פשוט מקסים, בואו ותיווכחו !!

יורם חן

New member
פשוט מקסים, בואו ותיווכחו !!

ביום שישי ערכנו הכרה עם המסלול המתוכנן ליום השטח שמארח מועדון אופניים ת"א. יצאנו מחניית מי קדם (פארק אלונה) ולאחר חימום קצר טיפסנו במתינות לגבעות של שמורת אלונה ובהמשך הר חורשן. נוף מדהים
בשילוב של רכיבת שבילים חלקם רצופי משטח סלע גיר, בין עצי האלון המאפיינים את החורש המקומי. ירידות מתונות המאפשרות לפתח מהירות בכיף וע"פ היכולת האישית
ועליה אתגרית (או שתיים) כמס חובה וגישה לתצפית מרהיבה לעבר הים ושמורת הר חורשן
. לא ניפסח גם על סינגל או שניים כמובן
בקיצור, חבל לדבר הרבה, יופי של מסלול, שחלקו יותאם לכל רמה ב-3 קבוצות שיצאו לדרך. היציאה ב 14:00 מחניון מי קדם (סמוך לכניסה לעמיקם), כינוס ורישום החל משעה 13:30 (ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום). יהיה כיף והפתעה נעימה באמצע הדרך

alonaski

New member
ממממ.... אז אולי זה...

עוגה ושמפניה?!...
או קוויאר ושוקו?!...
או... פשטידת קישואים ובורשט קר!!!
(יאמי יאמי יאמי!!!) או... חביצה וגזוז?!... או... חריץ גבינה ומיץ גויאבה?!... אווווווווווווווףףףףף תגלה!!! תגלה!!!! פלייייייייייייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזז

shl17

New member
אל תעשה סיפור מהטיפוס להר חורשן

כולה 200 מ מקסימום

David C

New member
אלונושי

כל שבוע, משבת אחר הצהרים ועד יום ראשון לפנות ערב ,אני נימצא ביום שבו אני שותה רק מים !!! אז אנא מימך ,תזכירי את כל המעדנים הללו רק מחר ... ורציתי למסור לך געגועים ! ..ו -

יורם אני חושב

שאתה צריך לחייב את כל פרפרי הפורום להגיע ולעשות לך כבוד - שאם לא כן פשוט תמחק אותם לעד.....

shl17

New member
הר חורשן

הר חורשן זה המגרש הפרטי שלי אז בבקשה!!!!!! מקווה שתמצאו את כל הסינגלים (יש המון) הייתי בא אבל .... i`m off today lads see you in 17 days

Dorthi

New member
אם יש הפתעה נעימה אני באה...../images/Emo13.gif

למרות שראייתי 6/6 אני לא ממש מצליחה לקרוא את הפרטים בהזמנה, ולא את מספרי הטלפון,הכל מטושטש.....אשמח אם מישהו יבהיר או יחדד את הפרטים .
תודה דורית

יורם חן

New member
עוד קצת פרטים ../images/Emo149.gif

נפגשים ב 1330 לרישום וחלוקה לקבוצות ב- 3 רמות. הסבר כללי על המסלול ויציאה בסביבות 1400 . באמצע הדרך מפגש נוסף בין הקבוצות ועוד כמה דברים..... ניתן להירשם באימייל- אפשר לשלוח גם אלי ונידע נוסף בטלפונים : קוקי 053-644664
נימרוד067-259330 יורם 054-695317 לא לשכוח ציוד בסיסי כגון קסדה, משאבה ופנימית.... אהה כן ואופניים גם !!

XCrider

New member
הרזולוציה של התמונה נמוכה מדיי,אולי

אפשר להעלות ברזולוציה קצת יותר טובה, שיהיה אפשר לראות משהו...

mtbRider

New member
ואם יש אז את המסלול כי אני מסיים...

לימודים מאוחר ואז אולי אלך לשם בשבת... אנסה להגיע, נראה איך יזוז הלו"Z, אולי נוותר על טיפל'ה לימודים...

למעלה