פשוט לא מבינה בחורים...

נועה011

New member
פשוט לא מבינה בחורים...

יש לי ידיד שהקשר איתו נותק לאחרונה, פעם היינו מדברים יותר וגם נפגשים מידי פעם.
שלחתי לו סמס עם ברכה אישית של שנה טובה (לא סמס "שנה טובה לכולם" ששולחים למאה איש) והוא התקשר אלי חזרה.
בגלל שלא דיברנו מזמן, יצא שדיברנו איזה חצי שעה. היתה אחלה שיחה, שזרמה וראו שהוא שמח לדבר איתי.
ניסיתי כבר כמה פעמים בעבר להגיד לו שאני רוצה שנצא יחד להתעדכן ולא רק נדבר בטלפון, גם במהלך השיחה הזאת אבל הוא כאילו התעלם ואמר לי "נדבר".

לא הבנתי מה הקטע, למה הוא בכלל התקשר אלי? מצד אחד הוא האריך איתי את השיחה אבל מצד שני לא התייחס להצעה שלי (שהיא ידידותית בלבד)? הוא זה שיזם את השיחה מלכתחילה, אז למה הוא לכאורה סירב לי... הוא ניצל את ההזדמנות להתעדכן וזה כל מה שהוא רצה?

פעם חשבתי שהוא ביישן או פוחד, אבל בחורה מציעה לך להיפגש ושואלת אותך אפילו כמה פעמים ואתה מכיר אותה, זה לא בליינדייט, אין הפתעות, יש פה משהו מעבר לביישנות...
אני מאוד רוצה לשמור איתו על קשר (אחרת בכלל לא הייתי מנסה ליזום), אבל אני פשוט לא מבינה למה הוא מסרב...
גם לא נעים לי כל הזמן להציע לו, זה מראה על נואשות.

מה דעתכם?

Hawkgirl

New member
יותר מסקרן אותי..

מי היו האנשים ש.. "ראו" שהוא שמח לדבר איתך...?
לא שאני אומרת שהוא לא שמח, אבל לפעמים מה שרואים מכאן, לא רואים משם.

וכמובן שיכול להיות שהוא פשוט לא מעוניין להיפגש, גם אם רק בקטע ידידותי.
אני יכולה להעיד גם על עצמי שאני לא אוהבת להיפגש עם אנשים יותר מדי... יוצא לי להיפגש עם חברות איזה פעם בחודשיים או יותר...
ובמשך כל הזמן שבין הפגישות אנחנו בקושי מדברות.

אז במקרה שלי, באמת מצאתי חברות שמקבלות אותי ככזאת ולא לוחצות להיפגש או לדבר יותר מדי ועדיין הקשר שלנו מעולה {:
יכול להיות שגם הבחור הזה לא האדם הכי חברותי {:
הוא יכול להיות נחמד, אחלה בנאדם כשנפגשים איתו.. אבל עדיין אוהב את הלבד והפרטיות שלו, ויש בו פחות צורך לפגוש ולראות אנשים.

בכל אופן, אלו רק השערות, לא מכירה את טיב היחסים שלכם מעבר למה שכתבת כך שיכולות להיות סיבות רבות אחרות!

נועה011

New member
תשובה

הבנתי שהוא שמח לפי הטון והמצב רוח שלו, וגם לפי השיחה עצמה שזרמה, ומאוד מצידו (מההיכרות שלי איתו, אם הוא לא היה בעניין של לדבר, השיחה היתה נמשכת 2 דקות גג).

אדם שלא מעוניין ולא שמח לדבר איתך, לא "יחזיק" אותך בטלפון איתו חצי שעה. ובטח שלא יתקשר בעצמו.

ולגבי פגישות עם חברים - אני יודעת ממנו (ממה שהוא מספר לפחות) שהוא נפגש הרבה עם חברים שלו.

choco2602

New member
אולי הוא לא מבין שזה רק בקטע ידידותי..

אולי הוא חושב שאת חושבת אחרת. שוב גם אני רק מנחשת, ולא מכירה את היחסים בניכם.
כי זה גם יסביר את זה שהוא כן מדבר איתך בטלפון הרבה אבל לא רוצה להפגש..

נועה011

New member
תשובה

זרקתי לו לפני כמה חודשים שזה בקטע ידידותי, אבל גם אם הוא חושב שאני מתחילה איתו (ואני לא) כנראה הוא פשוט לא בעניין?

אז למה הוא כן עונה לי לשיחות או מתקשר כשאני מסמסת?

קונדסבא

New member
שאלה

אתם גרים קרוב אחד לשניה?
פשוט מרחק זה הגורם הכי הגיוני שאני מצליח לחשוב עליו שיכול לגרום לו למרוח אותך ב"נדבר"..
אם אתם גרים קרוב אז אני אמשיך לחשוב על עוד סיבות חח

נועה011

New member
אנחנו לא שכנים...

הוא גר בת"א ואני גרה בהרצליה, אבל לשנינו יש רכב ושנינו עובדים בת"א.
הוא יודע שאני כל היום בת"א ועם רכב, ואני בעצמי אמרתי לו שאני אבוא לת"א...

על איזה עוד סיבות חשבת?

Berethor

New member
יכולות להיות הרבה סיבות

ביישן, לא מעוניין, לא צריך יותר מזה, או משנה את דעתו בקשר לכמה חשוב לו הקשר איתך כל שני וחמישי.

Berethor

New member
בחורים, עם בחורות זה אפילו יותר גרוע

עם חלקן נוצר הרושם שיש להן פיצול אישיות, ואולי הוא גם כזה. אבל בהחלט יכול להיות שהשיחה הספיקה לו.

נועה011

New member
מה זה אומר "השיחה הספיקה לו"?

הוא סתם התעניין מה קורה איתי וזהו? בלי אופציה לשמור על קשר בהמשך?

Berethor

New member
משהו כזה

או ששיחות פעם ב..איתך מספיקות לו, ואין לו רצון להיפגש. אולי מתאים לו להיות ידיד רחוק.

Light18m

New member
סביר להניח שהוא רוצה יותר מידידות

ויודע שהוא לא יקבל את זה ממך.

לפחות לפי ההכרות שלי עם עצמי...

נועה011

New member
לפי מה זה נראה לך?

אני דווקא חשבתי ההיפך, שאין לו רצון בכלל להיות בקשר איתי, בגלל זה הוא לא מעוניין להיפגש.

Light18m

New member
כתבתי

לפי איך שאני מכיר את עצמי.

אם הייתי במקומו, כך הייתי מתנהג.

FineSilverMan

New member
יכול להיות שנחמד לו לדבר פעם ב...

אבל הוא לא מעוניין להפגש...

בגדול, ממליץ לא לרדוף...

למעלה