פשוט מזעזע!!!! כל כך פגועה..

פשוט מזעזע!!!! כל כך פגועה..

בשבוע שעבר התחלתי לחפש מעון/משפחתון לאושרי, משפחתון ראשון לא התחברתי כל כך אז וויתרתי במשפחתון השני שראיתי דווקא הייתי די מרוצה ראיתי שהיא ממש מקצועית (בעבר היתה גננת) אבל הרגשתי שהיא יותר אוהבת לעבוד עם ילדים יותר בוגרים ועצמאים.
אושרי בן שנה ושלושה חודשים עדיין לא הולך לא מזמן רק התחיל לעמוד והיא אומרת שהוא מעוכב התפתחותית לא התרגשתי כי אני בדעה שכל ילד מתפתח בקצב שלו, מבחינת נוחות המיקום ממש טוב 2 דקות מאמא שלי שהיא צריכה להוציא את הילד (אמא שלי בת 72 כך שנורא קשה לה אם זה רחוק מה גם שהיא לא נוהגת).
למחרת בבוקר המטפלת מתקשרת לאמא שלי ואומרת שהיא חשבה על זה ולא מתאים לה והיא לא רוצה אותו כי הוא עדיין קטן ולא הולך.
אחותי עובדת ברווחה ומכירה טוב את האחראית על כל המשפחתונים ואמרה לאחראית תנסי לשכנע אותה.
אחרי זה אחותי מתקשרת אליי ואומרת שהאחראית רוצה לדבר איתי והיא כבר תתקשר אליי.
(חשוב לציין שעדכנתי אותה על מצב הרגליים של אושרי סיפרתי לה מה זה קלאבפוט וציינתי שיש לו אלרגיה לביצה.)
הגברת הנכבדה מתקשרת אליי ואמרת לי: הבנתי שהיית אצל מלי אתמול וגם הבנתי שיש לילד אלרגיה לביצה אמרתי נכון לפי בדיקות דם והיא אומרת לי הבנתי גם שהוא עבר ניתוח ברגל ויש לו בעיות ברגליים (אושרי לא עבר שום ניתוח!!!! עשינו סדרה של גבסים ונעליים כרגע הוא 12 שעות בלילה עם הנעליים) אמרתי לה שהוא לא עבר שום ניתוח הוא נולד עם בעיה אורטופדית שטופלה ועדיין מטופלת ואין לה שום השלכות על ההסתגלות שלו במסגרת! היא החליטה שהיא רוצה להיפגש איתי ועם הילד ולשמוע ממני את כל ההסטוריה הרפואית שלו קבעתי איתה פגישה וסיימנו את השיחה.
בסוף השיחה פרצתי בבכי התקשרתי לאחותי ואמרתי לה שבשום אופן אני לא מכניסה אותו לשם היא ממש לא עושה לי טובה היא מקבלת על זה כסף ולא נותת לי שום דבר בחינם! ואני גם ממש לא רוצה שינסו לשכנע אותה לקבל את הילד שלי זה לא צריך להיות בכוח ועוד אחרי שהיא ככה מדברת עליו ופוסלת בגלל שהוא עדיין לא הולך ויש לו בעיה ברגליים.
פשוט איכסה אחד גדול זה מה שיש לי להגיד חתיכת חוצפנית מי היא בכלל שתשפוט אותו או אותי ממש אישה אטומה כל כך נפגעתי מזה מה היא בכלל יודעת או מבינה מה אני עברתי ועוברת אותו בתור אמא צעירה (לא בגיל בת 29) ילד ראשון...

ליבי איתך, בהחלט בושה וחרפה!!!!

ממש חוצפה שאין כדוגמתה, שתתבייש לה אותה מטפלת, היא בוודאי לא מבינה אותך ולא את יתר ההורים כמונו שמתמודדים עם הבעיה הזו בגבורה (בעיקר ילדינו), היא בהחלט לא ראויה לכך שאושרי המתוק שלך יהיה במחיצתה, זה מראה עד כמה לא כדאי לשים את הילד המקסים והגיבור שלך עם אישה אטומת לב שכזאת.
זה בהחלט אחד החששות שלי ביום בו אצטרך לשוב לעבודה, כיצד למצוא מעון ש"יואיל" בטובו לקבל את התאומים שלי כשלאחד מהם יש ק"פ.
אל לך לבכות או להתעצב, בטח לא אחרי כברת הדרך הלא פשוטה שעברת עם אושרי, אני בטוחה וסמוכה שאת אמא נפלאה ותעשי כל מאמץ למצוא לו מעון/משפחתון חם עם מטפלות אוהבות וחמות שיקבלו אותו כפי שהוא.
היי חזקה ואל תתייחסי לאנשים מוגי לב.
בהצלחה!!!

