פשוט מלך.

honey pie1

New member
פשוט מלך.

מאיר בנאי, חוצות היוצר, 18.8.2008. טוב, זה התחיל די רע- הגעתי ב- 21:29 בערך כשההופעה הייתה אמורה להתחיל בתשע וחצי, אבא שלי ושתי אחיותיי באו איתי אבל לא רצו להכנס להופעה, לא היו מקומות בכיסאות הראשונים, הייתי צריכה עוד להספיק לקנות שתייה וללכת לשירותים(נסיעה מת"א, מה
), ותאמינו לי- קשה מאוד לנווט את דרכך לשירותים ולמכונות שתייה במקום די גדול וצפוף שבפעם האחרונה היית בו בערך בגיל 6, ועוד לעשות את זה בחמש דקות בערך...XD הכל השפיע לי על המצברוח וגרם לכך שהגעתי להופעה עם מצב רוח די רע... אבל אז הגעתי לאיזור הבמה, ובזה אחר זה הדברים התחילו להשתפר... ראיתי שאפשר לעמוד ממש צמוד לבמה אז תפסתי לי מקום טוב שם, פגשתי אנשים נחמדים ודיברתי איתם קצת, וכבר לא הרגשתי כ"כ לבד... והשיא היה כמובן כשמאיר עלה... הוא התחיל עם שניים-שלושה שירים, בביצוע מעולה לדעתי, אבל נראה היה שהקהל עוד לא התחבר... לא הייתה התלהבות גדולה. ואז הוא שר את אהבה קצרה, וכולם, בלי יוצא מן הכלל, התעוררו:] (הייתם צריכים לראות איך הוא חייך מאושר:]) ומכאן ההופעה רק השתפרה... לפני אחד השירים הוא סיפר על אחד מהדברים שהביאו אותו לעשות את האלבום "שמע קולי": "אתם יודעים שלפני שנתיים, היה פה בבריכת הסולטן ערב פיוטים, ופה נפל לי מהשמיים הרעיון הזה של לעשות הדיסק הזה, זה היה חזק מאוד..." לפני "אל נורא עלילה" הוא נזכר- "זה השיר הראשון ששרתי פה, אז לפני שנתיים" "זה שיר מאוד לא מוכר, אף פעם עוד לא ביצעתי אותו בהופעה", הוא אמר לפני 'שירו של שפשף'. "ממש שיר מהמגירה.... של השכן, או של השכנה... לא זוכר, היה חושך" :) מאיר נראה מאוד מאושר במהלך ההופעה, הוא הודה לקהל וחייך המון...פה ושם הוא גם דיבר (והצחיק
) ובאמת שהיו רק אנרגיות חיוביות בהופעה הזאת:] זה מדהים, איך הופעה אחת יכולה לתת כ"כ הרבה כוח... הגעתי לשם עם מצב רוח די רע, ויצאתי במצב רוח מרומם, שאני מאמינה שישאר איתי לימים הקרובים:] אחרי ההופעה, ניגשתי לדבר איתו (יותר נכון בדרכי החוצה ראיתי התקהלות של אנשים שמסתכלים עליו מדבר בפלאפון ומחכים שהוא יחזור לדבר איתם {"עם מי הוא מדבר?" "בטח אורנה... קובע איתה לראש השנה!" "מתערב איתך שהיא מביאה את הגפילטע"} אז לקחתי כמה צעדים אחורה, וכשהוא סיים לדבר בסלולארי הצטרפתי לשיחה... שד"א, לכל אורכה, והיא הייתה די ארוכה יחסית, הוא היה כ"כ סבלני וענה והתייחס לכל אחד...) אחד האנשים שאל אותו אם לקח לו הרבה זמן עד שהאלבום הזה יצא, ואם הוא חשב הרבה זמן לעשות אלבום כזה.. מאיר ענה שזה לקח לו המון זמן (אני בטח ממש אהרוס עכשיו את מה שהוא אמר, אבל זה מה שקלטתי מהשיחה) והוא בעצם חיפש כל הזמן איך להכניס בפיוטים האלה את מאיר בנאי, את האופי שלו... וזה מדהים בעיני, בגלל שהוא הצליח לעשות את זה ובגדול, ובגלל זה אני כ"כ אוהבת את האלבום הזה ומתחברת אליו. אז סיפרתי לו שאני תמיד הייתי די מרוחקת מהדת, והאלבום הזה איכשהו הצליח לחבר אותי אליה, או לפחות לקרב אותי אליה, אולי בגלל שהוא הצליח לקחת את הפיוטים האלה ו"להפיח בהם רוח חיים", ובאמת להפוך אותם לכאלה "מאיר בנאיים"...
אה, ובשורה טובה:] מישהו החמיא לו על ההופעה עם אביתר באמפי וואהל, אז הוא סיפר שמתוכננת עוד הופעה איתו, באותו המקום- אמפי וואהל, ב-23 ב..איזשהו חודש, נראה לי ספטמבר
(די התרגשתי בקטע הזה אז אני לא זוכרת בדיוק מה הוא אמר...XD) ואין לי מילה אחרת לסכם הכל חוץ מתודה... תודה מאיר, על עוד הופעה מדהימה ומחזקת. רשימת השירים (לא בהכרח לפי הסדר, ולא בהכרח כולם
): מנגינת הנדודים שמע קולי כשהיום עולה לב סדוק אהבה קצרה כמה אהבה שלום לך דודי בשם האהבה גשם לך אלי אל נורא עלילה שירו של שפשף חלומות אחרים וביניהם תגידי אש תגידי מים שער הרחמים

