פשוט לא ייאמן הנאחס הזה

אפרת12

New member
פשוט לא ייאמן הנאחס הזה../images/Emo123.gif

אמנם יחסית לדברים אחרים זה בוטנים אבל תשמעו את זה: מאז שסיוןון נולד הייתי בסרט רק פעם אחת (החלק השלישי של שר הטבעות). לפני אי אלו שבועות (לא זוכרת מספר מדויק) קבענו ברוב הוד והדר עם שני זוגות חברים שהולכים לסרט ביום ראשון. ביקשנו מחמותי שתבוא לשמור על המלאך הקטן (כשהוא ישן, אלא מה
) והמתנו בהתרגשות. ומה קרה
יום לפני כן
אורי התאשפז. ואתא יום א', אני מצוננת עד כדי חוסר הכרה, הסרט שתכננו לראות (אושן 12) כבר לא מציג, לא הסכמנו הדדית על סרט - ולבסוף האיש בנדיבות
הודיע לי שאני בוחרת. אז כדי לא לבאס אותו לגמרי לא בחרתי את וירה דרייק, אלא את זה על פיטר פן עם ג'וני דפ. וןון ישן, אני הולכת להחליף חולצה ומקטרת על זה שגם פינטזתי להתקלח, ובעודי מחליפה חולצה נשמע צלצול
. לאחר שיחה קצרה האיש מזנק מהמקום ומודיע לי שאמא שלו תקועה על שני ג'נטים, המשטרה במקום כי מישהו פיזר רסיסים על הכביש... אז הוא נסע להציל אותה. ואני
כנראה אגשים את פנטזיית המקלחת. האם נגזר עלי לא ללכת לסרטים ב-20 השנים הקרובות

מאז

New member
אצלינו קוראים לזה "יש מניעות"

זה כשאיכשהו משהו ספציפי מתפקשש פעם אחר פעם. אולי תביאו וידיאו ללילה במקום?

אפרת12

New member
עד שהוא יחזור אני כבר בטח ../images/Emo1.gif...

וזה לא אותו הדבר. אבל מה שכן - אני אזמין נודלס!

אפעופ

New member
לגבי זה בדיוק....

אנחנו לפני שבועיים בערך (בולנטיינ) הלכנו לסרט - אושן 12. השארנו את יאיר עם סבתא שלו - ער, אבל היו תקדימים. לפני שנכנסנו לסרט צלצלנו והכל היה בסדר. אני יכולה להגיד שהחצי הראשון של הסרט מקסים ומעודד צפיה בחלק השני. זה כל מה שאני יכולה להגיד כי בהפסקה צלצלנו הביתה לראות מה נשמע - והיו צרחות איומות ברקע. איומות ממש- כולל השתנקויות בכי וזעקות אמא ואבא. עזבנו את הסרט וטסנו הביתה למצוא כוכב בוכה נורא. בקיצור מחכים לדי וי די.

אפרת12

New member
לא לבנות על סרט ביום ראשון../images/Emo35.gif

מוכנה להתפשר על יום שני...

אפרת12

New member
האמת היא שיש בזה מסר, והוא

יא בת-יענה
את צריכה להגיש מחר עבודה לאוניברסיטה וגמרת בקושי חצי
יאללה על הישבן...

dorlim

New member
בדיוק מה שרציתי להגיד לך...

מעכשיו לא קובעים סרטים ביום ראשון

אפרת12

New member
שאלה טובה....

אין לנו DVD
יש לנו וידאו והוא משמש בעיקר את הבנדיט. וחוץ מזה שהוא חזר רק לפני 5 דקות...

למעלה