אל תלחצי ../images/Emo3.gif
אנחנו נהיה בטוח גם כאלה
זהו טבע העולם
אני רק יכולה להגיד לך שאמא שלי היא הטובה בעולם
חמה, מפרגנת ותומכת ועוזרת שחבל על הזמן, והנה לה גיסתי שהייתה דבוקה לתחת של אמא שלי כמו "פרונקל" (עד שאנחנו היינו כועסות מחוסר תשומת לב אלינו ויותר אל הגיסה) והנה היום אחרי מספר חודשים בו אחותי הקטנה ילדה תינוקת מטריפה שכולנו כרוכים אחריה ומטורפים עליה (ובמיוחד לאור העבודה שקרה לאחותי נס גדול בגלל שהיא מאוד חולה ואימי עוזרת לה מאוד וכולנו מטפלים בה אבל זה כבר סיפור אחר) אז גיסתי שהיתה תמיד מקסימה ומצחיקה, הפכה את עורה ונעלבת עד עימקי נישמתה שאנחנו לא מתייחסים לילדיה ולתינוקת שלה כמו פעם. ואני יכולה רק לספר שאם היה לה אינטרנט היא בטח היתה שופכת כאן גם כן, אבל זה לא נכון ולא בהכרח מכוון שכשילדיה נולדו (לאחי הבכור) אמא שלי הייתה מטורפת והבית שלה עד היום מלא בתמונות פוסטר של הילדים (ולא שלנו
) אבל מגיע גם לנו וכל אחד מקבל בתורו, ואם היום ילדתה האחרונה שנולדה מקבלת קצת פחות בגלל שאחותי ילדה ז ה לא סוף העולם. אז מה שרציתי לומר הוא שבטח גם אמא שלי שלדעתי היא הכי בעולם מצטיירת בעיני כלתה כעת כמכשפה לא קטנה (וזה בלשון המעטה) אז זהו, תלוי איך לוקחים את זה ללב ואם לאו. אצלי באופן האישי חמותי לוקחת הכל במינונים נמוכים וכך אין לנו ציפיות גבוהות ממנה הן מפאת גילה ומצבה הבריאותי והכלכלי והן מבחינת אופיה הקר משהו, ומבחינתי זה נהדר. יום טוב