../images/Emo60.gifיוזמה מבורכת אכן היתי אומרת - מאד מאד
אבל והבעיה המרכזית היא: הם גם הרי לא ממש מבינים אותנו- כפי שהוכיח כאן ידידינו השדון . אנחנו בנויים מחומרים שונים... כה.. אני לא יודעת להגיד את זה יפה - אבל תכל"ס- כל הייקום - החל ממינרלים דוממים, וכלה בנו, בכל הרמות יש את החלוקה הזו. אני אפילו אתפלצן לי בנחת- ואויף ציטות עם קישור לתוכנית בנושא. הרי הציטות: "חכמת הקבלה מסבירה לנו איך כל המציאות מתחלקת לשני מינים, זכר ונקבה. כבר מעולם אין סוף, דרך כל העולמות, אנחנו מחולקים לשני סוגי נשמות שונות, זכר ונקבה. אין דבר יותר רחוק, יותר מנוגד, יותר משלים זה את זה. אבל צריך לדעת על הטבע הזה וכיצד להשלים ביניהם כדי שיצאו פירות, כמו למשל ילדים, הדור הבא, כדי שאנחנו נתפתח, כדי שאנחנו נחיה בשלווה זה עם זה. ובאמת אנחנו לא מסוגלים להתקיים בלי המין השני. על הנושא הזה צריכים לרכוש חכמה גדולה מאוד. אני מקווה שעל ידי כל הבעיות האלו שמתגלות בחברה, ובכלל באנושות - סוף סוף, האנושות תבין שאנחנו צריכים ללמוד בשורשנו איך זה קורה, מה ההבדל בינינו, מה מנוגד ומה מייחד כל מין, עד שכאילו לא יכולים להסתדר. לכן האשה נקראת "עזר כנגדו", אתה לא יכול בלי עזר, אבל בכל זאת הוא נמצא כנגדך. אבל, באיזו צורה אנחנו יכולים להשלים זה עם זה? גם זה קשור לבורא ונברא, לפלוס ומינוס, לכל הכוחות המנוגדים שיש בטבע. זה חלק מהאיזון הכללי שיש בטבע. כי כל הטבע, עד כמה שאנחנו יכולים לאזן את הדברים המנוגדים, מחולק לזכר ונקבה, פלוס מינוס, חום וקור, לחץ וחוסר לחץ, וכן הלאה. כך שאם נדע בעזרת איזו נוסחא אנחנו יכולים לאזן בין החלקים האלה, בדרגות דומם, צומח, חי ומדבר, אז באמת נגיע לשלווה ולשלום בינינו. ואז לא יהיו כל כך הרבה גירושים ומשפחות חד הוריות, וילדים לא יתנתקו מההורים, והילדים לא יזלזלו בזקנים, וכן הלאה." כל הזכויות שמורות לתוכנית
"שאל את המקובל"