פשוט להרגיש רע

פשוט להרגיש רע ../images/Emo10.gif

רע לי, פשוטו כמשמעו, פשוט רע לי ולא חסרות סיבות: אם זה הביקורתיות של אחותי, שעברה את הגבול לחלוטין היום. אם זה העובדה שאני מרגישה כל כך בודדה, כל כך לבד בעולם הזה. אם זה העובדה שאני כל כך זקוקה להרגשה שאני נאהבת ע"י בחור ספציפי. אם זה ההרגשה שאני הולכת לאיבוד בעולם הזה. פשוט מרגישה רע
והנפילות האלה לא נגמרות, נמשכות שוב ושוב עם הפסקות של כביכול אושר, כביכול שמחת חיים. אז כן, מאחורי החיוך הענקי שיש לי תמיד מסתתר כאב אחד גדול שכבר לא מוכן להסתתר. רע לי!!! מצטערת שאני ככה שופכת את זה, אבל פשוט הייתי חייבת להוציא...

את לא לבד כי יש לך את עצמך וזה המון

יש ימים דפוקים כאלו והם עוברים תצאי לטייל ולעשות משהו שאת אוהבת אחר כך הכל ייראה אחרת כולנו רב הזמן לבד וזה לא רע בכלל - את אדון לעצמך ולגורלך וזה נהדר

זה לא מעודד במיוחד...

לאור העובדה שתודות לאחותי שטורחת לומר לי שבערך כל דבר שעושה הוא לא טוב ושאני טועה בכל דבר אני לא מאמינה בעצמי יותר ומרגישה שפשוט חבל שנולדתי, שאני סתם בזבוז. עושה דברים שאוהבת כל הזמן, יוצאת לטייל, שומעת מוסיקה וכו' אבל עדיין זה רק מדחיק את הדברים, לא משנה אותם.

../images/Emo24.gif חיבווווווווווווווק

"עוד יהיו ימים טובים מאלה"... נסיכקוש, מצטערת שככה את מרגישה. הנפילות האלה - לא יודעת אם אי פעם הן מפסיקות לגמרי. סה"כ, אין מצב של אושר תמידי, לא? אבל כשנופלים, אז זה מרגיש חרא. מה את מתכננת לעשות מול הנפילה הזו? מה ענית לאחותך? שתהיה היום שבת יפה יפה.

להבונת יקרה שלי ../images/Emo24.gif

ברור שאין מצב שהכל יהיה תמיד בסדר וכולם יהיו מאושרים וכו', אבל פשוט מרגיש שיותר רע ועצוב לי מאשר טוב, שפחות מאושרת, שפחות טוב לי. מה מתכוונת לעשות- להתרחק מהכל, נראה לי שאני אקח את הדיסקמן ואלך לטייל בחוץ רק אני והמוסיקה להירגע קצת. מה עניתי לאחותי- בעלה בעצמו אמר לה שהיא הגזימה עם הדרך שהיא אמרה את הדברים ואני פשוט אמרתי לה שלא תתערב ושזאת ההחלטה שלי.

ניאו30

New member
אני חושב שאת עושה את הדבר הנכון../images/Emo45.gif

זה קרה לי כל כך הרבה פעמים בשנה האחרונה. אני עושה דברים שגורמים לי להתרוממות רוח ולאושר כזה גדול שמציף את הלב ואז יש ירידה מאוד חזקה(ירידה למציאות יש שאומרים אבל זה לא חייב להיות ככה),וזה מאוד קשה להתמודד.אולי זה מה שקרה לך בעקבות המפגש פורום שהיה לך(וקראתי את רשמיכם בפורום-אני קורא סמוי שם
) הדבר שהכי עוזר לי בזמנים כאלו הוא פשוט להתרחק מכולם,להקשיב למוזיקה טובה,לעשות איזה משהו נחמד וטוב בשבילי ואז לאחר זמן מה זה בדר"כ עובר. יש זמנים שזה כל כך קשה שכל מה שרוצים זה פשוט לברוח מהארץ,להגיע לאי בודד כשאתה לבד,אתה לא צריך להתאמץ כדי להרגיש מאושר,אתה פשוט מאושר!

../images/Emo79.gif מוסיקה זה מעולה

לפעמים, כשעוברים ימים בלי שאני שמה מוסיקה בבית, זה כמו תמרור אזהרה שדיכאון מתקרב. ומה שענית לאחותך זה עוד יותר מעולה
מקווה שהיה לך טיול מוצלח ומרגיע.

למעלה