרכנות זה הפורום הכי מתאים אבל שם אף אחד לא עונה. חוץ מזה שאלתי בפורום חתונות ושם אנשים היו ממש נחמדים וענו לי , אבל לא קיבלתי מספיק המלצות. ברור לי שיש לכן מכונות כביסה (גם לי יש אבל היא התקלקלה) אני בטוחה שאתן לא מכבסות בידיים (או שכן???) , בגלל הכעס שלכם על הקישור בין מכונת כביסה לנשים אתן כועסות ולא עונות לי. בחייכן , הייתי שמה את השאלה הזאת גם בפורום גברים אם היה כזה. אז מישהי?? המלצה קטנה?? בבקשה ??

אני אישית לא נפגעתי אלא שועשעתי

את לא אמורה לדעת אבל מי שמכירה אותי מכאן מן הסתם כבר יודעת שזה די משעשע לשאול אותי שאלה כזו. מעבר לזה - אל תקחי ללב, זהו פורום עם תגובות מהבטן וישירות מאוד וזה תמצית הערך המוסף המאוד גבוה שלו. תישארי איתנו לאורך זמן. חנה

יוקו

New member
מכונות כביסה

אני קניתי אחת לפני כשנה. בחרתי בליידי קריסטל הדגם החדש בו ניתן לבטל את הסחיטה. גם המכונה הקודמת הייתה קריסטל והיא שירתה אותי נאמנה שנים רבות. אני אישית מעדיפה פתח עליון מאחר ואין הוא דורש מאמץ של להתכופף בכל פעם שרוצים להוציא או להכניס כביסה. אלא אם כן יש לך בעיית מקום ואז כדאי לקנות פתח תחתון ומאפשר להניח על מכונת הכביסה את המייבש.

אמיר.

New member
זה מזכיר לי את הבדיחה על ...

הגבר שנשאל איך מקבלים החלטות במשפחה שלו.. ענה שהוא מחליט החלטות חשובות ורעיתן החלטות בנושאים פשוטים. למשל... הוא מחליט מתי שרון יסע לארה"ב ובכמה פרנקל צריך להוריד את הריבית האישה מחליטה איזה אוטו יקנו והיכן יגורו בעוד שנה.

noa****

New member
חהחה יש בזה משהו

אני למשל מחליטה את כל ההחלטות הפיננסיות , מה לעשות אני עושה מחקרי שוק טוב יותר , אז זה שאני בודקת איזה מכונה לקנות אומר שאני המנהלת הפיננסית ולא שאני "כובסת - תולה " בבית. דרך אגב אם למישהי יש בעיה לענות לי כאן אתן מוזמנות לענות לי בפורום צרכנות (ראו כתובת אינטרנט נלוות ) בנתיים זו ההודעה העליונה בדף.

wasaby

New member
מכונת כביסה

ראיתי המלצה על תוצרת מסוימת בפורום "עשה זאת בעצמך" לא מזמן אבל לא זוכרת איזו תוצרת זאת היתה. נסי למצוא לאן עבר הפורום ההוא.

augustus

New member
מאיפה מסקנה מרחיקת הלכת

שאנחנו לא עונות כי נפגענו משאלתך? לא עניתי עד עכשיו א´ כי אני לא עונה כאן לכל הודעה אלא רק להודעות שהדיון בהם מעניין במיוחד וב´ כי אין לי מושג באיזו מכונה אני מכבסת. זהו פורום דיון בעיקר, אולי זאת הסיבה שהתעלמו מהשאלה שלך.

מכונת כביסה

נועה אני קניתי לפני שנה מכונת כביסה באוקנכט אני מרוצה ולשאלתךהרבה מכונות תחת שמות שונים הינם אותה מכונה מאותו יצרן כדאי לך לעשות סקר שווקים לשמוע מה אומרים המוכרים על המכונות השונות לבדוק מחירים, הרבה פעמים באינטרנט הכי זול, ולעשות שיקול כספי.

למעלה