TEENAGER1

New member
תודה על הסיקור!../images/Emo9.gif

"נפל לו מהשמיים"? סליחה? אני דורשת זכויות, אני הצעתי לו את הרעיון הזה
ואגב, הוא שר באותו ערב גם את "עננו" רק בלחן המקורי, ועוד פיוט שבסוף לא נכנס לאלבום. ודייי, עוד הופעה עם אביתר? אני לא אעמוד בזה. אולי אני בכלל לא אוכל להגיע, מה שדי יפתור את הבעיה, אבל וואו. זה היה מושלם פשוט. בכל אופן, נורא התבאסתי שלא יכולתי להגיע, תמיד ההופעות שם נורא כיפיות. לשנה הבאה בירושלים הבנויה, או משהו. שוב תודה!

honey pie1

New member
בכיף:]

גם אני לא בטוחה שאוכל לעמוד בזה שוב... אבל אני במילא בפולין בתאריך הזה (אם זה באמת בספטמברXD) אז לא יודעת...

Evi Virus

New member
דווקא לי נראה שאם זה יהיה,

אני לגמרי אוכל לעמוד בזה, הסיבה היחידה שאולי לא היא רק מרוב יופי. לא?

*superstar*

New member
גמני הייתי, ואני חייבת להודות שזה היה כאילו

נפל לי האסימון פתאום. המוזיקאי האדיר הזה ליווה אותי כל הילדות ומאוד התרגשתי לראות אותו בהופעה חיה בחוצות היוצר אתמול, אבל באמצע ההופעה ובעיקר בסופה עם שער הרחמים הרגשתי שכאילו נפל לי האסימון לגבי מי זה באמת מאיר בנאי.. ואני מניחה שאני לא צריכה לספר לכם (ובעיקר למי שהיה אתמול) כמה זה טוב זה מרגיש. אז, היי! אני עדי בת 22 מירושלים

ms pizza

New member
היה גם את אצלך בעולם ( בביצוע מדהים!), והיי

יכול להיות שהיית ממש לידי
, הייתי גם למטה עם החבר'ה שרקדו והשתוללו ( הופעה של מאיר בנאי זו הסיבה הכי טובה) באמת היתה הופעה מעולה שחבל על הזמן. מיכל פעם כתבה שהגוף והנפש שלה הרגישו רחוקים ( אחרי ההופעה עם אביתר) כי הרגישה לא טוב פיזית אבל ההופעה הרימה אותה למעלה, אתמול הרגשתי שהגוף מתמסר לרוח ולשירה ופשוט זרם איתו בריקוד. הביצוע הקולי היה מקסים כמו שמאיר תמיד מבצע -לא משהו מעבר-אבל השמחה שהוא בא איתה הייתה מאלפת. כשהוא שר את שפשף , הוא שר כ"כ בכוונה וכ"כ התכוון לכל מילה-זה העביר צמרמורת! הייתי עם בת דודה שלי שעובדת בבית הלל ושהם ארגנו את אותו ערב לפני שנתיים במסגרת פרוייקט" ידידי השכחת?", והיא די התרגשה לשמוע שזה מה שגרם לו לכיוון... אין מה לומר חוץ מתודה רבה רבה לאדם כ"כ מוכשר על ערב מקסים !:) מגניב על הופעה נוספת עם אביתר.

honey pie1

New member
הממ... באמת מימיני הייתה אחת שהייתה מוכרת לי,

(אולי ראיתי פעם תמונה שלך בפורום?) אני לא יודעת אם זאת את
היית צמודה לגדר די באמצע עם בירה?XD

ms pizza

New member
לא,לא אני...לא שמתי תמונה אפ-פעם אבל נראה לי

עכשיו שכן זיהיתי אותך , היית עם עוד בחור ובחורה...הייתה לידכם חבורה של בנים דתיים שקצת היו שמחים ?

honey pie1

New member
הייתי לבד:) וכן, יש מצב שהאנשים שהיו לידי

עונים לתיאורים שלך

איף

New member
תודה על הסיקור ../images/Emo24.gif

נשמע שהיה משעשע.
האמת שתהיתי אם הוא ישיר את "ירושלים"....אחרי הכל זה ממש התאים לאתמול. אבל לפי הפלייליסט אני מבינה שהוא לא שר את זה.

honey pie1

New member
באמת היה משעשעD:

ולא, את ירושלים הוא לא ביצע... זה משום מה לא נשמע לי שיר שמתאים להופעות חיות, לא יודעת למה...

ms pizza

New member
האמת שגם אני תהיתי..חיכיתי בציפייה.....

אבל איכשהוא נראה שהוא לא ישיר את השיר הזה בהופעה..חבל! זה אחד השירים הכי יפם שלו לטעמי.. אגב היו נאיזה כמה לידי שצעקו לו שישיר את הפרא-הוא חייך והתעלם בשיא האלגנטיות..

איף

New member
אה, ועוד משהו - לגבי ההופעה עם אביתר

אכן מתוכננת עוד הופעה. אבל היא תהיה באוקטובר. הודעה על תאריך מדוייק תגיע בהמשך.

למעלה