פשוט לא עובד..

xxclinsxx

New member
פשוט לא עובד..

אני רוצה מחשב נייד, אבל ממש רוצה.. ביקשתי אותו, האמנתי שאני יקבל אותו, הצבתי לעצמי חודש עד שאני אקבל אותו, תליתי תמונות של מחשבים ניידים בחדר, עשיתי פעולות השראה כמו לצייר את המחשב הנייד שאני רוצה, חשבתי עליו, דמיינתי אותו, דמיינתי שאני משתמש בו כבר, שהוא כבר שלי והכל.. בנוסף לכך אני חושב רק חיובי.. אני חייב לציין שראתי את הסרט וקראתי את הספר.. למה זה לא עובד? עזרה בבקשה..

Woods rules

New member
חוץ מכל מה שכבר עשית....

האם עשית פעולות כדי לזמן לך את המחשב הנכסף, כמו.... לחסוך??? אל תצפה שמישהו ינקוש לך בדלת יום אחד ויביא לך אותו....

xxclinsxx

New member
תודה על התגובה המהירה.. כנס..

אני לא מצפה שהמחשב יפול לי מהשמיים.. אבל לפי הסוד, פעולות ההשראה אמורות פשוט לבוא אלינו ואנחנו נבצע אותן. (תקנו אותי אם לא).. וממה שאני זוכר פעולות ההשראה לא ממש הגיעו אליי.. אני עוד בתיכון, אין לי כרגע אפשרות ממש לחסוף כסף או לעבוד, איך בכל זאת אני יכול למשוך את המחשב הנייד אל חיי? תודה..

kikona126

New member
../images/Emo13.gif

אני ביקשתי וקיבלתי! תראה את זה כעוד מכשול בדרך. שאתה צריך לדעת לעלות ממנו. אני הצבתי לעצמי למטרה לקנות את המחשב החדש בחודש אוקטובר. זה היה הצעד הראשון שלי. אחרי הצבת המטרה, פתאום הועלתה לי המשכורת בעבודה, ומצאתי עוד עבודה צדדית יותר מכניסה. מה גם שהצבת המטרה הזאת היתה לאחר שגיליתי שאני במינוס בבנק (אז מאיפה משיגים 7000 שח???) פה העבודה שיחקה תפקיד טוב. התחלתי לחסוך. בו זמנית החלתי לבדוק מספר מחשבים ניידים, אפילו שמאוד רציתי מקינטוש. וגם פה המזל שיחק לטובתי, המחשב היחד שמצא חן בעיני (היו לי ממש דרישות, מחשב עד משקל מסויים ועד גודל מסך של 14 אינצ' עם סוללה מסויימת וצורב, ועוד 1001 דברים שהיו חשובים לי.) היה מחשב אחד שעלה על הדרישות אבל הוא נגמר במלאי (בארץ!!!) החלטתי שאם אני קונה מחשב אני אקנה אחד שהוא איכותי, שאני אשקיע במחשב. והנה בראש השנה (שהמטרה הוצבה רק ביוני!!!) הצלחתי לחסוך 7000 שח לקניית מחשב. והחלטתי שזאת המתנה שלי לחג, מעצמי
ההורים היו בחו"ל באותה התקופה ושלחתי להם אי מייל עם המתנה המיוחלת לי. הם מהרו להתקשר ולהגיד לי שלא לקנות את המחשב, כי שם הוא יותר זול (4000 שח בלבד!) ושהם יקנו לי אותו. באוקטובר, כשהם חזרו לארץ, שבועיים לפני תחילת הלימודים, בדיוק הזמן המוקצב שלי לקניית מחשב, קיבלתי מקבוק (מקינטוש) חדש ומדהים! מתנה! מההורים. אז מה היו השלבים? 1. הגדרת זמן יעד! מאוד חשוב 2. לא להתפרס להרבה דגמים, להחליט על דגם מסויים! ולדעת שזה מה שרוצים. אתה עדיין לא בפוקוס. 3. לבדוק איך אפשר להשיג את הכסף... 4. להמשיך לראות דגמים אחרים, אבל לחשוב בו זמנית על המטרה שלך. לא דימיינתי את עצמי עם המחשב, אבל כן הלכתי לראות את המחשב בצורה מוחשית בחנויות, בדקתי מפרטים של מחשבים אחרים שידעתי שהם לא המתאימים לי....

