פשוט לא להאמן

שמלת תחרה1

Well-known member
איך האשה העיזה להסיע? ואיך הסיכמו לנסוע איתה?
צוות המתנדבים הבחין בנהגת מזגזגת בין הנתיבים והורה לה לעצור במפרץ בצד הדרך. בבדיקה התגלה כי רישיונה נלקח ממנה בשל כך שהיא אינה רואה דבר. יחד עמה היו ברכב ארבעה נוסעים נוספים.
יכולים לדמיין מה היה,קורה לו לא נעצרה?

שמלת תחרה1

Well-known member
איך האשה העיזה להסיע? ואיך הסיכמו לנסוע איתה?
צוות המתנדבים הבחין בנהגת מזגזגת בין הנתיבים והורה לה לעצור במפרץ בצד הדרך. בבדיקה התגלה כי רישיונה נלקח ממנה בשל כך שהיא אינה רואה דבר. יחד עמה היו ברכב ארבעה נוסעים נוספים.
יכולים לדמיין מה היה,קורה לו לא נעצרה?
מאמין ששמעון איפרגן
|
מmako | יעלה הודעה כוזבת?

SupermanZW

Well-known member
מאמין ששמעון איפרגן
|
מmako | יעלה הודעה כוזבת?
אני לא מאמין לסיפורי מעשיות שלא יכולים להיות ולא משנה מי המקור.

עכשיו אסביר לך מה כנראה קרה (אם הידיעה לא מצוצה מהאצבע), הנהגת מקבלת קיצבת ביטוח לאומי ומתחזה לעיוורת. היא נוהגת בצורה מסוכנת אבל מצליחה איכשהו להימנע מתאונות. אלה שהסכימו לנסוע איתה מכירים את יכולותיה, הם לא מטורפים. ברהט הקיצבה שלה קונה הרבה יותר מאשר במרכז הארץ. יוקר המחיה בישובים בדואים נמוך מאוד.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא מאמין לסיפורי מעשיות שלא יכולים להיות ולא משנה מי המקור.

עכשיו אסביר לך מה כנראה קרה (אם הידיעה לא מצוצה מהאצבע), הנהגת מקבלת קיצבת ביטוח לאומי ומתחזה לעיוורת. היא נוהגת בצורה מסוכנת אבל מצליחה איכשהו להימנע מתאונות. אלה שהסכימו לנסוע איתה מכירים את יכולותיה, הם לא מטורפים. ברהט הקיצבה שלה קונה הרבה יותר מאשר במרכז הארץ. יוקר המחיה בישובים בדואים נמוך מאוד.
יצוין לעניין זה שההגדרה המשפטית לעיוורון לא בהכרח תואמת את ההגדרה השפתית-לשונית, כלומר את שפת העם.

SupermanZW

Well-known member
אם היא עיוורת, איך הצליחה לתמרן? איך לא עשתה תאונה? איך מצאה את השוליים לעצור בהם?

הכתבה לא אמינה.

שמלת תחרה1

Well-known member
אם היא עיוורת, איך הצליחה לתמרן? איך לא עשתה תאונה? איך מצאה את השוליים לעצור בהם?

הכתבה לא אמינה.
הידיעה התפרסמה בעוד אתרים

SupermanZW

Well-known member

ai27

Well-known member
נשמע לי אמין כמו "דג מעופף נצפה בשמי ספרד".
אלא שזה לא תופעה נדירה כמו שנראה לך
כל העניין של חובת בדיקת רופא לחידוש רשיון
נוצר מהפעמים בהן אובחן עיוורון-חלקי בקרב נהגים, שבכלל לא הבינו מה הבעיה וסרבו לוותר על הרכב.
ליאונרד סיפר על זה פה פעם

מזהים את הרכב מולם
לעיתים את שולי הכביש, ונוסעים בעיקר בכבישים מוכרים בשעות היום
וזה מספיק, עד שזה לא

שמלת תחרה1

Well-known member
אלא שזה לא תופעה נדירה כמו שנראה לך
כל העניין של חובת בדיקת רופא לחידוש רשיון
נוצר מהפעמים בהן אובחן עיוורון-חלקי בקרב נהגים, שבכלל לא הבינו מה הבעיה וסרבו לוותר על הרכב.
ליאונרד סיפר על זה פה פעם

מזהים את הרכב מולם
לעיתים את שולי הכביש, ונוסעים בעיקר בכבישים מוכרים בשעות היום
וזה מספיק, עד שזה לא
|כן| לפחות אתה מאמין לכתבה.

ai27

Well-known member
|כן| לפחות אתה מאמין לכתבה.
רוב הכתבים בימנו הם נוכלים.

אני מאמין ללאונרד.
יודעת למה?
כי זה המקצוע שהוא עובד בו יום-יום

הנוכל שהפיק את הכתבה השמיט מילה חשובה: עיוורון-חלקי. יש אנשים עם קטרקט שבטוחים שזה לא מפריע להם לנהוג, כשבפועל הם עברו את הסף שנקבע כעיוורון-חלקי

למעלה