פשוט לא להאמין!!!!

אינה ו

New member
פשוט לא להאמין!!!!

היי לכולם! לתינוקי המתוק בן החודש יש ק"פ דו צדדי. אנחנו מטופלים באיכלוב ע"י פרופ' ווינטרוב וד"ר חמו. ביום שלישי שעבר באנו לאיכלוב להחלפת גבסים אך מכיוון שד"ר חמו נקרא לניתוח דחוף את הגבס התקין רופא אחר בשם ד"ר שגב. כבר בהתחלה ראיתי שהוא התקין את הגבסים בשיטה שונה מד"ר חמו ועשה זאת מאוד מהר אך כאשר הערתי לו על כך הוא אמר "כל רופא והשיטה שלו". הכל הייה בסדר עד אתמול בערב כאשר תום הצליח להוריד לבד גבס ברגל שמאל!!! מיד התקשרתי לאיכלוב אך שם סירבו לקשר אותי עם ד"ר חמו וכך נתקענו בלי גבס עד יום א'. לא אהבתי את הרעיון להשאיר את הרגל בלי גבס ליותר מיומיים מכיוון שפעם כבר עשינו הפוגה של יומיים בין גבסים ואיבדנו חלק ניכר מהתיקון ולכן התקשרתי למכבי בבקשת עזרה. ביום ה' בערב וביום ו' לא הייה אורטופד בסניף שלי ובכל סניף קרוב ולכן ניגשתי לרופא ילדים שקיבע את הרגל בצורה דומה לזו של הגבס. נראה לכם בסדר להישאר עם הקיבוע או שעדיף לא לקחת סיכונים ולהוריד אותו? למישהו קרה פעם מצב דומה?

שאלה קשה

מה שאני אכתוב עכשיו הוא באמת על דעת עצמי. אני הייתי מורידה א הגבס. לדעתתי עדיף להוריד, גם גבס שלא עשוי ע"י מומחה למיניפולציות יכול רק לעזות נזק. מהרגליים של אושרי אני חושבת שהיה הרבה יותר קל לעשות מקסימום עוד גבס אח"כ מאשר ללכת אחורה או לעשות נזק. בהצלחה.

אינה ו

New member
תודה, זה מה שעשינו

החלטנו להוריד את הקיבוע שעשה רופא הילדים והיום בערב החמודי שלי הוריד לעצמו גם את הגבס השני כך שביום א' ניסע לאיכלוב ונתקין את שני הגבסים.

לנו היה מקרה דומה...

לאחר הניתוח להארכת הגיד, תמיר יצא מחדר ניתוח עם גבס שבלי הגזמה!!!!! שקל קילו וחצי אם לא יותר ראו ש"השקיעו" בגבס הזה הרבה גבס... ובאמת, תוך יום וחצי גם מהמשקל וגם הילד הועף הגבס לכל הרוחות... עוד באותו היום פנינו לגבס חדש אך בגלל שהרגל הייתה חסרת פרופורציות כתוצאה משומן של תמיר, החליטו להעביר אותנו לסדים,,,, בהצלחה ומה שבחרתם לעשות, הוא הטוב ביותר לדעתי עדיף משהו בטוח ממשהו מקלקל בהצלחה ותעדכנו אורית

טאניוש

New member
אין שום אפשרות לדבר עם ווינטרוב?

נשמע ממש מוזר. לא נראה לי שהקיבוע הזה יעזור במשהו. אני זוכרת שהרופאים בגיבוסים מאד השקיעו בלהחזיק את הרגל במצב מסויים, לא חושבת שרופא ילדים יכל לעשות את זה נכון. קרה לנו "ליפול" על רופא שלא עשה רושם טוב (וגם הגבסים שלו), לא קרה שהילד הצליח להוריד את הגבס.

אינה ו

New member
כן באמת מוזר

אני עדיין לא מבינה איך הוא עשה את זה אבל עובדה, היום הוא הוריד גם את הגבס השני. מקווה שהוא לא יהפוך את זה להרגל. בכל מקרה ביום א' אני אדבר ברצינות עם הפרופ' שלא יאשר שרופא לא מומחה יתקין גבסים לילד חבל סתם הלך שבוע. מקווה שהתיקון לא ניזוק.

למעלה