AlteX

New member
תומס אדיסון

מי שלא מכיר - זה שהמציא את הנורה. עשה מעל ל-1000 נסיונות לפני שהצליח. תאר לעצמך מה היה קורה אם אחרי הנסיון ה-999 הוא היה אומר לעצמו "פשוט לא עובד" ומפסיק. אז הכלל הראשון להצלחה (בכל דבר בחיים) הוא נחישות. לא להרפות. להמשיך לנסות עד שתצליח. השאלה היא: האם אתה מאמין שבסוף תצליח? האם אתה מאמין בסוד? אם אתה רוצה קודם לבדוק שהוא עובד, ורק אז להאמין, אז לעולם לא תצליח, כי הסוד מבוסס על אמונה. רק אם תאמין בכל מקרה שזה יצליח - תאמין ללא תנאי - אז בסוף זה יצליח. ועצה נוספת שיש לי לתת לך - תראה שוב את הסרט, תקרא שוב את הספר - אפילו כמה פעמים. בכל פעם תגלה שם משהו חדש, תשים לב למשהו שלא ראית קודם - וזה עשוי להיות בדיוק הדבר שיעזור לך להצליח.

57345

New member
"משאלתך היא פקודתי"

ברגע שאמרת "פשוט לא עובד" זה באמת מה שיקרה חבל :]

אוקיי

במקרה שלך נראה לי שהבעיה היא התמקדות יתר. מה זאת אומרת? ככל שאנחנו מתמקדים במשהו אנחנו מעצימים אותו. כרגע אתה מתמקד ב- אני רוצה מחשב נייד. כלומר, מדובר ברצון שלך. לא שכנעת את היקום בשום צורה שהיא שאתה באמת צריך מחשב נייד. ברגע שאמרת "אני רק בתיכון.." הקטנת את עצמך. דברים יכולים לבוא ביותר מדרך אחת. אולי ההורים יקנו לך אותו, אולי פתאום תזכה בו, אולי חבר יתן לך אולי תמצא עבודה לשעות הערב ותחסוך.. העניין הוא לא להתמקד ב"אני רוצה מחשב נייד" אלא ב"איך אני משיג מחשב נייד?". יש הבדל עצום בין שתי המחשבות האלו. וגם כן, לא להיות כל היום שקוע במחשבות, כי אז כמו שאמרתי זה מוביל להתמקדות יתר, מה שיוביל לרווח שיהיה לך מההתמקדות הזאת, מה שימנע ממך להשיג את המחשב, כי לכל פעולה יש רווח. עצות: 1. להסיר מעצמך כל מחשבה על למה לא לקבל מחשב נייד. כלומר- אם לא קיבלת אות זה אומר שהצבת איזשהו מחסום לייקום, בתת מודע שלך, בצורת מחשבות כמו "זה יקר, אין לי כסף לזה עכשיו", "לא יהיה לי למה לשאוף אחרי זה", "אין לי דרך להשיג אותו" והמחשבה הכי נסתרת היא משהו בסגנון "אני לא ראוי שיהיה לי מחשב נייד, אחרת הייתי כבר מקבל אותו". תמחק מעצמך את כל המחשבות האלו. 2. תשכנע את היקום ואת עצמך שאתה צריך מחשב נייד. תמנה את כל השימושים שתעשה בו. 3. תתמקד כל יום רבע שעה, אפילו באוטובוס בדרך חזרה או בדרך לבית הספר, בשאלה "איך אני משיג מחשב נייד שיתאים לדרישות שלי?" תרשום כל דבר שנראה לך הגיוני בתור תשובה. 4. דבר עם אנשים שיש להם מחשב נייד. תשאל אותם איך הם קנו אותו. איפה, כמה עלה להם, איזה מחשב זה. אולי פתאום יתברר לך שאחד מהם רוצה למכור אותו והגעת לו בדיוק בזמן? 5. תחזור על הפעולות האלו, עד שתקבל את המחשב שלך. בהצלחה.
ושפי, במסגרת המאמרים הנפלאים שלך- הנה רעיון למאמר הבא: צורת החשיבה שלנו. נראה לי שתוכל לנסח אותו יותר טוב ממני.

למעלה