פשוט לא מבין

יעקב2632

New member
פשוט לא מבין

שלום לכולם. זאות פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה כי אני צרפתי מהמקור ורציתי מאוד להגיב על המדע שנפלה הערב בחדשות שהשחור של גלעד בכלל לא נכנסת (ברגע?) בהסכם עם החמס כאן בצרפת רוב מהקהילה היהודית לא מבינה בכלל מה קורה בהתפתחות למשא-מתן בין הממשלה ובין החמס פשוט איך הדבר הזה אפשרי ברגע שישראל ניצחה במבצע בעזה על מה ? בוודאי שיש פחות טילים שנופלים בדרום זה כבר משמעותי ותודה לממשלה ולצהל אבל כאן בפריז אנחנו גם מחכים את השיחור של גלעד במהירות בעזרת השם.

best in me

New member
ברוך הבא

ונחמד לראות שאנשים מצרפת נכנסים לפורום (או שאתה צרפתי בארץ?) בכל מקרה, כל יום מגיעה ידיעה אחרת בנוגע לגלעד שליט שגם לאלה שעוקבים יום יום אחר הידיעות קשה ממש להבין מה הולך לקרות... פעם אחת אומרים שההסכם יכלול את שחרור גלעד שליט כבר בשלב הראשון של הרגיעה ובפעם אחרת אומרים שעניין שליט ייתבצע רק בשלב השני של הרגיעה(אם תשאלו אותי זה ממש בזיון אם יסכימו לכך, השלב השני של הרגיעה זה לא אחרי שרואים שרק אחרי שחמס לא יורה על ישראל כמה חודשים קסאמים אז ישחררו את גלעד? זה נראה לי הזוי שנחכה עד שחמס יפסיק לגמרי עם הטרור הזה כדי לשחרר את גלעד) אבל אני מאמינה שעניין שליט לא יישכח וכן עושים את כל המאמצים לשחרר אותו אבל כנראה לא מספיק והממשלה כנראה צריכה עוד דחיפה קטנה מצד הציבור אבל מצד שני נראה לי שאנחנו בתקופה קריטית ואז כדאי לא לעורר את החמס שידרשו עוד אסירים או שסתם ידחו את השחרור שלו

למעלה