פשוט מעצבן!!!!.....

tinkerbel35

New member
פשוט מעצבן!!!!.....

יש לי חברה שאבא שלה נפטר מכתה ב' בערך ומאז אנחנו חברות טובות בשנתיים וחצי האחרונות היא ממש מעצבנת אותי היא כאילו עושה בכוונה כאילו היא שונאת אותי אני לא יודעת מה? אנחנו רבעייה כזאת אם נגיד נלך לשבת באיזה מקום ואז נעבור היא לא תעבור בכוונה. ואז היא תגיד לי לשבת ואני יגיד לה שאני רוצה לשבת במקום השני היא תכעס עלינו (על כל השלוש בנות ברבעייה) ואז אחרי כמה שיעוורים היא תדבר עם שניהם ואיתי לא מזה היחס הזה אני מרגישה שאם אני לא אשלים איתה לא ישארו לי חברות אני מכירה אותה היא תיקח לי את כולם! בקשה תעזרו לי אי אפשר ככה

קודם כל..

מה הקשר בין זה שאבא שלה נפטר לבין איך שהיא מתנהגת? לא הבנתי לא ציינת את העובדה הזו. בכל אופן, תנסי לדבר איתה, אולי אמרת לה משהו שפגע בה והיא מנסה להתנהג באותה דרך. חבל שתגררו את זה סתם.

אוקיי אז היא צריכה לדעת ולהבין שאין קשר בין

שני הדברים. נכון אבא שלה נפטר וזה קשה והכל אבל זה ממש לא אומר שצריכים להתיחס אליה בצורה שונה. תנסי לדבר איתה, להסביר לה, להגיד לה מה בדיוק הבעיה, אולי היא תבין שהיא באמת עושה טעות ומתנהגת בצורה לא יפה. יכול להיות שהיא בכלל לא מודעת להתנהגות שלה, שזה ניראה לה משהו נורמלי. בהצלחה :)

tinkerbel35

New member
את צודקת

פעם אחת ניסיתי זה לא עבד מתישהו שאני ירגיש שזה הזמן אני ינסה שובבבבב תודה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה שעזרת לייייי :]

למעלה