מבינה לליבך

אבל כנראה זה לא המקום הנכון לך ולאושרי. התגובה שלה צריכה להדליק לך נורה אדומה לא רק לגבי הבעיה הספציפית הזאת אלא לגבי איכות המשפחתון וכנראה שגם ללא ק"פ לא היית רוצה שאושרי יהיה במשפחתון עם מטפלת כזאת...
חבל על הכעס והעצבים, פשוט קחי את הילד ותשאירי אותו במסגרת בה יקבלו אותו באהבה וכך גם יהיה טוב לאושרי וגם את תהיי רגועה.
היא יוצאת דופן בתגובתה ורוב המסגרות (הטובות) לא יסתייגו מלקבל אותו באהבה ובשמחה.
שיהיה בהצלחה וטוב שמצאת לנכון לפרוק את הכעס כאן ולא מול פרצופה של הגננת, זה פשוט לא שווה את זה.
בהצלחה...

פרלמנים

New member
חשוכה, מטומטמת ולא ראויה לעבוד בחינוך

אני מאוד מקווה שתתלונני עליה בכל מקום שניתן, ותפזרי חוות דעת שליליות איפה שרק ניתן...
מי שלא רוצה את הילד המקסים והבריא שלך-זו בעיה שלו.
אוף, איזו תקרית מעליבה ולא נעימה!

פרלמנים

New member
כתבתי תגובה "מהלב".

ועכשיו, אני מגיבה בשיקול דעת.
הדברים שעפרה כתבה (משפחת מלכה) מאוד מייצגים את הדעה שלי.
מי שעוסק בחינוך צריך להיות רגיש, אוהב, חם ומכיל. וכמובן, לשוב כל הזמן את להעצים את הילדים ולטפח אותם. ניכר שהמטפלת הזו רק ניסתה לכסות את עצמה...
עדיף לכם למצוא מקום אחר
ג'סיקה

סיוןגד

New member
פשוט בושה וטוב שלא הכנסת את הילד לשם!

אני כל כך מצטערת שעברת את זה..
זה לא מעודד אבל הבורות של אנשים לצערי רווחת.. רק לפני שבוע אחראית ביטחון בשדה התעופה שאלה אותי "אם אני קושרת לילד שלי את הרגליים כי הוא שובב"... (מיותר לציין מה הייתה התגובה שלי..)
לדעתי עדיף לך לא להכניס את הילד למקום כזה.. יש מקומות טובים עם אנשים טובים ופחות בורים..
הבן שלי בגן, מורידים לו את הנעליים ומחזירים לו ומקבלים זאת באהבה ובחום.. ככה צריך..
מאחלת לכולנו שהכל יעבור עם כמה שפחות אנשים בורים ורדודים בדרך..

רביד אא

New member
אמא של אושרי, קצת באיחור, אבל...

קודם כל חיבוק גדול, ואני בטוחה שאת כבר הרבה יותר מחוזקת.
לפעמים בכל מיני מפגשים ומצבים בחיים - אנחנו עוברים טלטלה כזו או אחרת, אבל רציתי רק להזכיר לך את שאת כבר יודעת:
שום דבר בסיטואציה מול המטפלת אינו מעיד דבר או חצי דבר על אושרי או עלייך. החטא הגדול הוא של המטפלת אשר לוקה במיומנויות שיחה או כישורי חיים בכלל - אישה עם בעיה ערכית ותפיסה מקצועית וחינוכית מעוותת.
ולכן - באופן אישי בכלל לא הייתי מתרגשת. הייתי מרחמת על האישה הזו. קרוב לוודאי שאותן תכונות מחבלות לה במעגלים רבים בחייה.

באשר לאושרי - אני בטוחה שתאתרי מטפלת שתיצור איתך כימיה והרגשה שזה פשוט נכון (כמובן לצד החשש והספק - בחירת מטפלת זו משימה מורכבת ואמון הוא דבר שנבנה עם הזמן - אבל עדיין, אין כמו התחושה הפנימית).

לידיעתך, בני האמצעי, החל ללכת בגיל שנה וחצי - ונולד ללא קלאב פוט.
לעומתו, יהלי (הקלאבפוטר שלנו), נכנס לגן חדש השנה (בן שנתיים) ונראה לי ששכחתי לציין את הנושא. הצוות מטורף עליו (אני יכולה להבין למה :) ) ולפני כשבוע השארתי בפעם הראשונה את הנעליים בתיק הגן שלו. הן שאלו מה זה. הסברתי. הן היו המומות - אמרו שלעולם לא היו מנחשות שאי פעם היה עם בעיה אורטופדית כלשהי.

בקיצור, פרופורציות.
בהצלחה במציאת מטפלת!
יום מעולה שיהיה לך.

למעלה