פשוט לא יאמן

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
פשוט לא יאמן

חברה חזרתי עכשו מרופא שיניים ובעצם ללא טיפול - איזה מבאס! ביום שני האחרון הייתי אצל רופא השניים שלי לעזרה ראשונה כי השן כאבה לי מאוד ומסתבר שהיה לי בה ריקבון ( סליחה על התיאורים המרנינים) והיה צריך לפתוח את הסתימה ולנקות ובנתיים הוא שם לי סתימה זמנית וקבע לי תור להמשך טיפול היום כשלא היה בטוח אם זה יהיה סתמיה רגילה או טיפול שורש. בכל אופן הגעתי אליו בשש וחצי כשהתור שלי בשבע ורבע בכוונה כדי שהוא יתן לי זריקת הרדמה וזה ישפיע ונחשו מה- כלום, גורנישט!!! 'קבלתי 4 זריקות והמקום לא רוצה להירדם, אפילו לא עיקצוצים- האם שמעת דבר שכזה???הרופא אמר שדי הוא לא מוכן להזריק לי יותר וקבענו תור חדש. די התבאסתי כי עד שהכנתי עצמי נפשית לכך לקח לי הרבה זמן כי יש לי פוביית מרופא שיניים למרות שהרופא שלי באמת מקסים וגם כי אצטרך לעבור כל התהליך הזה מחדש

gaia20

New member
זריקות הרדמה

זו הסיבה שרופא השיניים לא ראה אותי כבר שנתיים.... בדיקות דם...ביופסות...טיפולים פולשניים....עירויים....תרופות מגעילות בטירוף...אני אעמוד בהכל...אבל זריקות הרדמה אצל רופא השיניים זה דבר שעברתי פעמיים בחיים שלי ושם זה נגמר...פשוט לא מסוגלת לעמוד בזה שוב.... ובחיים שלי לא שמעתי על מקרה כזה, שירי....4 זריקות ולא השפיע.... ממש מוזר העניין.... ד"א, אפשר לטפל גם בגז צחוק הרבה פחות כואב...הרבה יותר...מצחיק
אחותי עוברת טיפולי שיניים רק בגז צחוק, הוא לא מוכנה לעשות זריקות הרדמה ויש לה אישור מיוחד לקבל גז צחוק (כן, צריך לזה אישור מיוחד...) בכל מקרה יקירתי, אני מקווה שפעם הבאה שתיהי אצלו לא יקרה דבר כזה...כי זה באמת מבאס....לעשות הכנה נפשית לטיפול ולא לעשות אותו...
שיהיה לילה מצוין

1ט ל י

New member
בפעם האחרונה שעשיתי סתימה

גם אצלי לא הצליחו להרדים, ומאחר וזה היה חור קטן, אמתי לרופאה לאחר 3 זריקות שאני מוכנה לסבול את הכאבים של הסתימה, ואכן, עשו לי סתימה ללא הרדמה, ודי כאב, אבל נגמר מהר... תגידו, אפשר לעשות עקירה במרפאה של רופא שיניים או שצריך בבית חולים (אני לוקחת גם אספירין 325מיליגרם כל יום...)?

gaia20

New member
עד כמה שידוע לי

בשביל עקירה, לא צריך בית חולים עושים אצל רופא השיניים כמו סתימה רגילה ושאר הטיפולים

למעלה