פשוט לא שייכת . \:

ספירקיXD

New member
פשוט לא שייכת . \:

אמ.. ככה, יש לי כמה חברות נורא נורא טובות, יש אחת שקוראים לה אור, והיא הכי טובה. אנחנו כל היום ביחד (כמובן עם עוד ילדים, אבל ביחד), כבר מכיתה ד' בערך..
אבל הקטע הוא, שאני לא מרגישה שייכת כ"כ לשכבה שלי, יש את הערסים/ פקאצות/ פרחות, שמנסים למשוך צומת לב כל היום, ולעשות דברים מגעילים- אני לא מתקרבת לאנשים כאלה צבועים.
יש אנשים נחמדים, שאני בקשר איתם שלום-שלום אבל עדיין. ואיתנו בעיקר בהפסקות מסתובבות כל מיני בנות אחרות, די חמודות, שהן בקשר ממש ממש טוב כבר מהיסודי עם החברות הטובות שלי, הן נפגשות אחרי ביה"ס, חופשיות איתן, וכשאנחנו איתן אני מרגישה לא קשורה. הן לא עושות לי דברים מגעילים, או צוחקות עלי, ממש ממש לא. פשוט אני מרגישה לא קשורה, או רצויה. לא יודעת למה, באמת שלא. אני אחת שמוכנה לוותר על המוון דברים בשביל חברות, אני אעזור להם, הן יודעות גם שאם הן צריכות לדבר או משהו אני תמיד אהיה פה, וכן גם הן יעזרו לי אם אני אצטרך. אבל איתן אני לא חופשייה כלכך, יש רק כמה בנות בודדות שאני חופשייה איתן, שאני באמת אני.
אני לא חושבת שיש לכם תגובות עזרה בשביל זה, כי אין פה שאלה כלשהי, סתם פריקה שכזאת. פשוט היום זה שוב קרה, והרגשתי נורא.
אם קראת, והגעת עד לפה, אז תודה.
 

mika888

New member
אני רק יכולה לעזור לך בזה שאני אגיד לך...

שאת לא לבד, ושאני מזדהה איתך לגמרי, ושאנחנו פה תמיד אם בא לך לפרוק...
 

ט ר י ג ר

New member
כל כך מזדהה..

קראתי עד הסוף, ואין לי כל כך מה להגיד רק שאני מזדהה ושאני מצטעררת לשמוע!.. וכל דבר שאת צריכה אני כאן :]
 

בובית 16

New member
..

אני לגמרי מזדהה איתך.. גם אני הייתי ככה פעם.. טוב לפעמים גם עכשיו.. קיצר אם מזמינים אותך לשבת איתן אל תתביישי ואל תכניסי לעצמך דברים כאילו את לא רצויה, או מפריעה או משהו כזה.. תבואי תהני.. אל תדפקי יותר מידי חשבון לאף אחד.. או אל תכניסי לעצמך יותר מידי מחשבות לא רצויות לראש.. באמת שאם הן חמודות אין לך סיבה להרגיש ככה.. ותנסי יותר להיפתח אליהן ואני מאמינה שההרגשה הזאת תחלוף. ובאמת אל תחשבי על זה, פשוט תהני! מקווה שעזרתי, יום טוב :]
 

ספירקיXD

New member
זה לא זה..

אני יושבת איתן לפעמים והכל, אבל עדיין אני מרגישה לא קשורה, כי הן תמיד היו חברות נורא טובות של החברות ההכי טובות שלי, אז יש להן הרבה ביחד, ואני והן אפעם לא היינו בקשר כ"כ.. רק בשנה + האחרונות.. שזה לא הרבה יחסית..
 

ט ר י ג ר

New member
אולי..

לאט לאט, תנסי לבלות איתן יותר ותרגישי שאת יותר קשורה.. מקווה שהכל יסתדר :]
 

בובית 16

New member
לאט לאט..

אל תמהרי! לוקח זמן להיפתח לאנשים.. אבל אל תכניסי לעצמך שטויות למוח שאת לא קשורה וזה.. תבואי תשבי איתן, תהני, תשתתפי בשיחות, תצחקי וזהו! כייף לך איתן? אם כן זה מה שחשוב! אל תכנסי לראש שלהן.. ותנסי לחשוב מה הן חושבות עלייך, פשוט תהני מותק. אין שכל - אין דאגות.
 

בובית 16

New member
../images/Emo6.gif

ובאמת שאל תדאגי.. לדעתי זה קורה להרבה אם לא לכולם.. ומה אכפת לך? כל עוד את נהנת, זה הכי טוב שיש! מה את מהאנשים האלה שאומרים "אין רע בלי טוב, ואין טוב בלי רע"?
 
למעלה