פשוט מגעיל מה שהיה היום על זה שפיתה

• פותח הנושא iking
  • פורסם בתאריך

iking

New member
פשוט מגעיל מה שהיה היום על זה שפיתה

את הילדה בת ה 13 עד לאיזה רמה אפשר להגיע? הוא יודע שהוא עובר על החוק ועושה מעשה מגעיל והוא ממשיך את זה? פשוט מגעיל !

שגיא24

New member
רק חבל שלא ניתן למצות איתו את הדין

לפי מה שראיתי ומיטב הבנתי בנושא, פרט לכך שהשיחות שלו בלטו בגסות רוח וחוסר נעימות, קשה לי להאמין שניתן להאשים אותו במשהו לא חוקי. הוא משוחח עם הילדה, שואל אותה שאלות אישיות, היא מרצונה עונה לו ומשתפת פעולה. מרצונה נפגשת איתו. הוא מצידו לא מכריח. אגב, לדעתי בפגישה הראשונה שהוא הבריז לה הוא כן הופיע, אבל כנראה בחר תחילה להסתכל עליה מרחוק, מבלי שהיא תדע שזה הוא. כלומר, אני חושב שהוא נוהג לתצפת על ה"אובייקטים" שלו לפני שהוא באמת נפגש איתם. סביר להניח כי הוא כן הגיע לפגישה והיה באזור והשקיף מן הצד כדי לראות מי הנערה/הילדה ולפי זה החליט אם זה מתאים לו או לא. ככה הוא גם התחיל לחשוד שאולי היא לא באמת בת 13. בקשר לדיסק שיש ברשותו. היה על זה סיפור לפני כמה חודשים שדיסק כזה מסתובב חופשי בשוק. אפילו היה אתר אינטרנט שאיפשר לבצע חיפוש במאגר מידע שכזה. למיטב ידיעתי, המשטרה סגרה את הברז וטוב שכך. המסר היחידי לדעתי מכל האייטם הוא להורים: שימרו על הילדים שלכם! בהחלט מגעיל מה שקורא בצ'טים השונים (גם הצ'ט של תפוז) וכשיהיו לי ילדים, אני בתור הורה הייתי מוצא דרך למנוע מהם להיכנס לצ'טים האלה. יש אפשרות טכנית לעשות זאת. אין שום בעיה עם תוכנות מסרים מיידים (ICQ, מסנג'ר) כי שם אתה מחליט עם מי לדבר, וזה בד"כ חברים ואנשים שאתה מכיר מן המציאות. בצ'טים, זה מאוד אנונימי ואתה לא יודע מי נכנס לשם ואין לך גם שליטה על כך.

גועל נפש!

רמת החולניות עולה וגוברת, אתם יודעים כמה חדרי צ'טים והכרויות יש היום?! היום לכל אתר יש פורום, ליותר מתקדמים יש גם צ'טים וכמעט בכל אתר יש הפנייה למספר אייסיקיו או מסנג'ר. אתם לא מבינים כמה גברים מבוגרים מצ'וטטים באתרים האלה, זה כבר הגיע לרמה שהם לא משתמשים בניק אחר או משקרים לגבי הגיל שלהם, הם ישירים.. "שלום שמי... אני בן... ואני מעוניין בצעירה לשיחה/מפגש אינטימי ומעניין".

מפחיד מאוד...

רשת האינטרנט זה מקום מסוכן. כ"כ אירוני שאתה יושב בבית שלך, מול המחשב שלך, אבל בעצם את לא מוגן. לך תדע עם מי אתה מדבר, מי הוא באמת, ואיזה פרטים הוא יכול לברר עלייך. בגלל זה צריך כ"כ להזהר, ובחיים לא לתת לפרטים אישיים לזרים. לך תדע על איזה פסיכופט טיפול, בשיחה תמימה..

eranmc

New member
אני לא מבין מה ההתרגשות

זה לא דבר חדש - שהייתי קטן אני וחבר שלי שהיינו בני 14 דיברנו עם אנשים סוטים בשביל הצחוק שהיום אנחנו מבינים כמה מסוכנים הם.

למעלה