פשוט לא שייכת . \:
אמ.. ככה, יש לי כמה חברות נורא נורא טובות, יש אחת שקוראים לה אור, והיא הכי טובה. אנחנו כל היום ביחד (כמובן עם עוד ילדים, אבל ביחד), כבר מכיתה ד' בערך..
אבל הקטע הוא, שאני לא מרגישה שייכת כ"כ לשכבה שלי, יש את הערסים/ פקאצות/ פרחות, שמנסים למשוך צומת לב כל היום, ולעשות דברים מגעילים- אני לא מתקרבת לאנשים כאלה צבועים.
יש אנשים נחמדים, שאני בקשר איתם שלום-שלום אבל עדיין. ואיתנו בעיקר בהפסקות מסתובבות כל מיני בנות אחרות, די חמודות, שהן בקשר ממש ממש טוב כבר מהיסודי עם החברות הטובות שלי, הן נפגשות אחרי ביה"ס, חופשיות איתן, וכשאנחנו איתן אני מרגישה לא קשורה. הן לא עושות לי דברים מגעילים, או צוחקות עלי, ממש ממש לא. פשוט אני מרגישה לא קשורה, או רצויה. לא יודעת למה, באמת שלא. אני אחת שמוכנה לוותר על המוון דברים בשביל חברות, אני אעזור להם, הן יודעות גם שאם הן צריכות לדבר או משהו אני תמיד אהיה פה, וכן גם הן יעזרו לי אם אני אצטרך. אבל איתן אני לא חופשייה כלכך, יש רק כמה בנות בודדות שאני חופשייה איתן, שאני באמת אני.
אני לא חושבת שיש לכם תגובות עזרה בשביל זה, כי אין פה שאלה כלשהי, סתם פריקה שכזאת. פשוט היום זה שוב קרה, והרגשתי נורא.
אם קראת, והגעת עד לפה, אז תודה.
אמ.. ככה, יש לי כמה חברות נורא נורא טובות, יש אחת שקוראים לה אור, והיא הכי טובה. אנחנו כל היום ביחד (כמובן עם עוד ילדים, אבל ביחד), כבר מכיתה ד' בערך..